Kje spoznati punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kralj Matjaz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2011
Sicer sem bil nekoliko v dilemi, ali se za moškega spodobi pisat na »ženski« forum – vendar sem po krajšem razmisleku ugotovil, da ste, drage dame, za vprašanje, ki ga imam, perfektna ciljna skupina. Če od vas ne bom dobil uporabnega odgovora, potem mi verjetno več ni pomoči.
Vprašanje je v bistvu čist enostavno – kje spoznati punco? Star sem okrog 30, atraktivnega videza, uspešen, karierist, včasih malo zatežen (ampak res samo včasih ), drugače pa prevladujejo pozitivne lastnosti. Za sabo imam dve dolgotrajni vezi. Že pol leta pa sem samski. Na začetku mi je zelo ustrezalo. Sedaj pa ponovno čutim, da je čas, da si najdem boljšo polovico.
In tukaj se začnejo problemi. Kje spoznati resno, čustveno zrelo in pozitivno osebo? Rabil bi čisto konkretne nasvete. Recimo, kje se zadržujete dekleta na tem forumu, saj vas je kar nekaj takih (vsaj sodeč po postih), ki bi ustrezale mojim kriterijem. Pa še nekaj – ne mislite, da sem kak geek, ki ima težave s komunikacijo z ženskim spolom. Nasprotno – edini problem je, da večina punc iz klubov in ostalih zabav ni ravno to, kar bi si želel.
Torej drage dame, res vam bom hvaležen za konstruktivne nasvete!
Vprašanje je v bistvu čist enostavno – kje spoznati punco? Star sem okrog 30, atraktivnega videza, uspešen, karierist, včasih malo zatežen (ampak res samo včasih ), drugače pa prevladujejo pozitivne lastnosti. Za sabo imam dve dolgotrajni vezi. Že pol leta pa sem samski. Na začetku mi je zelo ustrezalo. Sedaj pa ponovno čutim, da je čas, da si najdem boljšo polovico.
In tukaj se začnejo problemi. Kje spoznati resno, čustveno zrelo in pozitivno osebo? Rabil bi čisto konkretne nasvete. Recimo, kje se zadržujete dekleta na tem forumu, saj vas je kar nekaj takih (vsaj sodeč po postih), ki bi ustrezale mojim kriterijem. Pa še nekaj – ne mislite, da sem kak geek, ki ima težave s komunikacijo z ženskim spolom. Nasprotno – edini problem je, da večina punc iz klubov in ostalih zabav ni ravno to, kar bi si želel.
Torej drage dame, res vam bom hvaležen za konstruktivne nasvete!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Poznam nekoga, ki bi ti rekel, da pojdi na kakšen tečaj salse in se začni udeleževati salsa večerov v kavarnah in barih.
Pa sploh ne bi bil slab nasvet, dost bejb zgleda odlično in so zanimive osebe, na tečajih in med druženjem ob večerih se pa vedno lahko zapleteš s kakšno v pogovor.
Jaz bi pa svetovala, da obišči kdaj kakšen večer glasbe, ki ti je všeč, ali kaj podobnega. Kjer je možnost za pogovor in takojšen skupni interes.
Lahko se pa kot jaz dostkrat zadržuješ na busnih postajah in čakaš, da kera pride mimo.
Pa sploh ne bi bil slab nasvet, dost bejb zgleda odlično in so zanimive osebe, na tečajih in med druženjem ob večerih se pa vedno lahko zapleteš s kakšno v pogovor.
Jaz bi pa svetovala, da obišči kdaj kakšen večer glasbe, ki ti je všeč, ali kaj podobnega. Kjer je možnost za pogovor in takojšen skupni interes.
Lahko se pa kot jaz dostkrat zadržuješ na busnih postajah in čakaš, da kera pride mimo.
Because I can.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Sm že napisala prej v eno drugo temo...probaj v čitalnici
Drugače pa punce na tem forumu se najbrž zadržujejo po vsej Sloveniji.
Če ti je kakšna všeč po postih ji probaj pisat na zs Čeprav nevem koliko bi to palilo. Mogoče imaš srečo in se kakšna odzove povabilu.
Glej če si atraktiven in imaš vse te pozitivne lastnosti boš že srečal pravo. Ženske "zavohajo" dobre tipe
Kaj pa v službi glede na to, da si karierist ni nič samskih žensk? Pa kakšni hobiji?
Drugače pa punce na tem forumu se najbrž zadržujejo po vsej Sloveniji.
Če ti je kakšna všeč po postih ji probaj pisat na zs Čeprav nevem koliko bi to palilo. Mogoče imaš srečo in se kakšna odzove povabilu.
Glej če si atraktiven in imaš vse te pozitivne lastnosti boš že srečal pravo. Ženske "zavohajo" dobre tipe
Kaj pa v službi glede na to, da si karierist ni nič samskih žensk? Pa kakšni hobiji?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Upam samo, da nisi zakamufliran spuko, hehe
Drugače pa verjamem, da je težje kot včasih, ampak ok...prilagajanje
Tananda, kaj pa v primeru, da je tip anti talent za ples in bi samo leseno pozibaval?
nixie, ženske ne zavohajo dobrih tipov.Ponavadi ta dobrih (labilne itd) niti ne cenijo, saj veš, izziv pa to
Drugače pa verjamem, da je težje kot včasih, ampak ok...prilagajanje
Tananda, kaj pa v primeru, da je tip anti talent za ples in bi samo leseno pozibaval?
nixie, ženske ne zavohajo dobrih tipov.Ponavadi ta dobrih (labilne itd) niti ne cenijo, saj veš, izziv pa to
The world is as you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Kralj Matjaz napisal/-a:Če od vas ne bom dobil uporabnega odgovora, potem mi verjetno več ni pomoči.
Samoopisani Mr. Perfect oznanja, da mu ni pomoči, če ne bo od neznancev na forumu dobil nasveta, kje najti žensko?
In vse ženske, ki so zvečer zunaj si kar vnaprej določil, da niso, kar ti hočeš? Kaj pa hočeš, eno super žensko iz filmov?
Sprosti se, idi ven, zapleši, povabi na drink, spoznaj..
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
sirova štručka napisal/-a:Če se ne motim je govora o horusu in njega imenuješ mojster osvajanja salserk, s tem, da ti sploh ne plešeš, torej, se človk vpraša, kaj ima on za bit mojster osvajanja salserk?
Kakor vem, je pred mano osvojil kar nekaj salserk, zato pravim. Jaz pa moram bit pač vedno izjema.
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov