Več naenkrat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Mam eno hipotetično vprašanje:
recimo, da maš slučajno srečo in v istem tednu povabiš več žensk na pijačo, v smislu da jih spoznavaš itd. Ne mislim tu, da bi katero varal, saj z nobeno nisi dejansko še v zvezi. Ali se vam to zdi moralno?
recimo, da maš slučajno srečo in v istem tednu povabiš več žensk na pijačo, v smislu da jih spoznavaš itd. Ne mislim tu, da bi katero varal, saj z nobeno nisi dejansko še v zvezi. Ali se vam to zdi moralno?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
dodatno vprašanje:
zmenjen si s tremi osebami: v ponedeljek, v torek in v sredo.
V ponedeljek se dobiš z osebo, katera ti je všeč, se ujameš, itd....ta oseba izrazi željo, da se vidita v torek, ko si zmenjena z drugo osebo, katere pa še ne poznaš dovolj dobro.
Boš skenslala drugo osebo in se ponovno dobila s ponedeljkovo osebo ali boš našla izgovore, da se ne moreš v torek in sredo dobiti s ponedeljkovo osebo in boš s tem tvegala, da se ponedeljkova oseba "ohladi"???
namreč nikoli nisem prakticiral videvanja z več osebami istočasno, pa sem firbčen, kako ve, ki jim je to normalen pojav, prakticirate...
zmenjen si s tremi osebami: v ponedeljek, v torek in v sredo.
V ponedeljek se dobiš z osebo, katera ti je všeč, se ujameš, itd....ta oseba izrazi željo, da se vidita v torek, ko si zmenjena z drugo osebo, katere pa še ne poznaš dovolj dobro.
Boš skenslala drugo osebo in se ponovno dobila s ponedeljkovo osebo ali boš našla izgovore, da se ne moreš v torek in sredo dobiti s ponedeljkovo osebo in boš s tem tvegala, da se ponedeljkova oseba "ohladi"???
namreč nikoli nisem prakticiral videvanja z več osebami istočasno, pa sem firbčen, kako ve, ki jim je to normalen pojav, prakticirate...
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Jochie napisal/-a:dodatno vprašanje
Povabi jo zraven.
Ne, resno, če se bo ohladila v parih dneh (loool), potem res nima smisla še kaj več imeti z njo, a ne?
Zadnjič spremenil Mr. Nobody, dne 10. Nov. 2010 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jochie napisal/-a:Boš skenslala drugo osebo in se ponovno dobila s ponedeljkovo osebo ali boš našla izgovore, da se ne moreš v torek in sredo dobiti s ponedeljkovo osebo in boš s tem tvegala, da se ponedeljkova oseba "ohladi"???
Po občutku (če bi rad videl človeka že naslednji dan in ti je to bolj pomembno od kafetkanja s tadrugim, slednjega pač skenslaš/prestaviš). Drgač pa sej se lah zmeniš v četrtek. Kolk se pa lahko ohladi v treh dneh? če ne pa v torek prej/kasneje.
Tko kot pravi emanuela - sej gre za spoznavanje in začetno odkrivanje tega, če je ker(a) izmed njih dating material, verjetn se še ne boš takoj naokol z rokco v roki sprehaju pa lupčku, blabla. Kofetkaš valda lahko?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Po drugi strani bi se pa lahko nekomu tole zdelo preveč "needy", če bi ponedeljkova oseba te hotela takoj naslednji dan spet vidt.Jochie napisal/-a:Boš skenslala drugo osebo in se ponovno dobila s ponedeljkovo osebo ali boš našla izgovore, da se ne moreš v torek in sredo dobiti s ponedeljkovo osebo in boš s tem tvegala, da se ponedeljkova oseba "ohladi"???
Zajeban tole..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni pa bi to bilo prehitro, potrebujem vmes dan ali dva (ali več ) da si ustvarim mini mnenje o nekom.Drugače si že predstavljam da bo vsak dan tako oz da napišem drugače-needy, kot je napisala purple_rain
The world is as you are.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
saj se lahko v torek dobiš z obema. malo logistike pa gre.
drugače pa tudi jaz rabim kak dan fraj, da premislim ali mi je nekdo res všeč. prav tako je res, da nekdo ki je zainteresiran v ponedeljek, bo še tudi v četrtek. če pa ne bo, potem zainteresiranost ni bila dovolj velika, očitno.
drugače pa tudi jaz rabim kak dan fraj, da premislim ali mi je nekdo res všeč. prav tako je res, da nekdo ki je zainteresiran v ponedeljek, bo še tudi v četrtek. če pa ne bo, potem zainteresiranost ni bila dovolj velika, očitno.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]