S prsti, prvi sex

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mala_crna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_crna » 15. Mar. 2011 12:38

Mene pa zanimajo vaše izkušnje.
Sama se namreč bojim bolečin ki bodo prisotne pri prvem sexu. Poskušala sva že nekajkrat zelo aktivno s prsti, sm tudi malo krvavela.
Zanima me ali je bolečina pri "prvič" podobna kot s prsti na začetku?
In domnevam da bom tudi tam krvavela.
Kako je bilo pri vas?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 15. Mar. 2011 12:59

Počakaj toliko časa, da se več ne boš bala bolečine in takrat boš mogoče že pripravljena na prvi seks.
(s)mej se
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 15. Mar. 2011 17:12

Mene je malo zabolelo (malo, res malo!), krvavela pa nisem.
Uporabita zaščito (tudi zato, da si bolj sproščen in ne boš kmalu mamica) in kak lubrikant, pa bo veliko lažje kot, če bi ga "na suho" dajal not.
mala_crna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_crna » 16. Mar. 2011 10:54

Hvala za nasvete... upam da bo čimprej mimo :)
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 16. Mar. 2011 15:57

1. Dolga predigra, da se popolnoma sprostiš ...
2. Kondom, da boš še bolj sproščena ...
3. Luprikant (mej pr seb če boš rabila ...)
...

Ok pa morda pomaga če kak pirček prej spiješ oz. narediš nekaj kar te sprosti ... In ne razmišljat med akcijo ... Joj bolel me bo, ampak se osredotoči le na občutke ...

Mene sicer ni niti malo bolelo prvič ( morda zato, ker sem nekoč trenirala športe, kjer sem morala biti zelo gibčna ali pa to nima nič z tem) ... Sem se pa vseeno bala, da me bo ... Že zaradi vsega kar slišiš od kolegic ... Jaz sem si preprosto rekla bom malce potrpela, prvič je pač prvič ... Ampak, potem se je izkazalo, da ne boli toliko oz. mene je res zelo malo ... Edin k se je to prvič zgodilo, sem bila malce šokirana nad novimi občutki, čisto žejna sem bila ...

Ti si kr na izi vzami, vse smo dale to skozi, bo že :)
mala_crna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_crna » 16. Mar. 2011 18:20

Angel in devil shoes napisal/-a:1. Dolga predigra, da se popolnoma sprostiš ...
2. Kondom, da boš še bolj sproščena ...
3. Luprikant (mej pr seb če boš rabila ...)
...

Ok pa morda pomaga če kak pirček prej spiješ oz. narediš nekaj kar te sprosti ... In ne razmišljat med akcijo ... Joj bolel me bo, ampak se osredotoči le na občutke ...

Mene sicer ni niti malo bolelo prvič ( morda zato, ker sem nekoč trenirala športe, kjer sem morala biti zelo gibčna ali pa to nima nič z tem) ... Sem se pa vseeno bala, da me bo ... Že zaradi vsega kar slišiš od kolegic ... Jaz sem si preprosto rekla bom malce potrpela, prvič je pač prvič ... Ampak, potem se je izkazalo, da ne boli toliko oz. mene je res zelo malo ... Edin k se je to prvič zgodilo, sem bila malce šokirana nad novimi občutki, čisto žejna sem bila ...

Sm si tudi sama zamislna nekej tazga ja... tko da... bo pomoje zadeva kr delovala :) I hope...
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 22. Apr. 2011 19:56

jaz sem imela enake probleme... sva poskušala s prsti, najprej en, nato več, use me je zelo bolelo...in vedno ko sva poskusila sem mislila samo na bolečino in bila usa "zakrčena"...

ampak nama je uspelo, počasi in nujno z lubrikantom. v glavi se moraš prepričat da boš sproščena, čene se mišice avtomatično skrčijo in še bolj boli. najboljše res kozarček vinčka prej :wink:

pa srečno :zustimm:
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 23. Apr. 2011 0:00

*Eliza* napisal/-a:jaz sem imela enake probleme... sva poskušala s prsti, najprej en, nato več, use me je zelo bolelo...in vedno ko sva poskusila sem mislila samo na bolečino in bila usa "zakrčena"...

ampak nama je uspelo, počasi in nujno z lubrikantom. v glavi se moraš prepričat da boš sproščena, čene se mišice avtomatično skrčijo in še bolj boli. najboljše res kozarček vinčka prej :wink:

jst mislm, da če te že pr prstih boli(prsti res niso nč)+ če si mislila le na bolečino,pol ob njem že nisi bila sproščena, verjetn nista bla dost dolg skp oz. se nista mela dost rada....
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 23. Apr. 2011 6:08

Angel in devil shoes napisal/-a:.

Mene sicer ni niti malo bolelo prvič ( morda zato, ker sem nekoč trenirala športe, kjer sem morala biti zelo gibčna ali pa to nima nič z tem) ..

tudi jaz sem včasih trenirala gimastiko pa me je zeloo bolel prvič. tako, da pomoje to nima veze. :)
Don't worry, be happy!!
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 23. Apr. 2011 10:45

Mene dokler nisem jemala KT ni nikoli nič bolelo. Šele zdaj me kdaj. Mi prej sploh ni blo jasno kako lahko nekatere boli.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 23. Apr. 2011 11:59

laguna napisal/-a:
*Eliza* napisal/-a:jaz sem imela enake probleme... sva poskušala s prsti, najprej en, nato več, use me je zelo bolelo...in vedno ko sva poskusila sem mislila samo na bolečino in bila usa "zakrčena"...

jst mislm, da če te že pr prstih boli(prsti res niso nč)+ če si mislila le na bolečino,pol ob njem že nisi bila sproščena, verjetn nista bla dost dolg skp oz. se nista mela dost rada....

skupi sva bla že skor eno leto in mela sva se ful rada in še zmeri se mava. pač me je bolelo in me bilo strah bolečine, to ne pove nč o tem kolk sva se mela rada.
mala_crna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_crna » 23. Apr. 2011 16:02

glede nato da se je tema spet obnovila tokrat sporočam da je zadeva uspela. z malo bolečine, a se je splačalo :D
vse je fino in fajn, le to da sedaj skoraj po vsakem sp. odnosu krvavim :?
Uporabniški avatar
mysun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2007
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a mysun » 24. Apr. 2011 19:03

mala_črna če pa vsakič krvaviš, ti priporočam, da vseeno čimprej obiščeš ginekologa, da opravi pregled in se o tem pogovorita...
mala_crna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_crna » 25. Apr. 2011 10:26

malenkost bom še počakala, če pa res nebo nič bolje pa bo očitno res treba h gin. :?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Apr. 2011 15:04

Jz ti tut priporočam ginekologa, saj pomje ni normlano da vsakič krvaviš. Teoretično se mi sicer zdi možno da imaš elastičen himen, ki se vsakič malo poškoduje, ampak lahko da je ena izmed 1000 drugih zadev, resnih, narobe.
Jz sem krvavela rahlo (za dnevni vložek) še mogoče max. 2 dni po 1. spolnem odnosu.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov