Naj končam zvezo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tamciii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
Živjo,
stara sem 18 let in že več kot 2 meseca v zvezi s fantom(če mu lahko tako rečem). Zadnji mesec vedno bolj razmišljam,da bi končala z njim,ker on se enostavno ne zaveda,kaj pomeni imeti punco oz pomoje še sploh ni zrel zanjo. Nazadnje sva se videla pred 4 tedni,ker sem jaz imela polno obveznosti,bolana sem bila itd. Vedno se vidiva samo za vikend in še to,ko so njegovi prijatelji nabrani okoli naju. Vabim ga,da če jaz ne morem do lokala,kjer so oni,naj pride on do mene, pa mi odpiše(kliče me nikoli,samo sms),da verjetno ne bo imel časa,ker je že z njimi. In tako se ne vidiva.
Vem,kaj bi naredila,ampak ne vem kako to izpeljati,da bi vseeno ostali prijatelji(z njegovo družbo sem se perfektno ujela). Enkrat mu je moja prijateljica ob situaciji,ko spet ni mogel do mene,potožila,zakaj ne pride tja kjer sem jaz,ker jaz nimam vozniškega in je ledeno odgovoril,da je on tam kjer je in ne gre nikamor.
To je le ena od težav,ki me motijo pri njem.
Prosim za nasvete
Iskreno tenx tenx tenx
stara sem 18 let in že več kot 2 meseca v zvezi s fantom(če mu lahko tako rečem). Zadnji mesec vedno bolj razmišljam,da bi končala z njim,ker on se enostavno ne zaveda,kaj pomeni imeti punco oz pomoje še sploh ni zrel zanjo. Nazadnje sva se videla pred 4 tedni,ker sem jaz imela polno obveznosti,bolana sem bila itd. Vedno se vidiva samo za vikend in še to,ko so njegovi prijatelji nabrani okoli naju. Vabim ga,da če jaz ne morem do lokala,kjer so oni,naj pride on do mene, pa mi odpiše(kliče me nikoli,samo sms),da verjetno ne bo imel časa,ker je že z njimi. In tako se ne vidiva.
Vem,kaj bi naredila,ampak ne vem kako to izpeljati,da bi vseeno ostali prijatelji(z njegovo družbo sem se perfektno ujela). Enkrat mu je moja prijateljica ob situaciji,ko spet ni mogel do mene,potožila,zakaj ne pride tja kjer sem jaz,ker jaz nimam vozniškega in je ledeno odgovoril,da je on tam kjer je in ne gre nikamor.
To je le ena od težav,ki me motijo pri njem.
Prosim za nasvete
Iskreno tenx tenx tenx
Tamciii
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mislim da si si že sama odgovorila.
Sta pa bolj prijatelja kot partnerja.
Sta pa bolj prijatelja kot partnerja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Tamciii
- Sramežljivka
Ne,meni takšna zveza niti malo ne ustreza,saj si želim takšnega fanta,katerega bom bolj pogosto videvala in kateri ne bo na najin zmenek pripeljal za celo mizo prijateljev. Želim si tudi sprehodov v naravo,ne pa v lokale,kjer teče alkohol.
Saj nisem materialist,ampak je že v družinski tradiciji,da praznujemo 8. marec,kot dan ženske,on se,kljub opozorilom prijateljice,ni spomnil,da bi mi vsaj voščil.(mogoče zahtevam preveč in imamo navado ta praznik praznovati doma).
Saj nisem materialist,ampak je že v družinski tradiciji,da praznujemo 8. marec,kot dan ženske,on se,kljub opozorilom prijateljice,ni spomnil,da bi mi vsaj voščil.(mogoče zahtevam preveč in imamo navado ta praznik praznovati doma).
Tamciii
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
potrebuje prijatelje s katerimi se bo družil, za dekle pa trenutno mentalno še ni dovolj zrel. mogoče se še ni dovolj "nažural" in si še ne želi resne zveze. takih je veliko. hočejo se zdivjati do konca, saj se bojijo, da če bodo sedaj stopili v resno zvezo, jim bo nekoč žal, da se ta čas niso dovolj nažurali in zdivjali.
dobro reši.
dobro reši.
never say never...
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Hm, js tu ne vidim nobene zveze, da bi lahko razmišljala o prekinitvi le-te.
Če pod zvezo uvrščaš ta vajin kvazi-odnos, potem ali se postavi zase ali prekini stike. Nisi čisto nič bolj zrela kot tale tip, sodeč po napisanem.
Če pod zvezo uvrščaš ta vajin kvazi-odnos, potem ali se postavi zase ali prekini stike. Nisi čisto nič bolj zrela kot tale tip, sodeč po napisanem.
Because I can.
- Tamciii
- Sramežljivka
Vem,da to že zdavnaj ni več zveza in se tudi sama počutim samska,vendar kaj ko se nočem skregati z njim,sama pa tudi nikoli nisva da bi se pogovorila o tem. Ali ima trening,je v šoli,se uči,ga starši ne pustijo....kako naj ga potem zvlečem ven in se pogovorim z njim. Nisem pa pristašica končevanja zvez preko telefona(ne vidi mimike).
Tamciii
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Nisi razumela. Tukaj niti ni bilo zveze.
Če ga že hočeš "pustit", mu pošlji sms, pokliči, whatever. Koga briga, če ne vidi mimike. Saj ni neskončno zaljubljen vate, da bi te skrbel njegov odziv, pa tudi nisi mu dolžna neke hude razlage, ker pač ne končuješ ničesar velikega.
Iskanje izgovorov, da ga "ne moreš zvleči ven" meni pove, da nisi pripravljena se postavit zase in pozabit nanj.
Če ga že hočeš "pustit", mu pošlji sms, pokliči, whatever. Koga briga, če ne vidi mimike. Saj ni neskončno zaljubljen vate, da bi te skrbel njegov odziv, pa tudi nisi mu dolžna neke hude razlage, ker pač ne končuješ ničesar velikega.
Iskanje izgovorov, da ga "ne moreš zvleči ven" meni pove, da nisi pripravljena se postavit zase in pozabit nanj.
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov