Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
Predstavljajte si situacijo:
Ste luštna atraktivna punca, 28let, ki je v preteklosti že bila s precej fanti v postelji (recimo 20-25). Tega "gonjenja" vam je dovolj in hočete resno zvezo, resnega fanta, čez čas družino. Na drugi strani je vaš fant, ista starost in precej precej precej manj spolnih parteric kot vi.
S fantom sta skupaj 3-4mesece, oba hočeta resno zvezo (vsaj fant 1000% hoče in je zelo zaljubljen v vas), ve pa baje tudi.
Že v začetku zveze so bile težave med vama, ker vam občasno pošlje SMS nek svež znanec kateremu ste všeč in vas tudi sredi noči vabi na žurke in tudi konkretno pove, da ste mu všeč čeprav imate fanta in on to ve. Kar naredite je to, da mu poveste, da sta samo prijatelja, on pa se kljub vsemu občasno "spomni" na vas in kam povabi.
Nekaj tednov kasneje se po daljšem času pojavi še en tip...to je tip s katerim ste v preteklosti (čas pred sedanjim fantom) že bili 2-3x v postelji (možno da v resnici tudi večkrat). On je jebač, ima punco, jo vara z vsemi.
Ta tip vas preko FB povabi na pijačo, da bi se spet malo dobila. Ker mu niste odgovorili vam isti večer pošlje še SMS z vabilom, če se kaj dobite.
Ti pa kot punca ta SMS in vabilo samo ignoriraš. Kontaktov iz imenika in FB ne brišete, vse ostane kot je.
Vašemu fantu pa to ni prav in je mnenja, da samo ignoriranje ni dovolj.
Zanima me, kaj bi ve naredile v taki situaciji in kaj bi se vam zdelo pravilno? Po možnosti se postavite v vlogo njenega fanta in pomislite kako bi bilo vam, če bi vašemu fantu težile bivše fukfrendice ali pa novopečene znanke.
Kakšna naj bi bila v povprečju normalna reakcija z njene strani?
Svoje mnenje bom zaenkrat še zadržal.
Ste luštna atraktivna punca, 28let, ki je v preteklosti že bila s precej fanti v postelji (recimo 20-25). Tega "gonjenja" vam je dovolj in hočete resno zvezo, resnega fanta, čez čas družino. Na drugi strani je vaš fant, ista starost in precej precej precej manj spolnih parteric kot vi.
S fantom sta skupaj 3-4mesece, oba hočeta resno zvezo (vsaj fant 1000% hoče in je zelo zaljubljen v vas), ve pa baje tudi.
Že v začetku zveze so bile težave med vama, ker vam občasno pošlje SMS nek svež znanec kateremu ste všeč in vas tudi sredi noči vabi na žurke in tudi konkretno pove, da ste mu všeč čeprav imate fanta in on to ve. Kar naredite je to, da mu poveste, da sta samo prijatelja, on pa se kljub vsemu občasno "spomni" na vas in kam povabi.
Nekaj tednov kasneje se po daljšem času pojavi še en tip...to je tip s katerim ste v preteklosti (čas pred sedanjim fantom) že bili 2-3x v postelji (možno da v resnici tudi večkrat). On je jebač, ima punco, jo vara z vsemi.
Ta tip vas preko FB povabi na pijačo, da bi se spet malo dobila. Ker mu niste odgovorili vam isti večer pošlje še SMS z vabilom, če se kaj dobite.
Ti pa kot punca ta SMS in vabilo samo ignoriraš. Kontaktov iz imenika in FB ne brišete, vse ostane kot je.
Vašemu fantu pa to ni prav in je mnenja, da samo ignoriranje ni dovolj.
Zanima me, kaj bi ve naredile v taki situaciji in kaj bi se vam zdelo pravilno? Po možnosti se postavite v vlogo njenega fanta in pomislite kako bi bilo vam, če bi vašemu fantu težile bivše fukfrendice ali pa novopečene znanke.
Kakšna naj bi bila v povprečju normalna reakcija z njene strani?
Svoje mnenje bom zaenkrat še zadržal.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se mi zdi, da je njen fant odprl temo
Pa saj jih ignorira, ne vem kaj bi še rad?
Pa saj jih ignorira, ne vem kaj bi še rad?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
panthol napisal/-a:Vašemu fantu pa to ni prav in je mnenja, da samo ignoriranje ni dovolj.
kaj čist točno pa bi bilo dovolj? zakaj bi punca imela težave, ker dobiva sms sporočila od tipov? sej jih ignorira oz. zavrne vse ponudbe.
jst niti slučajno ne bi šla brisat cifer in kontaktov na FB, samo zato ker bi imela paranoičnega, nesamozavestnega fanta, ki mi zaradi svojih issues ne zaupa. in tega tudi ne bi zahtevala od svojega fanta. če bi bila njegova reakcija taka kot je reakcija tvoje punce, bi bila zelo zadovoljna.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
panthol napisal/-a:Na drugi strani je vaš fant, ista starost in precej precej precej manj spolnih parteric kot vi.
se mi zdi, da majo tipi vedno neke probleme glede zgoraj izpostavljenega dejstva. ampak če je ženska s tabo, potem jo očitno zadovoljiš, ker se je že naučila kaj je dobro in kaj je slabo. ne vem no, men je to vedno logičen zaključek iz tega in si kvečjemu lahko bolj samozavesten, kot da imaš neke dvome sam vase.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
naredila bi isto kot punca. ignorirala bi. se strinjam z rinco na tem mestu. zarad nekoga, s katerim sem 3-4 mesece v resni zvezi, ne bi šla zbrisat celega lajfa. moraš pa vedet, dokler ti za to pove, ni nobene panike. če ji boš pa zaradi tega težil, ti bo pa stvari začela prikrivat. kako pa lahko ona vpliva na to, da ji nekdo pošlje sms??? a ti bi rad, da se skrega z vsemi, zaradi tebe? a ne bi imel nič slabe vesti, če bi jo prisilil v prekinitev z vsemi, potem bi pa ti ugotovil da to med vama ni TO, pa bi jo pustil???
Vsak raj ima svojo kačo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Če njemu to res toliko pomeni in če tebi, po drugi strani, tej ljudje nič ne pomenijo, brisanje kakega bolj vztrajnega FFja iz imenika, res ne bi smela bit prevelika žrtev.
V končni fazi lahko še vedno cifre nazaj dobiš, na FB si jih dej pa na hide/block...tako da te ne morejo kontaktirat v glavnem.
V končni fazi lahko še vedno cifre nazaj dobiš, na FB si jih dej pa na hide/block...tako da te ne morejo kontaktirat v glavnem.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
floribunda napisal/-a:Če njemu to res toliko pomeni in če tebi, po drugi strani, tej ljudje nič ne pomenijo, brisanje kakega bolj vztrajnega FFja iz imenika, res ne bi smela bit prevelika žrtev.
naslednja stopnja je pa kaj - da ne bo smela pozdravljat znancev moškega spola na ulici?
itak da ne bo pogrešala teh tipov, saj jih ignorira in se ne druži znjimi, ampak tukaj gre za princip. tip ima probleme z zaupanjem in samozavestjo - namesto da bi on rešil svoj problem, naj ona briše kontakte??
poleg tega je brisanje pomoje kratkoročna rešitev - čez 2 meseca ga bo pa začelo nekaj drugega motit. in ker spet ne bo šlo za neko hudo žrtev, naj se valda punca prilagodi? a-a. jaz nisem za take fore.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^^ a misliš, da če ona zbriše ta dva tipa, bo pa on dal mir?
nesamozavesten tip je isto kot razvajen otrok, ko si zmišljuje, da je žejen, pa lačen, pa da more lulat.. samo da mu ni treba zaspati. a misliš da potem, ko bo dobil tisti sok, bo pa zaspal? malo morgen...
tako bo tudi naslednjič njega zmotilo kaj drugega: npr. da se bo na troli pogovarjala z enim od bivših; da bo šla na isti žur kot kateri bivši, brez njega; da jo bo kelnar v restavraciji pred njim pecaru... in za vse bo itak, ona kriva. če ne more prenest, da ni edini, ki mu je všeč, potem si naj pa eno grdavšo najde, ko nobenemu ne bo jasno kaj vidi na njej.
edit: me je rinca prehitela
nesamozavesten tip je isto kot razvajen otrok, ko si zmišljuje, da je žejen, pa lačen, pa da more lulat.. samo da mu ni treba zaspati. a misliš da potem, ko bo dobil tisti sok, bo pa zaspal? malo morgen...
tako bo tudi naslednjič njega zmotilo kaj drugega: npr. da se bo na troli pogovarjala z enim od bivših; da bo šla na isti žur kot kateri bivši, brez njega; da jo bo kelnar v restavraciji pred njim pecaru... in za vse bo itak, ona kriva. če ne more prenest, da ni edini, ki mu je všeč, potem si naj pa eno grdavšo najde, ko nobenemu ne bo jasno kaj vidi na njej.
edit: me je rinca prehitela
Vsak raj ima svojo kačo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
V bistvu mate prav.
Ampak mogoče je teh decev res ful. Tipu pa ne gre zamerit malce pomanjkanja samozavesti, če je ona ela ful partnerjev, on je pa praktično nedolžen.
Po mojem rabi samo nekaj časa, da uvidi, da bežni FF ne pomenijo nobene grožnje za zvezo.
Ampak mogoče je teh decev res ful. Tipu pa ne gre zamerit malce pomanjkanja samozavesti, če je ona ela ful partnerjev, on je pa praktično nedolžen.
Po mojem rabi samo nekaj časa, da uvidi, da bežni FF ne pomenijo nobene grožnje za zvezo.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
še en tip, ki za vse krivi svojo punco, no matter what. Kaj pa je ona narobe naredila? To, da ni zbrisala vseh telefonskih? Lepo te prosim, ne bodi bolestno ljubosumen in si najdi kak drug hobi. Ti njej ne zaupaš zaradi njenih (ne)dejanj, ampak zaradi svoje nesamozavesti in preteklih izkušenj. Če se sedaj ne boš spremenil v odnosu do nje, boš čez čas točno tak kot je napisala s0nckic4
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz bi sama od sebe zbrisala te kontakte iz fb in telefonske številke. iz preprostega razloga- ker bi šlo MENI na k*rac, da bi mi neki tipi težili.
me je klical enkrat en bivši jebač sredi noči. niti telefonske nisem imela več shranjene. kao, "če sem doma in mam kaj cajta".
sem mu rekla kar pred fantom, da je kreten, da naj se strezni in pol izbriše mojo telefonsko, če se bo sploh spomnil, da me je klical. in ne, nimam niti jutri, niti nikoli več časa zanj. rešeno. nikoli več ni poklical.
me je klical enkrat en bivši jebač sredi noči. niti telefonske nisem imela več shranjene. kao, "če sem doma in mam kaj cajta".
sem mu rekla kar pred fantom, da je kreten, da naj se strezni in pol izbriše mojo telefonsko, če se bo sploh spomnil, da me je klical. in ne, nimam niti jutri, niti nikoli več časa zanj. rešeno. nikoli več ni poklical.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Ves kdaj se rece, da je moski mocan? Ko je ponosen kako zgleda njegova punca, ko nikoli ji ne prepove, da se oblece atraktivno in je ponosen, da se tipi obracajo, ko nikoli ji ne prepove da bo sla nekam, ker on ve, da punca ne glede na to kje je, ga ne more dati ven iz glave, in je tolk zaljubljena in ga spostuje, da ni sposobna naredit nic slabega!! Takrat moski zmaga in ima kontrolo nad zensko... kontrola nikoli se ne doseze s prepovedovanjem v smislu, zbrisi kontakte, zbrisi fb, ne nosi kiklo, ne smes na kavo z frendom itn. itn.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
claire napisal/-a:jaz bi sama od sebe zbrisala te kontakte iz fb in telefonske številke. iz preprostega razloga- ker bi šlo MENI na k*rac, da bi mi neki tipi težili.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]