seks v troje in lezbični seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- unikatt
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2011
zelo sem radovedna in rada bi poskusila seks z žensko,pa tudi seks v troje me zanima...razmišljam, da bi svojemu fantu pripravila presenečenje in enkrat pripeljala še eno dekle(vem, da si tega zelo želi) in me zanima kje sploh lahko iščem kandidatke za take zadeve?sploh nevem kam naj se obrnem,kar tako javno v svoji okolici pa ne mislim spraševat ima kdo že izkušnje s tem? VSE ME ZELO ZANIMA [/b]
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Nič ne boš dobila. Kar se za seks v troje dobi so tipi. Kar se za sex v troje išče pa so punce.
Tipi ker so potrebni so pripravljeni se dat dol z parom, sam da je sex.
Punce ker so frigidne pa jim ne pride na pamet, da bi se rpidružile enemu paru.
Sej takih oglasov je veliko... sva par, ki iščeva punco, da se nama pridruži
Pa tudi če gledaš kake oglase "ženska išče žensko" vidiš da v bistvu je ženska in tip ki iščejo žensko.
Pomoje da edina možnost so ti prostitutke.
Tipi ker so potrebni so pripravljeni se dat dol z parom, sam da je sex.
Punce ker so frigidne pa jim ne pride na pamet, da bi se rpidružile enemu paru.
Sej takih oglasov je veliko... sva par, ki iščeva punco, da se nama pridruži
Pa tudi če gledaš kake oglase "ženska išče žensko" vidiš da v bistvu je ženska in tip ki iščejo žensko.
Pomoje da edina možnost so ti prostitutke.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
seveda spuko. zakaj bi si še z eno žensko delila enega tiča, če imam lahko dva zase. tipi so takoj za take trojčke, res, ker so veseli, da sploh dobijo, tudi če morejo delit...
ženske pa smo seveda bolj sebične in izbirčne.
poleg tega mislim da če je MMŽ trojček, da tipa ne rabita bit pedra. medtem ko za MŽŽ trojček so ponavadi lezbike.
ženske pa smo seveda bolj sebične in izbirčne.
poleg tega mislim da če je MMŽ trojček, da tipa ne rabita bit pedra. medtem ko za MŽŽ trojček so ponavadi lezbike.
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
ah dej no punce 100x premislijo če je tip tapravi preden se dajo dol. In punce se dajo dol ker pač hočejo naredit neki dobrega za SVOJEGA tipa, neker bi ble full potrebne. zato ne boš našla nobene da bi šla sexat z krenim tipom in da je še njegova punca zraven. kar tudi pomeni da se bo šlo sam za sex in da ne bo mogla imet nič s tistim tipom ker je že zaseden.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
seveda. če že, bi šla sexat z njim za njenim hrbtom in upala, da bo njo pustil in začel z mano.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Res je laže najdit tipa za MFM, kot pa žensko za FMF, ampak ni nemogoče.
Najboljše možnosti imaš pri lastnih prijateljicah.
Razlika med iskanjem moškega in iskanjem ženske je v tem, da moške lahko iščeš sistematično, ženske moraš iskati pa organsko.
Mlade in privlačne ženske imajo vedno okoli sebe dovolj zainteresiranih, da se ne rabijo prijaviti na neko stran, ali preverjati kakih oglasov, da bi našle interes zase. Rabijo le stopit skozi vrata in že se bo pojavil nekdo, ki jih bo skušal zgrabit.
Kasneje v življenju se to spremeni, ampak če iščeš mlado in privlačno žensko, jih najdi tam, kjer so. Med svojimi prijatelji in znanci.
Najboljše možnosti imaš pri lastnih prijateljicah.
Razlika med iskanjem moškega in iskanjem ženske je v tem, da moške lahko iščeš sistematično, ženske moraš iskati pa organsko.
Mlade in privlačne ženske imajo vedno okoli sebe dovolj zainteresiranih, da se ne rabijo prijaviti na neko stran, ali preverjati kakih oglasov, da bi našle interes zase. Rabijo le stopit skozi vrata in že se bo pojavil nekdo, ki jih bo skušal zgrabit.
Kasneje v življenju se to spremeni, ampak če iščeš mlado in privlačno žensko, jih najdi tam, kjer so. Med svojimi prijatelji in znanci.
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
jaz imam pa občutek, da je takih žensk kar nekaj.... poglej recimo med tvoje prijateljice. je kakšna taka bejba, da bi rada poskusila vse, da veš da sta z fantom npr. analca furala al pa nekaj tacga... ponavadi so take odprte bejbe takoj tud za kakšne take avanture. če ima fanta, pa lahko celo svingate bosta 2 para. vedeti pa moraš, da se lahko odnosi med vami skrhkajo in uničijo, če se vnaprej ne boste dogovorili kako in kaj boste dalje.
sama imam prijateljico, ki mojega prepričuje, da bi šli v troje. sicer malce v hecu, ampak veš kako pravijo: v vsakem hecu je malce resnice je pa ženska ena divja mucka- sexy, z popravljenimi joškicami, v leder hlačah gre tudi sredi poletja na kavo... (mislim da so ponavadi mal odštekane ženske za take scene)
kakšne iz oglasov pa jaz ne bi... (razne bolezni, ne poznaš je...) - ampak to je samo moje mnenje
sama imam prijateljico, ki mojega prepričuje, da bi šli v troje. sicer malce v hecu, ampak veš kako pravijo: v vsakem hecu je malce resnice je pa ženska ena divja mucka- sexy, z popravljenimi joškicami, v leder hlačah gre tudi sredi poletja na kavo... (mislim da so ponavadi mal odštekane ženske za take scene)
kakšne iz oglasov pa jaz ne bi... (razne bolezni, ne poznaš je...) - ampak to je samo moje mnenje
never say never...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
če je ženska za analca še en pomeni, da rada seksa v troje. Jz tudi mislim da ni problem dobiti bejbe za v troje, sama poznam vsaj 3 ki so že prakticirale ŽŽM in pri vseh treh je bilo zato, da bi ustregle svojmu moškemu, pri eni pa se je končalo celo tako, da je tip prekinu z njo in začel z njeno prijateljico, ki je sodelovala v trojčku.
Men so nasplošno cene v troje mimo, tako mmf kot mff. Čeprav so me že trije bivši FF vprašali če bi želela iti v troje mmž,kao da so to pripravljeni narediti, če bi si želela. Nisem in si tudi nikoli ne bom, ker zame je seks zelo intimna zadeva,ki se dogaja med DVEMA in seks ni samo porivanje, ampak tudi ves pogovor, crkljanje, zaupnost, domačnost. Tega pri MMŽ ni.
Men so nasplošno cene v troje mimo, tako mmf kot mff. Čeprav so me že trije bivši FF vprašali če bi želela iti v troje mmž,kao da so to pripravljeni narediti, če bi si želela. Nisem in si tudi nikoli ne bom, ker zame je seks zelo intimna zadeva,ki se dogaja med DVEMA in seks ni samo porivanje, ampak tudi ves pogovor, crkljanje, zaupnost, domačnost. Tega pri MMŽ ni.
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
dobro preberi. napisala sem, da tiste bejbe k si pač več upajo, želijo vse probat v postelji in jih to ni sram priznati in povedati so ponavadi prave za trojčka.
ena bejba k ne upa čisto nič in je sramežljiva že tako nasploh (tiha miška) ponavadi (seveda izjeme potrjujejo pravilo) ni za takle stvari
ena bejba k ne upa čisto nič in je sramežljiva že tako nasploh (tiha miška) ponavadi (seveda izjeme potrjujejo pravilo) ni za takle stvari
never say never...
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Sploh ni nujno, da je punca zadržana, sramežljiva ali pa nesamozavestna, ker je lahko še sto drugih stvari. Recimo, če gre samo za neko kratko avanturo zakaj pa ne. Tako ali tako nimaš nič za zgubit. Če pa imaš resno zvezo pa se ti lahko zgodi tudi kaj takšnega kot je Nesanica napisala.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Nesanica napisal/-a:.... sama poznam vsaj 3 ki so že prakticirale ŽŽM in pri vseh treh je bilo zato, da bi ustregle svojmu moškemu, pri eni pa se je končalo celo tako, da je tip prekinu z njo in začel z njeno prijateljico, ki je sodelovala v trojčku.
Če se folk že gre take stvari....trojčki pa to....ne štekam, kako lahko par za tretjo osebo pripelje prijateljico/ prijatelja. Tega sploh ne štekam. Moraš bit že itak za trojčka pomoje full odprta oseba (da te pač ne moti, da se druga pred tvojimi očmi vlači po tvojem tipu ipd...), ampak v takem primeru pa še bolj.
Jaz nisem za take zadeve.....se tudi meni zdi, da je sex igra za dva
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]