Po dolgem času stara simpatija

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 23. Maj. 2011 17:07

Živjo :)
Upam, da te teme še ni, če pa je, se pa opravičujem, ker sem jo očitno spregledala :)
Torej, js imam eno manjšo težavico in bom vesela kakšnega koli nasveta ali komentarja. :) Na kratko, par let nazaj sm spoznala fanta ki mi je bil res zelo všeč in sva se kr velik družila, tud govora o zvezi je bilo, potem je pa moral na žalost za eno leto odit in nism niti sanjarila o zvezi...no, js nism imela upanja da iz tega še kej bo in sm šla naprej, tud mela fanta vmes itd...No, in zdej po dolgem času, ko js tud nimam več fanta, mi je začel spet pisat, dobila sva se, sva dogovorjena da se spet vidva in se kr dost slišva...problem pa je, da je men ta fant res zelo všeč in bi rada tudi kaj več kot samo druženje, ne vem pa na kak način naj od njega izvem do česa je njemu...nočem bit vsiljiva, glede na to da sva se po doglem času spet videla, bi pa rada vsaj neki nardila v tej smeri...je pa res, da jon bolj sramežljive sorte, tko da kšnega korak od njega še sploh ne pričakujem... :D
Torej, če ima kdo kakršen koli nasvet, kako bi pač nadaljevala s tem fantom, da bi dobila kar bi res rada, bom zelo vesela :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Maj. 2011 17:32

Jaz ne vidim nobenega problema.

Če te je kontaktiral, te je itak kontaktiral z nekim namenom.

Moj nasvet bi bil, da se srečata in se pogovarjata, če pa je sramežljive sorte se ga pa malo dotikaj, pa kak flirt punch, take fore da ve da imaš večje namene.

Edino, česar se pa ogibaj je pa kakšno omenjanje, da si ga čakala, ali pa o bivših tipih, itd...Nobenega ne zanima to.

Enostavno nadaljujta od tam kjer sta prekinila, pokaži malo iniciative pa če jo bo tudi on, pa bo vse v redu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 23. Maj. 2011 18:05

Led Zeppelin napisal/-a:Če te je kontaktiral, te je itak kontaktiral z nekim namenom.

se popolnoma strinjam s tem! če je spet vzpostavo stik z tabo, ma že neki namen (al obnovit prijateljstvo, al met kaj več s tabo...). v glavnem: spomno se je na tebe, mislo je na tebe...
tak da: nadaljuj lepo počasi, da se ne bo tip ustrašo (glede na to, da je bolj sramežljiv). pojdi z njim na par pijačk, družita se, pogovarjajta se... nazaj vzpostavta odnos, ki sta ga mela ... i nadaljujta tam, kjer sta ostala :) ko bo minilo nekaj časa, pa boš vidla, da sta si "spet postala domača", pa napelji pogovor kaj v to smer (o vajini skupni prihodnosti) - če se ne bo, seveda, že prej kaj zgodilo.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 23. Maj. 2011 18:07

Počasi se daleč pride :D
če te bo večkrat poklical za kakšno kavico itd. mu verjetno je do tega da spet stopi v kontakt s teboj. Ti pa mu počasi namigni da ti je do česa več kot le do prijateljstva.. kakšen nedolžen lupček na lička za lahko noč :oops:
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 23. Maj. 2011 23:06

hvala vam za odgovore ;)
sej, najbolj me je strah tega, da bi se ustrašu...tega res ne bi hotla...sej pijačke in pogovori nama kr grejo, sam prestopit iz tega na kej več je pa mal problem očitno... :) se bom pa potrudla čim bolj "u izi" vse skupi spelat, pijačke, kšn sprehod pa upam da bo tud on kej upal narest :D men je pa problem to, da me res kr mal "trga" in bi kr rada kej več z njim...se prav počutm kt najstnica spet hihi :oops: sam ja, počas se daleč pride pa se bo trebal mal potrudit in ustavit konje :oops: :)

Edino, česar se pa ogibaj je pa kakšno omenjanje, da si ga čakala, ali pa o bivših tipih, itd...Nobenega ne zanima to. -> tole se pa čist strinjam, sej tud js lih ne bi bla najbolj vesela če mi začne zdej o bivših razlagat in to, da bi rekla da sm ga čakala, mi je tud jasn da bi ga pomoje kr precej ustrašl in odbil :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Maj. 2011 23:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Maj. 2011 6:31

Sirova štručka, to se pa čist strinjam :D sam pomoje če bi njega čakala bi čakala še kr dolg da bi se spomnu kej pametnega narest :P
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Maj. 2011 6:32

Sirova štručka, to se pa čist strinjam :D sam pomoje če bi njega čakala bi čakala še kr dolg da bi se spomnu kej pametnega narest :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Maj. 2011 9:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Maj. 2011 10:32

Hm...ja, je sramežljiv pa bi pomoje rabu ful cajta da bi kej naredu, sam kokr sm ga uspela spoznat, pa mislm da se kej dost ni spremenu v tem času, mi je res ful uredu...že takrat sva se ful zaštekala, in še zmeri se lahk pogovarjava o bilo čem in....v glavnem, res mi je všeč po karakterju in valda tud vizualno in ta občutk k ga dobim zravn njega mi je res vredn več k to da je pač glede tega, da bi on kej naredu, hlod :D in to da imam te "metuljčke" zmeri k ga vidim, mi je res odličn občutek k ga ne bi zamenjala za nč... :) sej kot sm rekla, se spet počutm k najstnica čeprav to že dolgo nism več :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Maj. 2011 14:01

sirova štručka napisal/-a:pa jao jao, to bi se on mogu trudit in te osvajat, ne pa, da boš ti prevzela to vlogo, jao kam so šli pravi dedci :D

Ja ja, moški naj se trudi, dokazuje in tvega zavrnitev, ženska pa naj sedi na riti, njej ni treba nič naredit, ker je princeska.

Tipična logika tega foruma.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 24. Maj. 2011 14:09

Džeki napisal/-a:Tipična logika tega foruma.

+1 :lol:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 24. Maj. 2011 16:59

Ne, ampak tako je bilo včasih
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Maj. 2011 18:12

^^ Ah, tud to ni nujno, sej so se že včasih tudi ženske trudile... moja teta se je npr. že par desetletij nazaj s še eno žensko baje dobesedno stepla za deca (kasneje moža) :D očitno je zmagala :lach:
Treselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Treselle » 24. Maj. 2011 18:58

sirova štručka napisal/-a:Ampak kaj ti bo tak, ki ga še tolk ni v hlačah, da bi bil sposoben žensko zapecat?

.
Zadnjič spremenil Treselle, dne 18. Apr. 2012 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
turn up the music, turn down reality

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]