Tabletke vplivajo na vzburjenost / razpoloženje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Borec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Borec » 11. Okt. 2010 14:55

S punco sva prišla do dejstva, da ji ni do seksa oz. da se le redko spolno vzburi zaradi kontracepcijskih tabletk. Če se sam še tako močno potrudim, ona nikoli ne bo toliko za stvar, da bi res lahko rekel "tokrat je pa uživala".

Skratka krive so tabletke, vplivajo na njeno razpoloženje. Pravi, da ji je precej bolj do seksa med časom ko tabletk ne jemle, tistih nekaj dni.

Težava je v tem, da sva v dilemi. Ona NE bo prenehala jemati tabletk, ravno tako "zahteva" uporabo kondoma. Zakaj dve kontracepcijski metodi, ker jo je strah zanositve. Predvidevam da razlog tiči v tem, ker je njena mami z njo zanosila ravno v teh letih v katerih je sedaj moja punca. (19)

Imate kakšno idejo ali izkušno kako pa kaj?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 11. Okt. 2010 15:16

mislim da moraš spoštovati njeno željo in razumeti strah pred zanositvijo (upravičen ali ne)

o vplivu KT pa imamo ločeno temo - na kratko - ja, KT vplivajo na željo po spolnosti
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 11. Okt. 2010 15:17

naj gre do ginekologa, pa zamenja tabletke. Če pa to ne pomaga, pa pač ni rešitve.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 11. Okt. 2010 18:27

se strinjam s predhodnico.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 12. Okt. 2010 11:31

razumem strah pred zanositvijo, sploh pa če je njena mami tak zgodaj zanosila. Moje osebno mnenje je da je kondom zadosti. Drugače pa tabletke vplivajo na libido. Naj jih poskusi zamenjat, če ne pa ne vem...Potem obstaja še možnost opustitve tabletk, druge pomoči pa ni.
Razumljivo da jo je strah, mogoč da ji daš za prebrat kdaj je ovulacija in kdaj lahko zanosi, če ima reden ciklus je to od 13-15 dnova, se pravi nevarno je samo par dni... Mogoče jo bo to pomirilo in bo potem pripravljena sexat samo s kondomom. :)
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 12. Okt. 2010 12:30

Tud jaz razumem zakaj vztraja pri dvojni zaščiti. Drugače pa kot so že rekle, na voljo je ogromno tabletk in druge hormonske zaščite, tako da naj se pogovori z ginekologinjo.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 12. Okt. 2010 16:00

Tudi meni ni bilo do sexa, ko sem jemala tabletke. Pomanjkanje libida+suha nožnica, pa smo tam. Sem tako dolgo tabletke menjavala, da sem našla take, ki mi ustrezalo.

Na tržišču jih je milijon. Naj punca stopi do ginekologinje in skupaj bosta našli prave.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 12. Okt. 2010 22:26

Meni se je vse to psihiranje z dvojno zaščito vedno zdelo brezvezno - pač, zakaj bi se filal z nekimi hormoni, če tako ali tako nameravaš uporabiti kondom :?

Sicer pa, kot so druge rekle - menjava tabletk za take, ki ji bodo morda bolj ustrezale, še bolj všeč mi je pa ta ideja, ki jo je čuftika predlagala, da kombinirata kondom z drugimi metodami, npr. seksata samo ob 'varnih dneh' (s kondomom, seveda) in po možnosti še tebi nikoli ne pride v njej (kljub kondomu). Potem bi jo morda prepričal, da opusti tabletke. :)
Every rose has its thorn
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Okt. 2010 9:17

jp, sunflower, to bi bila idealna rešitev :top:
Jz sm bolj mislila da ji razloži da je nevarnost dejansko sam par dni, pa ne more vsak dan v mesecu zanosit, ampak tak bi tut šlo, pa da ne spustiš notri kljub kondomu, saj nekatere ženske ne zaupajo kondomu, ker poslušajo milijon zgodbic folk, ki jim je kondom "počil". Ta počen kondom po njihovo je pa seveda bil največkrat sex brez zaščite in potem jim je nerodno to povedat, pa povejo da je kondom počil :D Tolk za info.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 14. Okt. 2010 10:41

Emmm, zanosiš lahko vsak dan (in da, obstaja možnost, da zanosiš tudi med menstruacijo).
In da, kondomi počijo. Nama se je to že tudi zgodilo (sicer nisem zanosila, hvala bogu).
Kondom je pa z vidika SPB precej zaželjena rešitev.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Okt. 2010 11:34

Borec napisal/-a:Ona NE bo prenehala jemati tabletk, ravno tako "zahteva" uporabo kondoma. Zakaj dve kontracepcijski metodi, ker jo je strah zanositve.

Imate kakšno idejo kako pa kaj?

3 ideje
1. anala
2. zamenjaj punco
3. kastriraj se

:D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 14. Okt. 2010 13:55

Da dopolnim.....

4. ideja: orala :D
5. ideja: španska muhca v času "suhosti" :D

sploh pa, tabletke vplivajo na poželenje, rajc pa tud :D Mal več ročnih/ustnih spretnosti, in poželenje bo kljub tabletkam prišlo... In če ne uživa v seksu, niso krive tabletke, ampak......think again :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 14. Okt. 2010 18:41

Barbie, to pa nimaš čisto res. Ko sem jaz jemala tabletke, pa mi ni bilo do seksa, pa me je tip poskušal zrajcat, mi je bilo prav nadležno. :? Pa tudi nič ni pomagalo, da bi bila kaj bolj vlažna, in me je še ves čas peklo.
Every rose has its thorn
ninikananika93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ninikananika93 » 14. Okt. 2010 18:47

men se pa zdi da me čiiis nič ne more spravt da mi neb blo do sexa ( pa jemljem tablete) ... če te fant vzburja... in mene me :razz: :twisted:
... life in life....
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Hailey » 14. Okt. 2010 19:14

*SunFlower* napisal/-a:Barbie, to pa nimaš čisto res. Ko sem jaz jemala tabletke, pa mi ni bilo do seksa, pa me je tip poskušal zrajcat, mi je bilo prav nadležno. :? Pa tudi nič ni pomagalo, da bi bila kaj bolj vlažna, in me je še ves čas peklo.

Meni se tudi včasih to zgodi in je prau bedn občutek. Zdej povedat je verjetno najbolj logična rešitev ampak je mal bedna, da rečeš "men je pa nadležno da neki poskušaš."

A si potem menjala tabletke al prenehala z jemanjem?

@Ninikananika93: aja a misliš da nas pa naši partnerji ne al kako?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov