kompliciram (preveč)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 19. Apr. 2011 15:30

vem ja, že spet ena ki komplicira too much. s tipom sva skup 7 mescow. vse je super. on pa ima enega kolega ki ful vpliva na njega.v bistvu je najin skupni. ta kolega naju je tut skupi spravu. in ker se je moj fant zadne cajte tko mal zadržano obnašu do mene. al se je pač men tko zdel. tega kolega sm prosla da ko gresta na kafe naj malo proba zvedet če ga kej moti. dans pa sm klicala kolega in mi je povedal da grem mojemu občasno na žiwce. ker ga kao med drugim preveč kličem ko sta na kofiju in ker mu ni ušeč ko sm žiwčna. in še je reku da kao se je najina zveza zdej poslabšala. in mi je reku da lahko poprawim tko da se obnašam bolj flegmatsko in da naj ne delam panike in da naj se skuliram. sam kaj ki jst tega ne znam in znam bit res ful drama queen kar pa vem da nobenmu ni všeč. zmer use zakompliciram in iščem in delam probleme kjer ni treba. jst bi rada to poprawla fuuuul. in še to: kolega je tut reku da mojga skrbi ki sm napeta zadne cajte. poznam samo sebe in k se začnem sekirat se ne morem skulirat. :/ in to je bad.
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 19. Apr. 2011 15:35

lej.. sama vidiš v čem je problem. svetujemo ti lahko samo, da če si že sama skapirala, da si težavna, da daj to popravit...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Apr. 2011 15:36

Slika

adrianca* napisal/-a:jst bi rada to poprawla fuuuul.
Jah pa dej, ane, ne čakaj ...erm, pomlad je že tle. :P

(aja, pa "v" ti nagaja, zgleda kot da ga vedno 2x napiše :P)

Sicer pa - Splošna tema za hitre nasvete
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Apr. 2011 15:56

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 19. Apr. 2011 17:15

sirova štručka napisal/-a:kaj pa njegova sestra kej? :D

z njegovo sestro sva se na mojo pobudo 2 mesca nazaj začele pogovarjat. požrla sm ponos in šla se v njeno sobo menit. rekla sm ji nej se ne kregamo več in da se ji opravičujem lalalalalala. uglavnem, ugotovla je da me lahko j* u glavo, ker zmer skočm, in ker je pač doma in ji nben nič ne reče. tko da občasno ma še kake take, ampak se z njo ne obremenjujem več, če kej reče, pač reče.čisti ignore.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 19. Apr. 2011 17:50

Pomojem te ne mara, ker ne znaš vsaj približno normalno slovensko pisat.
Because I can.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Apr. 2011 18:00

Zvij si enega zeliščnega. It takes the edge off.

In s tem mislim žajbelj, ki je legalen.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 19. Apr. 2011 18:17

@Tananda: se niti ne trudim tuki gor, mam dost na faxu slovnice :D če pa smo že pr tem to nje niti najmanj ne moti ker niso 100& slovenci, tk da ...
@Tearjerker: hehe, kaj pa če bi nelegalnega, pomoje bi me prej skuliral :P
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Apr. 2011 18:21

^^hahaha Tearjerker :D btw, najs pikčr ;)

adrianca* pomagaš si lahko samo ti sama, če bi se res rada spremenila in nehat tolko komplicirat. Nevem zakaj si pisala ker mi tukaj te res ne moremo spremenit. Mi je pa čudno, da ti ta tvoj ne pove, da mu greš na živce... aja, verjetno se boji da boš spet paniko zagnala.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 19. Apr. 2011 19:19

Joj punca, si pa res drama queen. In bog ne daj svojega dragega sama vprašat, če vidiš da je nekaj narobe. Neeeee... Treba je poslat skupnega kolega. Če se ti ne boš naučila "se skulirat" boš še boga v prihodnosti. Poskusi malo manj razmišljat o vsem skupaj in se sprosti. Vse si popolnoma po nepotrebnem kompliciraš!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 19. Apr. 2011 20:00

Koliko pa si ti sploh stara???? glede na način pisanja, ne prav veliko, a? madonca pa to dešifriranje...
malo se k sebi spravi, se posveti sama sebi, ugotovi kaj te toliko žuli, zakaj si drama queen...pol pa probaj postat bolj na eazy...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Apr. 2011 22:57

Punca ornk kompliciraš! Zakaj rabiš sploh klicat fanta, ko je s kolegom na pijači? Tistih par urc boš pa mnde že zdržala. Pa zamoti se s čim drugim, da ne boš skoz samo na telefonu visela!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 20. Apr. 2011 12:04

mi kle ti loh sam tko pomagamo, da ignoriramo tvojo temo in ne hranimo tvojega egocentriranega dramaqueen karakterja.

predlagam, da je moj post zadnji v tej temi :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Apr. 2011 10:21

kot prvo me zanima ZAKAJ kličeš fanta, če veš da je s kolegom? (izvzeti nujni primeri.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a alenka1971988 » 21. Apr. 2011 11:31

no to pa tudi mene zanima, kaj se ti vedno tako pomembnega zgodi v tisti uri ali dveh, ko je na pijači s kolegi, da res ne more počakati? :gruebel: no in scenarij naprej bo: skupni prijatelj bo povedal tvojemu fantu za tvoja zasliševanja in paničarjenje, fant bo še bolj popizdil ker ne moriš samo njemu ampak tudi okolici in bo šlo vse skupaj samo še navzdol. tako da naslednjič ko bo tvoj hani bani odsoten pokliči kakšno kolegico (upam da nisi vse odj..zaradi tipa) in pojdita na kavo. tako bo videl, da imaš tudi ti življenje in znaš zdržati več kot 10 minut ne da bi mu morila. daj mu malo prostora in časa in mu dovoli, da te sploh začne pogrešati. to te sedaj itak ne more, če mu skačeš po glavi 24/7.
off topic: uporaba W namesto V :mad: :headache: dobim kar ošpice na to retardirano pisanje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov