Po spolnem odnosu pekoče bolečine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anca321
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2010
Imam problemček . Imam fanta s katerim imam že eno leto spolne odnose . Imava se super vse je ok , mam pa en majhen problem vedno ko mu pride vame me zelooo peče , tako da je skoraj nevzdržno ... Zanima me če ima še kdo podobne težave.. hvala
Vse se zgodi z razlogom
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Poskusi z veliko lubrikanta. Če ne bo pomagalo, pojdi h ginekologinji.
Sama sem imela podoben problem med jemanjem tabletk, ko pa sem jih nehala jemati, je na srečo izginil. Prej pa tudi lubrikant ni pomagal povsem
Sama sem imela podoben problem med jemanjem tabletk, ko pa sem jih nehala jemati, je na srečo izginil. Prej pa tudi lubrikant ni pomagal povsem
Every rose has its thorn
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Smo, in? Mene tudi na začetku odnosa ni peklo, po nekaj časa oz. ko nama je prišlo, me je pa začelo kar precej. Lahko da je res problem, da jo peče zaradi sperme, lahko pa da bolečino šele takrat opazi. Pač, naj poskusi najprej z lubrikantom, škoditi ne more.
Every rose has its thorn
- anca321
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:to jo peče, ko mu noter pride...
sicer slišal sem že o spermi in ananasu...kaj pa če je jedel feferone?
tudi jaz sem že slišala za to ... je pa res da nikol ne je feferonov ... je strasten kadilec... ;)
Vse se zgodi z razlogom
- anca321
- Sramežljivka
Expo napisal/-a:To se dogaja zato, ker ima flora vagine drugačen pH. Obišči ginekologinjo in ti bo predpisala zdravila, ki bodo rešila težavo.
Hvalaa pomoje je res to ... je pa res da ko sem imela spolne odnose z bivšim fantom teh problemov ni bilo .. zato me je strah da ni še kaj drugega narobe.....:S
Vse se zgodi z razlogom
- anca321
- Sramežljivka
*SunFlower* napisal/-a:Poskusi z veliko lubrikanta. Če ne bo pomagalo, pojdi h ginekologinji.
lubrikant mi tuki nebi nič pomagal... ker če mu ne pride vame je vse ok ... če pa mu je pa tko kot da bi bila sperma ena kislina ko fuul peečee hvala za odg
Vse se zgodi z razlogom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]