Ljubezen in njena usoda!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Nušš
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
Kako težko je življenje! Polno ovir, lepih in žalostnih trenutkov, srečo moraš imeti, da te doleti srečna usoda. Sreča v ljubezni, katere ni lahko dobiti. Med sprehodom po parku ali ulici opazujem srečne pare, ki so navidezno brez težav, a v njihovem vsakdanjem življenju težavam ni rešitve. Vsak človek ima težave, vendar jih potisne na stran, ko je v objemu ljubljene osebe. Tisti pari, katere sem tisti dan videla v parku so bili tisti trenutek, tiste sekunde, v tistem objemu brez težav, saj so jih potisnili v kot in odšli brez njih na lepše. Težave lahko nastanejo tudi v razmerju. Tem se pa ne, da uiti in jih moraš deliti z osebami in jih ne smeš tišati v sebi, z mislijo, da jih lahko rešiš sam. Ko ljubezen v razmerju ponikne, jo je težko prebuditi spet nazaj. Takrat ne veš kaj bi naredil, poveš osebi, ji uničiš naslednjih nekaj mesecev, let, mogoče celotno življenje. Ne verjamem, da je prava ljubezen samo ena, možno je od okoliščin. Sigurno bo ena v življenju najlepša, najboljša in neskončna…odvisno je od človeka, sreče in celega življenja. Vendar težave moramo povedati vsakemu, katerega se tičejo, ker drugače bo sam odkril in vse bo samo še huje. Nikoli ne smemo obžalovati nekaj kar se nam je naredilo takšnega kot smo in nas v življenju nasmejalo, četudi imamo s to osebo prekinjene stike in je nočemo videti. Moramo znati odpuščati, tudi če smo nekomu uničili mladost, življenje in usodo. Naj vas spomnim…Vsakdo ima svojo usodo, ki jo po mojih prepričanjih težko spremeniš, saj ti je nekaj usojene ali pa ne.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
A je to blog?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Ti tukaj pišeš o usodi in ljubezni, da obstaja korelacija med njima.
To razumem, obenem pa pišeš da nekoga srečaš nekje, se zaljubiš-potem pa gresta narazen.
Hmm, a ni to ravno usoda in življenje obenem, da včasih srečaš nekoga s katerim preživiš neko obdobje. To je življenje, pač samo neko zaporedje dogodkov, ki se razpletajo včasih po naših pričakovanjih včasih pa čisto drugačno.
Zadnjič mi je Evelyn napisala, da moraš sprejeti to da ne moreš kontrolirat kar se ti zgodi, ampak raje živeti in uživati dokler še imaš tisto nekaj, čeprav je lahko samo flirt,....
To razumem, obenem pa pišeš da nekoga srečaš nekje, se zaljubiš-potem pa gresta narazen.
Hmm, a ni to ravno usoda in življenje obenem, da včasih srečaš nekoga s katerim preživiš neko obdobje. To je življenje, pač samo neko zaporedje dogodkov, ki se razpletajo včasih po naših pričakovanjih včasih pa čisto drugačno.
Zadnjič mi je Evelyn napisala, da moraš sprejeti to da ne moreš kontrolirat kar se ti zgodi, ampak raje živeti in uživati dokler še imaš tisto nekaj, čeprav je lahko samo flirt,....
-
Nušš napisal/-a:Kaj pa če se na osebo preveč navežeš, jo ne ljubiš ampak vseeno ne moreš prekiniti stikov?
To je pa druga tematika, to kar sem jaz napisal se navezuje na ljubezen in usodo.
Tvoj odgovor se pa navezuje, na osebne frustracije in dojemanje besede razmerje, pri posamezniku.
Drugače je pa tema, v čustvih -Smiselnost grajenja...neki tacga- in tam se lahko kregaš, boriš z mlini kolikor hočeš .
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Nušš napisal/-a:Kako težko je življenje! Polno ovir, lepih in žalostnih trenutkov, srečo moraš imeti, da te doleti srečna usoda. Sreča v ljubezni, katere ni lahko dobiti.
Tipicno zensko stalisce, ki izvira iz pasivnosti zenske v raznih spolnih situacijah. Ce tvoj celoten repertoar glede tipov obsega le to, da se "nakljucno" pojavljas tam kjer je on in "ponesreci" meces stvari po tleh okoli njega, potem ni cudno, da o razmerjih razmisljas kot o necem kar "se zgodi" in zahteva sreco, ter je predmet usode.
Nušš napisal/-a:Vsak človek ima težave, vendar jih potisne na stran, ko je v objemu ljubljene osebe. Tisti pari, katere sem tisti dan videla v parku so bili tisti trenutek, tiste sekunde, v tistem objemu brez težav, saj so jih potisnili v kot in odšli brez njih na lepše.
Fantaziras in romaticiras. Kako ves kaj drugi ljudje razmisljajo? Vsaj mene malo cartanja ne odresi skrbi.
Ne. Usoda ne obstaja vsaj ne v takem smislu kot jo ti pojmujes. Uzivaj v svojem zivljenskem pasivizmu in fatalizmu. Grem ubit tvojo mtko, ampak nisem jst kriv, zgleda mi je to usojeno.Nušš napisal/-a: Nikoli ne smemo obžalovati nekaj kar se nam je naredilo takšnega kot smo in nas v življenju nasmejalo, četudi imamo s to osebo prekinjene stike in je nočemo videti. Moramo znati odpuščati, tudi če smo nekomu uničili mladost, življenje in usodo. Naj vas spomnim…Vsakdo ima svojo usodo, ki jo po mojih prepričanjih težko spremeniš, saj ti je nekaj usojene ali pa ne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov