Čohanje :D
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anja.mucikaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Hej... a sem js edina ko ima taga tipa da mu vedno paše če ga čoham po hrbtu ^^ in tud vedno mi reče... ka me čohaš prosim? haha sicer mi je smešno ampak roka po nekem cajtu čohanja boli ;PPP
- anja.mucikaaa
- Sramežljivka
kikyca napisal/-a:^^omg! Dobro da ga ne rabiš po jajcih čohat.
Kake probleme ma današnja mladina. Kupi mu čohalico... ta daaaam! Problem rešen, tema se lahk zaklene.
hehe nebomo se u potankosti spuščal hehe čohalica xD zanimivo
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmm..čohanje? meni vedno noro paše risanje po hrbtu. telesu..pač nežno povezano, nič seksualnega, ampak res..to je men edn top užitkov tak da..ni edini tvoj tip tud moj ma to ful rad..
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mmmm...čohanje po hrbtu. en moj največjih užitkov. pa vse povsod drugje tudi. glede tega sem prava razvajenka in sem dečka že navadla, da je treba to na meni dnevno izvajat. on je čohanja deležen v manjši meri, ne ker mu ne bi pasalo, ampak ker je težko čohat nekoga medtem ko si čohan ampak sej se ga usmilim
drugače pa ja.....mmmmmm.......čohanje......moja nova najljubša tema
- anja.mucikaaa
- Sramežljivka
sem vesela da nisem edina
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Meni paše čohanje po hrbtu, notranjem delu rok, glavi... Po hrbtu in glavi me čoha tip, po notranji strani rok pa so me v preteklosti čohali/božali prijatli in je res ful pasa...
Moj se pa tut rad čohlje, ker tip tega ne mara? Kaj je point teme? Da pride vsak povedat kak to njem paše, ali pa poveš da imaš tipa, ki se hkrati rad čoha? Ali te skrbi da se drugi ne čohajo radi, pa sam čekiraš?
Ali?
Ma, joj, ne štekam in nimam potrpljenja za takale bedarije, se vidi da sem že v letih (kao, se vidi da smo dal mim najstniška leta )
Moj se pa tut rad čohlje, ker tip tega ne mara? Kaj je point teme? Da pride vsak povedat kak to njem paše, ali pa poveš da imaš tipa, ki se hkrati rad čoha? Ali te skrbi da se drugi ne čohajo radi, pa sam čekiraš?
Ali?
Ma, joj, ne štekam in nimam potrpljenja za takale bedarije, se vidi da sem že v letih (kao, se vidi da smo dal mim najstniška leta )
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
ČOHANJE je moja najljubša beseda. ampak sem raje čohana, kot čoham
never say never...
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
floribunda napisal/-a:mmmm...čohanje po hrbtu. en moj največjih užitkov. pa vse povsod drugje tudi. glede tega sem prava razvajenka in sem dečka že navadla, da je treba to na meni dnevno izvajat. on je čohanja deležen v manjši meri, ne ker mu ne bi pasalo, ampak ker je težko čohat nekoga medtem ko si čohan ampak sej se ga usmilim
se podpišem.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]