Vsi moški so isti..... Kaj pa ženske?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 15:50

Ok čudn naslov teme, samo ne vem kako drugače napisat to, kar se mi zdi zadnje čase res čudno in dobesedno ogabno, kam gre ta svet :roll: Včasih mam občutek, kt da sm edini pošten in da sm zarad tega čuden...

Že od nekdaj velja, da smo moški kao prasci, vsi smo isti itd..... Meni pa se zdi, da se danes vse obrača... Res mi ni jasno, kaj se dogaja v zadnjem času z ženskami :? :? Lahko naštejem samo nekaj primerov:

2 leti nazaj na maturantskem, vse štiri moje sošolke, vezane s tipi, vse prevarajo svoje fante... Si mislim ok... nič takega...

Pred kratkim izvem, da se je ločil stric... Razlog? Žena ga je prevarala z njegovim šefom....

Kar sem izvedel včeraj se mi je pa dobesedno zagabilo, pa sem lahko čuden :!: Moj dober prijatelj je s svojo zaročenko in njeno najboljšo prijateljico iz otroštva, ter njenim možem praznoval novo leto... Najprej so bili v diskoteki, nato so šli k zaročenkini prijateljici na dom. Od mojega frenda zaročenka je šla spat, ker je bila utrujena, od zaročenkine frendice mož pa je bil koma in je zaspal... No ta njena najboljša prijateljica je potem osvajala mojega frenda in uspela da sta spala skupaj, na koncu mu je rekla, da si je že od nekdaj želela spati z zaročencem najboljše prijateljice, da jo vzburja prepovedano... Men je šlo na bruhanje in sem rekel prijatelju, da naj me ne kliče več, ker se mi gabi, to kar dela, potem pa mi je rekel, da to delajo tako ali tako vsi.. In res sem v zadnjem času spoznal ogromno primerov, ko ženske spijo s tipi svoje najboljše prijateljice... (znan primer zadnje čase je tudi pevka Anđa Marić, nje se je zgodil isto, njen tip je spal s 3mi njenimi najboljšimi prijateljicami)...

Meni je pa zdaj prav na bed... Ta od prijatelja zaročenka ima to svojo prijateljico najraje in ji popolnoma zaupa, ona pa spi z njenim zaročencem... Je svet res šel u klinac, in na njem vladajo samo še neiskrenost in tipi ter ženske brez zadržkov? Ker meni je to že bolano...
Live your life
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jan. 2011 15:55

moj najboljši prijatelj je nekoč rekel: vse ženske so kurbe z mojo mamo vred! :D

jaz pa dodajam: vse ženske so kurbe, drugim dajo, meni pa nočejo! :D :D :D
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 15:58

Ma ne sej vse niso, samo meni je najbolj neverjetno , kako se lahk nekdo pretvarja kot tvojega največjega zaupnika, prijatelja, vedno ti stoji ob strani, se ti smeji, dela najlepšega, potem pa spi s tvojim tipom :roll:
Live your life
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jan. 2011 16:00

bodi srečen, da tvoje ni obdelal...

oz. če je nimaš, ko jo boš imel, jo lahko hitro stestiraš...če ne bo dala prijatelju, je taprava... :D :D :D
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 16:06

hahaha, glavno , da je teb vse to smešno :D men je pa prav žalostno, da lahk prav oseba k ji kao 100 % zaupaš, to naredi, potem pa se še naslednjih 20 let izdaja za tvojo najboljšo prijateljico, ljudje smo res grozna bitja
Live your life
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jan. 2011 16:18

veš, življenje je jeba...če ne boš jebal, boš jeb**... :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Jan. 2011 16:25

Izgubljen napisal/-a:ljudje smo res grozna bitja

Se ne strinjam.
Nismo popolni, delamo napake in traparije, znam drug drugega hudo prizadet, ampak deep down inside pa (precej naivno verjetno) verjamem v to, da v bistvu nismo grozni.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 16:30

No, khm..
Lahko bi tudi zaročenec rekel "ej stop zaročen sem pusti me pri miru".
Tako, da sta tukaj itak oba kriva!
Tista prijateljica je en k***c prijateljica, če je zvabila zaročenca. Ta zaročenec je pa tudi en k***c zaročenec, če ga vsaka lahko privabi v svojo luknjo!
Če bi bil ta pravi dedec, bi ji rekel ej spizdi, mam punco, zaročen sem, pa se bi mu ona lahko nastavljala kolikor bi hotela!!

Jaz bi tistim žrtvam tukaj kar povedala, ali pa dala ultimat, naj sami povejo al bom pa jst! Sem mnenja, da si vsak zasluži vedet če je prevaran! Če pa kdo verjame, ko zadevo poveš, al pa ne je pa njihova stvar!
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 16:41

Shivers* napisal/-a:No, khm..
Lahko bi tudi zaročenec rekel "ej stop zaročen sem pusti me pri miru".
Tako, da sta tukaj itak oba kriva!
Tista prijateljica je en k***c prijateljica, če je zvabila zaročenca. Ta zaročenec je pa tudi en k***c zaročenec, če ga vsaka lahko privabi v svojo luknjo!
Če bi bil ta pravi dedec, bi ji rekel ej spizdi, mam punco, zaročen sem, pa se bi mu ona lahko nastavljala kolikor bi hotela!!

Jaz bi tistim žrtvam tukaj kar povedala, ali pa dala ultimat, naj sami povejo al bom pa jst! Sem mnenja, da si vsak zasluži vedet če je prevaran! Če pa kdo verjame, ko zadevo poveš, al pa ne je pa njihova stvar!

no saj to sem povedal v naslovu... v vsakem primeru bi tip izpadel prasec.... vendar je tokrat po mojem mnenju ženska še večja krivka, ta od frenda zaročenka pa še noseča.... No danes je ta wannabe prijateljica prosila mojega frenda naj tega nikomur ne pove, ker ji je njegova zaročenka kot sestra :mad: Mislim haloooo :lol: Kaj nardit v taki situaciji? Povedat osebi, da jo njen ljubi zaročenec vara? Da je njena prijateljica iz otroštva tista, k jo vara z njo? Sam glede na njeno nosečo stanje, to ne bi bilo lih pametno...
Live your life
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 16:48

Ja kočljiva zadeva, ampak lej, ti se nimaš kaj za sekirat!!!
Za sekirat se imata zaročenec in prijateljica (pod narekovaji prijateljica in pod narekovaji zaročenec), ki sta oba totalna pof* prasca!

Normalno, da bo teji punci, ki je tukaj žrtev hudo, komu pa ne bi bilo??
ONADVA BI MOGLA PREJ VEDET KAJ POČNETA, NE PA ZDAJ JOKAT...(al pa čez en teden, ko se bosta spoznala, kaj sta nardila).

V glavnem obadva sta za pod zid in postrelit, in ja, js bi povedala, zato ker si zaluši, da punca izve kakšno grdo usrano prijateljico ima in kakšnega deca brez hrbtenice, ki se ne more upreti drugim jamam.

Boljše, da izve sedaj kot pa čez par let, medtem ko se bosta onadva še dalje veselo jahala (kaj misliš, da se bo sedaj končalo??) dvomim!

Js vem, da bi povedala, ker če česa ne prenašam so pa to varlice in "najboljše prijateljice, ki te imajo rade kot sestro a hkrati si tako
želijo spat z tvojimi fanti"

FUUJ pi***!!
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 16:53

In še to, da nekaj dodam, ker vem, da na telem forumu marsikira pravi, da tudi če poveš, pač ne bo verjela! Lej, to če bo verjela ali ne, je njena stvar, sigurno pa bo postala bolj previdna in sumničava, vsaka bi!

Tako, da ja js se ne bi preveč sekirala, kdo mi bo verjel, kdo pa ne, js bi naredila svoje delo in povedala.

Sej pravm, zaluži si vedeti, čeprov je zaročena, čeprav je noseča, ampak bolje zdaj kot pa čez eno leto, ali čez pet let... bo vseeno majn bolelo, če izve da sta sedaj sexala, kot pa čez pet let, ko bo izvedela da jo že pet let vara recimo...
Upam, pa da obema špukne v grdi lažnjivi ksiht!
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 17:02

Tu se popolnoma strinjam s tabo, tud js če česa ne prenesem so to take "Prijateljice" in zato se včasih sprašujem , kaki gnili osebki se sprehajajo po tem svetu, pa kok je tega... To je zdj že prav trend... Ti si moja prijateljica... spala bom s tvojim fantom... :roll: Js se res nimam kaj za sekirat, sam me vseen bolijo take stvari, k si predstavljam, da ženska doma pazi otroke na silvestra, ker ne najde varstva, tip jo pa takrat vara z njeno najboljšo prijateljico v stanovanju, kjer spi njen fant in njegov prijatelj... Mislim, svašta folk.... Danes bo pa ta prijateljica verjetno šla k tej zaročenki in ji voščila vsa nasmejana srečno novo leto in ji zaželela veliko ljubezni v novem leto :eek: Prasica res... Se pa tudi jaz strinjam s tabo, da bi bilo najboljše povedat resnico...
Live your life
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 01. Jan. 2011 17:09

Jap ženske smo ..so... (kakorkoli).. prasice... Men se je zgodil isto.. S fantom sem bila dve leti skupej, pa me je ta prevaral z mojo najboljšo prijateljico še iz vrtca, k mi je bla kt sestra... Itak ne bi nikol zvedela, če se ne bi enkrat z njo na smrt skregala, pa še pijani sva bili malo... nato je rekla... Sam tko da veš... Vedno sem ti zavidala, k si bla v vsem tko uspešna in sm spala s tvojim tipom, uživala sva, tko kot vidva nista nikol, vedn sm rekla, da bom enkrat spala s tvojim tipom in te na tak način uničla... Hjaaa sej ji je kar uspel... Ampak vsakemu svoje... Vsi dobijo vrnjeno... 2 leti pozneje jo je njen tip varal z njeno sestro.... Toliko primerov poznam, k ženske res izpademo največje k****
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 17:24

No sej sm že rekla, tudi tipi bi se lahko brzdali, se ti lahko nastavlja kolikor hoče, če je tip na mestu, bi rekel 'ej mam punco get the fuck away from here' .. pa ni! torej je isto prasec!

Še enkrat avtor, pač upam da poveš, ker si zasluži zvedeti, bo majn bolelo sedaj, kot pa čez eno, dve... leti.
Tudi če ti ne bo najprej verjela, bo pa vsaj postala bolj previdna in sumičava... mogoče bo pa pol tolk vrtala v "tipa" in "pirjatelico" da se bosta zlomila.
Še boljša stvar pa , da daš ultimat, ti poveš al pa jst!
Mislm fuj res, mata jajce da varat, nimata jajc da povesta!!

Ti Noella pa upam, da si obema dala en focn čez smrdljiva usta!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Jan. 2011 17:27

Izgubljen napisal/-a: res čudno in dobesedno ogabno, kam gre ta svet :roll:

Hehe, mal si pozen.. :)
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov