Kako postati nekaj več kot prijatelj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maiteperroni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2010
emanuela napisal/-a:Jaz pa imam rada moŽke, ki ne motovilijo in ne hlinijo da so ti prijatelji, po drugi strani pa bi radi nekaj več.
Točno tako ! Se strinjam s tabo. Če bi meni tako hlinil in ne priznal bi dobila nek odpor.Sigurno nekaj sumiii....
P.S. : Emanuela kmalu bom postala tvoja oboževalka..!! Strinjam se v vsem s tabo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kera kosmatulja je ta tip na fotki
Povej ji direkt in potem, če reče, da ti njej nisi všeč, premisl, če hočeš nadaljevat prijateljstvo in če se mislš obnašat, KOT PRIJATELJ in potem se odloč in ji sporoči svojo odločitev.
Povej ji direkt in potem, če reče, da ti njej nisi všeč, premisl, če hočeš nadaljevat prijateljstvo in če se mislš obnašat, KOT PRIJATELJ in potem se odloč in ji sporoči svojo odločitev.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Oh come on, ŠKARJE; BRIVNIK; AAAA!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
spet taka tema.
no mene vedno zanima intenzivnost tega "prijateljstva". a je to občasno druženje? a je to redno druženje? a je to na stopnji "povema si vse"?
ker prijatelj bi pa naj vedel kakšni tipi moških so všeč njej al kako?
sicer se pa strinjam s pjotro. tudi jaz kot prava prijateljica funkcionairam od moške populacije le z geji. je pa pri meni ena izjema. en fant, ki je res res taprav prijatelj. in je straight!!! ne morš vrjet! (no v 24 letih sem imela srečo ne enega takega naletet).
no mene vedno zanima intenzivnost tega "prijateljstva". a je to občasno druženje? a je to redno druženje? a je to na stopnji "povema si vse"?
ker prijatelj bi pa naj vedel kakšni tipi moških so všeč njej al kako?
sicer se pa strinjam s pjotro. tudi jaz kot prava prijateljica funkcionairam od moške populacije le z geji. je pa pri meni ena izjema. en fant, ki je res res taprav prijatelj. in je straight!!! ne morš vrjet! (no v 24 letih sem imela srečo ne enega takega naletet).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Exactly!sirova štručka napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Kera kosmatulja je ta tip na fotki
ja tip je na fotki
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
http://manzanoproductions.com/uploaded_images/James+Franco+02-732501.jpg
Pa sm ga iskala za v temo o moških pa naletela na to hahaha Ok zdj morm pa nehat z offtopicom. Al pa ne! To ni offtopic. Na možkih imam rada lastnost, da si strižejo/brijejo kocine pod pazduho.
Če že nisi OT pa sigurno znaš pomanjšat sliko a ne
Tamala`
Pa sm ga iskala za v temo o moških pa naletela na to hahaha Ok zdj morm pa nehat z offtopicom. Al pa ne! To ni offtopic. Na možkih imam rada lastnost, da si strižejo/brijejo kocine pod pazduho.
Če že nisi OT pa sigurno znaš pomanjšat sliko a ne
Tamala`
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
abcdef napisal/-a:Poznam punco z katero se odlično razumem, a bi rad postal nekaj več kot "samo" prijatelj. Kako naj ji pokažem da hočem nekaj več?
Kakšne lastnosti imajo/te ženske rade na možkih?
Hvala za pomoč....
Povabi jo na kakšen izlet (hribi,morje,vikend paket v wellnessu,..itd) pa bodi optimist da se bo kakšna iskrica vžgala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]