Ali so leta ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si kdaj imela moškega starejšega 10 let in več?

Glasovanje se je zaključilo dne 28. Nov. 2010 21:28

DA
11
44%
NE
14
56%
Skupaj glasov : 25

maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a maiteperroni » 21. Nov. 2010 21:28

Zdravo ! :)

No jst mam pa en problemčeek...všeč mi je moški ki je skoraj 16 let starejši od mene...sicer ni poročen..je čisti fajn, zanima se zame...je bolj sproščen tip, rad uživa potuje..pa še lep je..

A je to ovira? Kaj vi mislite??
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Nov. 2010 21:29

tvoja starost pa je? :)
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a maiteperroni » 21. Nov. 2010 21:32

Jochie napisal/-a:tvoja starost pa je? :)

Moja starost 19. On pa 35. :(
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Nov. 2010 21:32

vseeno kakšna je njena starost jochie. ja je ovira. jaz pri letih gledam tako- ko bi ti fant lahko bil foter je to "tu mač". waaay too much!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a maiteperroni » 21. Nov. 2010 21:35

claire napisal/-a:vseeno kakšna je njena starost jochie. ja je ovira. jaz pri letih gledam tako- ko bi ti fant lahko bil foter je to "tu mač". waaay too much!

No naj komentiram...bil bi mi foter ampak takih primerov da je moški foter pr 16 je zelo malo.. :eek:

Odvisno je pa tudi od osebne rasti človeka.. Lahko je ena ženska psihično bolj razvita kot, tista ko ma 26 let. Zrelo razmišljanje npr. :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 21. Nov. 2010 21:35

A to, kar si napisala, je tebi dovolj, da bi se z njim 'zapletla'? Edina 'ovira', ki jo vidiš, so leta? Mogoče bi blo za razmislit, če imata v mislih enako 'verzijo' razmerja, ki ga želita .....
Načeloma se mi leta ne zdijo ovira - če je obema jasno, v kaj se spuščata.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Nov. 2010 21:36

claire, pa jebeš razliko v letih, če jima paše skupaj in če se imata lepo, zakaj pa ne? saj je tudi veliko parov, ki so enako stari pa gredo narazen...

življenje je prekratko, da bi kalkulirali...naj proba, naj uživa, če ne bo šlo pač ne bo šlo...jebat ga...
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a maiteperroni » 21. Nov. 2010 21:38

Veerle napisal/-a:A to, kar si napisala, je tebi dovolj, da bi se z njim 'zapletla'? Edina 'ovira', ki jo vidiš, so leta? Mogoče bi blo za razmislit, če imata v mislih enako 'verzijo' razmerja, ki ga želita .....
Načeloma se mi leta ne zdijo ovira - če je obema jasno, v kaj se spuščata.

Uglavnem...nisem vsega opisala kakšen je..sam sem hotla povedat da je uredu ćlovek, ni nek psihopat ali pedofil kot bi eni mislili pač..ker ga poznam dolgo. Glede razmerja pa mislim dasem jst osebno,celo preveč zrela za moja leta.. zato mi oji vrstniki..tudi 4 leta starejši niso dovolj..zdijo se mi še vedno neodgovorni pa otročji.. :?
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 21. Nov. 2010 21:41

Imam tako izkušnjo za sabo. Čeprav sem precej starejša od tebe.

Pa ni šlo, samo zaradi enega samega razloga - ker je bil prestar zame.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 21. Nov. 2010 21:42

Jaz sem bla z 11 let starejšim, pa nama ni furalo več kot 3 mesece...Poznala sma se od prej že enih 5 let, ampak sma se redko videvala, pol pa sma začela nekaj in ni trajalo dolgo...Bil je ljubeč, pozoren, pameten, z vizijo neko, ampak po drugi strani preveč odrasel zame :) Stara sem bla 21 let, ampak sem se ob njem počutila veliko več..kar mi je na začetku mogoče ugajalo, pol pa me je začelo motit :) Pač se nisem videla nekak pretirano z njim, ker je bil res preveč odrasel..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Nov. 2010 21:42

Jochie, in to prihaja od 30-something moškega. :)

Pri 19 je 35 čist tumač. Bolj zrela za svoja leta? To vsaka druga najstnica misli. Si dovolj zrela, da maš npr. otroka in službo za naslednjih 50 let? Da se zakreditiraš za hišo? Pa veš, da bo njegova lepota za kako desetletje uvela? Ga boš sprejela tud k ga dvignt ne bo mogu več? Čist praktične stvari :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Nov. 2010 21:43

maiteperroni napisal/-a:Uglavnem...nisem vsega opisala kakšen je..sam sem hotla povedat da je uredu ćlovek, ni nek psihopat ali pedofil kot bi eni mislili pač..
Kolkr je (v mojih očeh) svet pokvarjen, je tole švoh argument, ker vseeno ni spet TOLK velik nekih psihopatov.
maiteperroni napisal/-a:mislim dasem jst osebno,celo preveč zrela za moja leta.. zato mi oji vrstniki..tudi 4 leta starejši niso dovolj..zdijo se mi še vedno neodgovorni pa otročji.. :?
Tolk stari smo vsi enako mislil o seb ;) ......pol pa nekaterim čez leta na še slabš "udari" (kar pa ni vedno slabo). :lach:

Dobr, no, če se mislš pač sam mal fajn met z njim - kul, zakaj pa ne, za sprobat bi blo, verjetno :D, za kaj dolgoročnega pa pomoje ne glih..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Nov. 2010 21:44

^^ something je skoraj 9! :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Nov. 2010 21:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov