Ali so leta ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maiteperroni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2010
Zdravo !
No jst mam pa en problemčeek...všeč mi je moški ki je skoraj 16 let starejši od mene...sicer ni poročen..je čisti fajn, zanima se zame...je bolj sproščen tip, rad uživa potuje..pa še lep je..
A je to ovira? Kaj vi mislite??
No jst mam pa en problemčeek...všeč mi je moški ki je skoraj 16 let starejši od mene...sicer ni poročen..je čisti fajn, zanima se zame...je bolj sproščen tip, rad uživa potuje..pa še lep je..
A je to ovira? Kaj vi mislite??
- maiteperroni
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:tvoja starost pa je?
Moja starost 19. On pa 35.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Uncool.maiteperroni napisal/-a:Kaj vi mislite??
Sicer pa:
Starost / Mlajši moški / starejši partner [združene teme]
- maiteperroni
- Sramežljivka
claire napisal/-a:vseeno kakšna je njena starost jochie. ja je ovira. jaz pri letih gledam tako- ko bi ti fant lahko bil foter je to "tu mač". waaay too much!
No naj komentiram...bil bi mi foter ampak takih primerov da je moški foter pr 16 je zelo malo..
Odvisno je pa tudi od osebne rasti človeka.. Lahko je ena ženska psihično bolj razvita kot, tista ko ma 26 let. Zrelo razmišljanje npr.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
A to, kar si napisala, je tebi dovolj, da bi se z njim 'zapletla'? Edina 'ovira', ki jo vidiš, so leta? Mogoče bi blo za razmislit, če imata v mislih enako 'verzijo' razmerja, ki ga želita .....
Načeloma se mi leta ne zdijo ovira - če je obema jasno, v kaj se spuščata.
As your lover describes you, so you are.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
claire, pa jebeš razliko v letih, če jima paše skupaj in če se imata lepo, zakaj pa ne? saj je tudi veliko parov, ki so enako stari pa gredo narazen...
življenje je prekratko, da bi kalkulirali...naj proba, naj uživa, če ne bo šlo pač ne bo šlo...jebat ga...
življenje je prekratko, da bi kalkulirali...naj proba, naj uživa, če ne bo šlo pač ne bo šlo...jebat ga...
- maiteperroni
- Sramežljivka
Veerle napisal/-a:A to, kar si napisala, je tebi dovolj, da bi se z njim 'zapletla'? Edina 'ovira', ki jo vidiš, so leta? Mogoče bi blo za razmislit, če imata v mislih enako 'verzijo' razmerja, ki ga želita .....
Uglavnem...nisem vsega opisala kakšen je..sam sem hotla povedat da je uredu ćlovek, ni nek psihopat ali pedofil kot bi eni mislili pač..ker ga poznam dolgo. Glede razmerja pa mislim dasem jst osebno,celo preveč zrela za moja leta.. zato mi oji vrstniki..tudi 4 leta starejši niso dovolj..zdijo se mi še vedno neodgovorni pa otročji..
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Jaz sem bla z 11 let starejšim, pa nama ni furalo več kot 3 mesece...Poznala sma se od prej že enih 5 let, ampak sma se redko videvala, pol pa sma začela nekaj in ni trajalo dolgo...Bil je ljubeč, pozoren, pameten, z vizijo neko, ampak po drugi strani preveč odrasel zame Stara sem bla 21 let, ampak sem se ob njem počutila veliko več..kar mi je na začetku mogoče ugajalo, pol pa me je začelo motit Pač se nisem videla nekak pretirano z njim, ker je bil res preveč odrasel..
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jochie, in to prihaja od 30-something moškega.
Pri 19 je 35 čist tumač. Bolj zrela za svoja leta? To vsaka druga najstnica misli. Si dovolj zrela, da maš npr. otroka in službo za naslednjih 50 let? Da se zakreditiraš za hišo? Pa veš, da bo njegova lepota za kako desetletje uvela? Ga boš sprejela tud k ga dvignt ne bo mogu več? Čist praktične stvari
Pri 19 je 35 čist tumač. Bolj zrela za svoja leta? To vsaka druga najstnica misli. Si dovolj zrela, da maš npr. otroka in službo za naslednjih 50 let? Da se zakreditiraš za hišo? Pa veš, da bo njegova lepota za kako desetletje uvela? Ga boš sprejela tud k ga dvignt ne bo mogu več? Čist praktične stvari
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kolkr je (v mojih očeh) svet pokvarjen, je tole švoh argument, ker vseeno ni spet TOLK velik nekih psihopatov.maiteperroni napisal/-a:Uglavnem...nisem vsega opisala kakšen je..sam sem hotla povedat da je uredu ćlovek, ni nek psihopat ali pedofil kot bi eni mislili pač..
Tolk stari smo vsi enako mislil o seb ......pol pa nekaterim čez leta na še slabš "udari" (kar pa ni vedno slabo).maiteperroni napisal/-a:mislim dasem jst osebno,celo preveč zrela za moja leta.. zato mi oji vrstniki..tudi 4 leta starejši niso dovolj..zdijo se mi še vedno neodgovorni pa otročji..
Dobr, no, če se mislš pač sam mal fajn met z njim - kul, zakaj pa ne, za sprobat bi blo, verjetno , za kaj dolgoročnega pa pomoje ne glih..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov