Tabletke vplivajo na vzburjenost / razpoloženje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Borec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
S punco sva prišla do dejstva, da ji ni do seksa oz. da se le redko spolno vzburi zaradi kontracepcijskih tabletk. Če se sam še tako močno potrudim, ona nikoli ne bo toliko za stvar, da bi res lahko rekel "tokrat je pa uživala".
Skratka krive so tabletke, vplivajo na njeno razpoloženje. Pravi, da ji je precej bolj do seksa med časom ko tabletk ne jemle, tistih nekaj dni.
Težava je v tem, da sva v dilemi. Ona NE bo prenehala jemati tabletk, ravno tako "zahteva" uporabo kondoma. Zakaj dve kontracepcijski metodi, ker jo je strah zanositve. Predvidevam da razlog tiči v tem, ker je njena mami z njo zanosila ravno v teh letih v katerih je sedaj moja punca. (19)
Imate kakšno idejo ali izkušno kako pa kaj?
Skratka krive so tabletke, vplivajo na njeno razpoloženje. Pravi, da ji je precej bolj do seksa med časom ko tabletk ne jemle, tistih nekaj dni.
Težava je v tem, da sva v dilemi. Ona NE bo prenehala jemati tabletk, ravno tako "zahteva" uporabo kondoma. Zakaj dve kontracepcijski metodi, ker jo je strah zanositve. Predvidevam da razlog tiči v tem, ker je njena mami z njo zanosila ravno v teh letih v katerih je sedaj moja punca. (19)
Imate kakšno idejo ali izkušno kako pa kaj?
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
razumem strah pred zanositvijo, sploh pa če je njena mami tak zgodaj zanosila. Moje osebno mnenje je da je kondom zadosti. Drugače pa tabletke vplivajo na libido. Naj jih poskusi zamenjat, če ne pa ne vem...Potem obstaja še možnost opustitve tabletk, druge pomoči pa ni.
Razumljivo da jo je strah, mogoč da ji daš za prebrat kdaj je ovulacija in kdaj lahko zanosi, če ima reden ciklus je to od 13-15 dnova, se pravi nevarno je samo par dni... Mogoče jo bo to pomirilo in bo potem pripravljena sexat samo s kondomom.
Razumljivo da jo je strah, mogoč da ji daš za prebrat kdaj je ovulacija in kdaj lahko zanosi, če ima reden ciklus je to od 13-15 dnova, se pravi nevarno je samo par dni... Mogoče jo bo to pomirilo in bo potem pripravljena sexat samo s kondomom.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Tudi meni ni bilo do sexa, ko sem jemala tabletke. Pomanjkanje libida+suha nožnica, pa smo tam. Sem tako dolgo tabletke menjavala, da sem našla take, ki mi ustrezalo.
Na tržišču jih je milijon. Naj punca stopi do ginekologinje in skupaj bosta našli prave.
Na tržišču jih je milijon. Naj punca stopi do ginekologinje in skupaj bosta našli prave.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Meni se je vse to psihiranje z dvojno zaščito vedno zdelo brezvezno - pač, zakaj bi se filal z nekimi hormoni, če tako ali tako nameravaš uporabiti kondom
Sicer pa, kot so druge rekle - menjava tabletk za take, ki ji bodo morda bolj ustrezale, še bolj všeč mi je pa ta ideja, ki jo je čuftika predlagala, da kombinirata kondom z drugimi metodami, npr. seksata samo ob 'varnih dneh' (s kondomom, seveda) in po možnosti še tebi nikoli ne pride v njej (kljub kondomu). Potem bi jo morda prepričal, da opusti tabletke.
Sicer pa, kot so druge rekle - menjava tabletk za take, ki ji bodo morda bolj ustrezale, še bolj všeč mi je pa ta ideja, ki jo je čuftika predlagala, da kombinirata kondom z drugimi metodami, npr. seksata samo ob 'varnih dneh' (s kondomom, seveda) in po možnosti še tebi nikoli ne pride v njej (kljub kondomu). Potem bi jo morda prepričal, da opusti tabletke.
Every rose has its thorn
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jp, sunflower, to bi bila idealna rešitev
Jz sm bolj mislila da ji razloži da je nevarnost dejansko sam par dni, pa ne more vsak dan v mesecu zanosit, ampak tak bi tut šlo, pa da ne spustiš notri kljub kondomu, saj nekatere ženske ne zaupajo kondomu, ker poslušajo milijon zgodbic folk, ki jim je kondom "počil". Ta počen kondom po njihovo je pa seveda bil največkrat sex brez zaščite in potem jim je nerodno to povedat, pa povejo da je kondom počil Tolk za info.
Jz sm bolj mislila da ji razloži da je nevarnost dejansko sam par dni, pa ne more vsak dan v mesecu zanosit, ampak tak bi tut šlo, pa da ne spustiš notri kljub kondomu, saj nekatere ženske ne zaupajo kondomu, ker poslušajo milijon zgodbic folk, ki jim je kondom "počil". Ta počen kondom po njihovo je pa seveda bil največkrat sex brez zaščite in potem jim je nerodno to povedat, pa povejo da je kondom počil Tolk za info.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Emmm, zanosiš lahko vsak dan (in da, obstaja možnost, da zanosiš tudi med menstruacijo).
In da, kondomi počijo. Nama se je to že tudi zgodilo (sicer nisem zanosila, hvala bogu).
Kondom je pa z vidika SPB precej zaželjena rešitev.
In da, kondomi počijo. Nama se je to že tudi zgodilo (sicer nisem zanosila, hvala bogu).
Kondom je pa z vidika SPB precej zaželjena rešitev.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Borec napisal/-a:Ona NE bo prenehala jemati tabletk, ravno tako "zahteva" uporabo kondoma. Zakaj dve kontracepcijski metodi, ker jo je strah zanositve.
Imate kakšno idejo kako pa kaj?
3 ideje
1. anala
2. zamenjaj punco
3. kastriraj se
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Da dopolnim.....
4. ideja: orala
5. ideja: španska muhca v času "suhosti"
sploh pa, tabletke vplivajo na poželenje, rajc pa tud Mal več ročnih/ustnih spretnosti, in poželenje bo kljub tabletkam prišlo... In če ne uživa v seksu, niso krive tabletke, ampak......think again
4. ideja: orala
5. ideja: španska muhca v času "suhosti"
sploh pa, tabletke vplivajo na poželenje, rajc pa tud Mal več ročnih/ustnih spretnosti, in poželenje bo kljub tabletkam prišlo... In če ne uživa v seksu, niso krive tabletke, ampak......think again
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Barbie, to pa nimaš čisto res. Ko sem jaz jemala tabletke, pa mi ni bilo do seksa, pa me je tip poskušal zrajcat, mi je bilo prav nadležno. Pa tudi nič ni pomagalo, da bi bila kaj bolj vlažna, in me je še ves čas peklo.
Every rose has its thorn
- ninikananika93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2010
men se pa zdi da me čiiis nič ne more spravt da mi neb blo do sexa ( pa jemljem tablete) ... če te fant vzburja... in mene me
... life in life....
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
*SunFlower* napisal/-a:Barbie, to pa nimaš čisto res. Ko sem jaz jemala tabletke, pa mi ni bilo do seksa, pa me je tip poskušal zrajcat, mi je bilo prav nadležno. Pa tudi nič ni pomagalo, da bi bila kaj bolj vlažna, in me je še ves čas peklo.
Meni se tudi včasih to zgodi in je prau bedn občutek. Zdej povedat je verjetno najbolj logična rešitev ampak je mal bedna, da rečeš "men je pa nadležno da neki poskušaš."
A si potem menjala tabletke al prenehala z jemanjem?
@Ninikananika93: aja a misliš da nas pa naši partnerji ne al kako?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov