najboljsa prijateljica bivse punce...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Sicer mi je moj odgovor kristalno jasen, ampak ker se mi je to zgodilo ze tretjic...me zanima vas pogled na to temo.
Kaksno je vase mnenje o vec kot prijateljskih odnosih z najboljsimi prijatelji vasih bivsih partnerjev?
Kaksno je vase mnenje o vec kot prijateljskih odnosih z najboljsimi prijatelji vasih bivsih partnerjev?
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
odvisno od tega, kako se razides s partnerjem in kaksen odnos ima bivsi partner s svojim najboljsim prijateljem.
meni osebno recimo bi blo se ful fajn, ce bi najboljsa prijateljica hodila z mojim bivsim, ker se mi zdi, da sta se ze takrat super razumela. pa ker sva se midva cist lepo sporazumno razsla ker sva ugovotila, da pac nisva za skupaj, me ne bi cisto nic motilo, ce bi ona2 hodila.
malo okward bi blo obratno. recimo ona se je s svojim razla na 'grd' nacin in ga dolgo ni pozabila, ga verjetno se ima rada in ker se nista nikol dokoncno zmenila, zakaj tocno sta sla narazen, torej mata se marsikaj nerazcisceno, ne bi blo prijetno bit z njim (tudi, ce bi se ujela)
meni osebno recimo bi blo se ful fajn, ce bi najboljsa prijateljica hodila z mojim bivsim, ker se mi zdi, da sta se ze takrat super razumela. pa ker sva se midva cist lepo sporazumno razsla ker sva ugovotila, da pac nisva za skupaj, me ne bi cisto nic motilo, ce bi ona2 hodila.
malo okward bi blo obratno. recimo ona se je s svojim razla na 'grd' nacin in ga dolgo ni pozabila, ga verjetno se ima rada in ker se nista nikol dokoncno zmenila, zakaj tocno sta sla narazen, torej mata se marsikaj nerazcisceno, ne bi blo prijetno bit z njim (tudi, ce bi se ujela)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
če bi moja najboljša prijateljica hodila z mojim bivšim, bi se mi verjetno kvečjemu smilila hehe, ne resno, jaz do njega nimam nobenih romantičnih čustev več, tako da zaradi mene...verjetno pa se z njima kot s parom ne bi družila, ker bi bilo vseeno malo čudno, pa kakšnih zgodb o njunem spolnem življenju tudi ne bi hotela poslušat. da pa bi jaz hodila z najboljšim prijateljem mojega bivšega, si pa nekako ne znam predstavljat, verjetno zato ker mi sploh ni niti najmanj všeč. enako si ne predstavljam sebe z bivšim od svoje najboljše prijateljice
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa bivša "punca" fantovega najboljšega prijatelja
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Ne morem verjeti, da je to tako pogost pojav.
Jaz lahko s ponosom recem, da sem se z vsemi bivsimi razsel na lep nacin...konkretno v tem primeru sem od bivse dobil celo zeleno luc (ceprav sem opazil nekaj dvoma v njenih oceh)...pa tudi ta punca mi je boljsa od bivse (tako vizualno kot karakterno).
Ampak kakorkoli obrnem situacijo, se mi to ne zdi prav.
Jebemti moj moralni kompas...zdaj ta trenutek bi lahko s to punco pocela nepredstavljive stvari po celem stanovanju ...tako pa lezim sam v postelji in bulim v telefon.
Nic, grem spat...jutri pa v lov za eno, ki bo zasencila obe...potem bo vse boljse
Jaz lahko s ponosom recem, da sem se z vsemi bivsimi razsel na lep nacin...konkretno v tem primeru sem od bivse dobil celo zeleno luc (ceprav sem opazil nekaj dvoma v njenih oceh)...pa tudi ta punca mi je boljsa od bivse (tako vizualno kot karakterno).
Ampak kakorkoli obrnem situacijo, se mi to ne zdi prav.
Jebemti moj moralni kompas...zdaj ta trenutek bi lahko s to punco pocela nepredstavljive stvari po celem stanovanju ...tako pa lezim sam v postelji in bulim v telefon.
Nic, grem spat...jutri pa v lov za eno, ki bo zasencila obe...potem bo vse boljse
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jullia_ napisal/-a:Jaz sem najboljša prijateljica bivše punce mojega fanta
a pa ste sposobni normalno funkcionirati naprej? imata vidve isti odnos kot prej?
*mala* in tvoj bivši in tvoj zdajšnji sta še najboljša prijatelja?
ker namreč niti slučajno si ne predstavljam, da bi hodila z bivšim tipom najboljše prijateljice in da to ne bi vplivalo na najin odnos. :S
ali s fantovim najboljšim prijateljem.
ajd, če so tako neka poznanstva- ok. ne pa ko so najboljši prijatelji v igri.
Zadnjič spremenil claire, dne 09. Feb. 2011 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov