Občasen sex izven zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
zanima me kako gledate na to, če si samska/i dekle/ fant občasno zaželi sexa in skoči v enonočno avanturico morda s prijateljem ali pa nekom ki ga komaj pozna..
obsojate to vedenje ?
meni osebno se to ne zdi nič narobe, saj nisem tak tip dekleta da bi kot samska čakala na mistra pravega da bi me končno zadovolil, do takrat pa bi zavrnila vsako dobro ponudbo, ki bi me lahko sprostila . sama vem da bi se kar hitro spustila v to da bi dobila kakšnega sex prijatelja
P.s. ni mišljeno menjavanje spolnih partnerjev kot spodnje hlače
obsojate to vedenje ?
meni osebno se to ne zdi nič narobe, saj nisem tak tip dekleta da bi kot samska čakala na mistra pravega da bi me končno zadovolil, do takrat pa bi zavrnila vsako dobro ponudbo, ki bi me lahko sprostila . sama vem da bi se kar hitro spustila v to da bi dobila kakšnega sex prijatelja
P.s. ni mišljeno menjavanje spolnih partnerjev kot spodnje hlače
-
Justica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2010
Tudi meni se to ne zdi narobe. Moja mami zmeri pravi, da naj se ne spustim v kaj takega, ker me bodo imeli za kurbo. Ampak to ni več tako kot 20 let nazaj itak pa sj ne menjaš partnerja kar iz dneva v dan..pač prijateljuješ mal bl intimno xD. Ko sem bila še samska sm si privoščla tud to pa mi je blo precej všeč tudi zaradi tega ker se nanj nisem tako navezala in ko mi pač ni več pasal sem prekinla brez da bi bla js slabe vole ker ga nebo več in on ker mene ne bo. Zdaj pa imam fanta in sem precej srečna z njim in na to ne pomislim saj me on zadovolji ampak v tem ne vidim nič slabega. Pač mamo radi seks..
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Jaz osebno ne potpiram sex brez obveznosti! To, da si najdes kao stalnega jebaca, pa oba se kao strinajata in zmenita, da nimata obveznosti...pa potem ga vidis nasljednji dan kako se sprehaja z drugo?!? In kaj potem?!
Seveda, zacnes se tolaziti, da je bilo res brez obveznosti, da tudi tebi je tako pasalo,da ti nic ne pomeni, ne glede na to, da si sirila noge siroko, zelo siroko in to nekaj mesecev, on pa zdaj je dobil punco!
Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status, ostalo je samo zapravljanje casa, ki ne pelje nikamor, lahko te samo bolj zafrustrira! Zapomni si, konkretno zapravljanje casa! Ce bos gradila odnos, naj se ve, da je to konkreten odnos! Bos srecnejsa, ce bos najdla osebo s katero bos delila tudi obveznosti! Vsak od nas je seksualno bitje, in vsak je seksulno potreben, ne samo ti! Problem sedajnosti je to, da vsak tolk velik potencira to svojo seksualnost, in to iskorisca kot opravicilo v smislu, da je bil/bila zelo potreben/a,da se je moral/a poseksat pac z eno/enim! Zalostno je, da obstaja taksna degradacija, namrec se gubi smisel ustvarjanja cistih medsebojnih odnosov!
Seveda, zacnes se tolaziti, da je bilo res brez obveznosti, da tudi tebi je tako pasalo,da ti nic ne pomeni, ne glede na to, da si sirila noge siroko, zelo siroko in to nekaj mesecev, on pa zdaj je dobil punco!
Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status, ostalo je samo zapravljanje casa, ki ne pelje nikamor, lahko te samo bolj zafrustrira! Zapomni si, konkretno zapravljanje casa! Ce bos gradila odnos, naj se ve, da je to konkreten odnos! Bos srecnejsa, ce bos najdla osebo s katero bos delila tudi obveznosti! Vsak od nas je seksualno bitje, in vsak je seksulno potreben, ne samo ti! Problem sedajnosti je to, da vsak tolk velik potencira to svojo seksualnost, in to iskorisca kot opravicilo v smislu, da je bil/bila zelo potreben/a,da se je moral/a poseksat pac z eno/enim! Zalostno je, da obstaja taksna degradacija, namrec se gubi smisel ustvarjanja cistih medsebojnih odnosov!
- Procky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2010
kaj bi blo pa v tem narobe, če sta oba za?!
Tuki je bolj problem v tem, da je težko dobit takšno partnerico, saj to ne more funkcionirat med prijatelji. Če pa neki punci k te slabo pozna (oz. te sploh ne), bo razumela, da jo maš za kurbo in spet ne bo nič iz tega.
Tuki je bolj problem v tem, da je težko dobit takšno partnerico, saj to ne more funkcionirat med prijatelji. Če pa neki punci k te slabo pozna (oz. te sploh ne), bo razumela, da jo maš za kurbo in spet ne bo nič iz tega.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Nimam nič proti temu, sama pa nekako nisem za to. Sem sprakticirala 1x,nek kvazi sex brez obveznosti s človekom ki sem ga poznala pa ni blo niti dobr, niti nič. Ne vem, zame je sex s partnerjem ki že dobro pozna moje želje waay above sexa z nekom samo za "sprostitev".
Ne prakticiram ampak ne obsojam. Sigurno pa to ne pade v kategorijo ajde idemo da se gonimo kr vsepovprek. Tisto bi bla že druga tema
Ne prakticiram ampak ne obsojam. Sigurno pa to ne pade v kategorijo ajde idemo da se gonimo kr vsepovprek. Tisto bi bla že druga tema
Ne kadim, a vedno vžgem.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
@Akvamarin - Hm, z ˝jebačem˝ je čisti medsebojni odnost - on je za, jaz sem za, ujemava se v postelji, veva pa, da se na drugih področjih življenja ne bova ujemala (mogoče bi se, pa tega nikoli ne bova poskusila) in to je to. Just s.e.x.. Zapravljanje časa to zame ni. Vem, v kaj se spuščam, to delam zavestno. In če nimam časa za partnersko zvezo, bi mi pa pasala občasna sprostitev, je to najboljši način. In če se on naslednjo sekundo sprehaja z punco - hej, njegov problem. Ne občutim ljubosumja, zavidanja ali kakega sploh čustva do njega oz. do njegove zveze. To je njegova zveza. Meni je ˝jebač˝ samo za v posteljo, ni vprašanj: ˝Kako si, kaj počneš, kje si bil, bla bla...˝. In kaj počne on izven tega časa, me ne zanima in se s tem ne obremenjujem. In ne, vsaj jaz potem nisem zafrustrirana, saj sem potešena: to je bilo vse, kar sem iz tega najinega ˝odnosa˝ pričakovala in tudi dobila.
Prakticiram to, kadar nimam stalnega partnerja. In imam rednega ˝jebača˝, jih potem ne menjavam. Ker je le fajn, če človek ve, kaj te zadovolji.
Prakticiram to, kadar nimam stalnega partnerja. In imam rednega ˝jebača˝, jih potem ne menjavam. Ker je le fajn, če človek ve, kaj te zadovolji.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Akvamarin napisal/-a:Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status, ostalo je samo zapravljanje casa, ki ne pelje nikamor, lahko te samo bolj zafrustrira! Zapomni si, konkretno zapravljanje casa! Ce bos gradila odnos, naj se ve, da je to konkreten odnos!
Sama sicer podpiram seks brez obveznosti, ne zdi se mi tako napačen, ampak vseeno.... Delno se strinjam s tabo, predvsem v citiranem delu. Seveda je vsak odnos drugačen, lahko nam pirjateljevanje brez obveznosti super ratuje, lahko pa se tudi "opečemo".
Povečini sem imela s ff/ons dobre izkušnje. Enkrat pa sem se le "opekla", ker sva nezavedno vlagala v odnos več, kot sva hotela. In potem pridejo težave. S tipom, ki sva bila nekoč (16 let) par mesecev v zvezi, sem kasneje (19) začela ff odnos. Pobudnica za "ne vezo" je sicer prišla iz njegove strani, meni je odlično odgovarjalo. Vendar, dlje ko je trajalo, več časa sva preživela skupaj. Po seksu nisem več odhajala domov, ampak prepala pri njemu. To se je stopnjevalo do takih mer, da sem pri njemu preživljala cele vikende. . To sicer ni bilo moteče, dokler ni praksa napredovala v tej smeri, da je on jemal za samoumevno, da v jutranjih urah namesto domov pridem k njemu. En dan se mi ni dalo ven, sem rekla, da grem domov. Pa me prepriča, da kaj bom doma, naj ostanem pri njemu, naj gledam tv/spim....on ko konča, pride. Enkrat, dvakrat, trikrat...
80% svojega časa sem preživela pri njemu, s statusom ff, a obveznostmi žene (čakanje v postelji, da pride domov, nakupovanje hrane z njim, gostiteljstvo prijateljev, kuhanje...).
In me eno jutro, ko sem se v kopalnici tuširala, prešine...hudiča, tuki je moja zobna ščetka, garderoba, ličila....kopalnica ni bila podobna kopalnici samskega človeka Njegovo stanovanje ni bilo več kot prej, samo njegovo, povsod so bile "moje sledi". In sama pri sebi sem opažala, da ko pride domov namesto ob petih zjutraj, pozno popoldne (seveda pokliče in reče, da ga ne bo, da pride kmalu, naj počakam, potem čez tri ure spet telefon, da se bo še pri prijatelju ustavil ipd) in ko vem, da ni bil "zadržan", ampak nekje v hotelski sobi s kakšno gospodično, ki jo je staknil tokom večera, moti. Jezna sem bila, ni mi bilo všeč. Postajala sem ljubosumna. Hkrati pa me je najin odnos plašil. Takrat sva se oddaljila, oziroma sem se oddaljila jst. Nisem hotela pri njemu ostati niti pol ure več, kot traja sam "spolni akt". Nobenih skupnih kosil, nakupovanja, žurov, spanja, gledanja serij več! Ko pa sem ga, ko nisem bila z njim, začela pogrešati, sem si rekla samo: "ruuuuuuuuuuun before is 2 late". In pobegnila. Nehote so se razvila čustva, ki jih nisem načrtovala in hotela, vsaj ne do tega človeka....
Oba sva vedela, da nisva za skupaj, on ni hotel veze nasploh, jst nisem hotela veze z njim (zlorabljal alkohol, kokain in bog si ga vedi kaj še, spal pocele dneve, prepil cele noči, v hladilniku nič drugega kot flaša Jacka, šampanjc in kakšno pivo-človek brez prihodnosti v glavnem) pa vseeno....ni šlo po načrtih. Čustva so prišla, posledično bolečina, ker jim nisem hotela dati "prosto pot".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Akvamarin napisal/-a:Jaz osebno ne potpiram sex brez obveznosti! To, da si najdes kao stalnega jebaca, pa oba se kao strinajata in zmenita, da nimata obveznosti...pa potem ga vidis nasljednji dan kako se sprehaja z drugo?!? In kaj potem?!
Če gre za seks brez obveznosti, potem ti je v taki situaciji popolnoma vseeno s kom se tvoj jebač naokoli sprehaja. Ja. Tudi taka razmerja obstajajo.
Seks je potemtakem sredstvo za pridobivanje/ priklenitev partnerja v zvezo?!
Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status
:runterdrueck:
Problem sedajnosti je to, da vsak tolk velik potencira to svojo seksualnost, in to iskorisca kot opravicilo v smislu, da je bil/bila zelo potreben/a,da se je moral/a poseksat pac z eno/enim! Zalostno je, da obstaja taksna degradacija, namrec se gubi smisel ustvarjanja cistih medsebojnih odnosov!
Zavedanje o svojih spolnih potrebah in njihovo sprejemanje je torej degradacija?! Na kakšni ravni? Fizični, psihični, družbeni?
Svašta.
Sicer sem pa tako zvezo poskusila večkrat.
Pri enem dečku sem jaz imela večja pričakovanja od najine zveze (ki v bistvu ni bila nikoli določena za zgolj FF zvezo), ko sem ugotovila, da se najini ideali razhajajo, sem zadevo pač prekinila.
Z drugim sva bila (sva še) prijatelja, ki sva si z občasnimi spolnimi srečanji krajšala čas. Na najino prijateljstvo to ni vplivalo in tovrstna srečanja so se končala, ko sem si jaz našla stalnega partnerja. Zmenjena sva bila, da je to stvar trenutne inspiracije in točno to je to bilo.
Nazadnje sem se čisto zares šla dejtanje in seks. Vmes se nisva ne slišala ne nič posebnega. Zvečer sva se dobila, malo počvekala, spila kak čaj/kozarec vina, se poseksala, tjutraj vstala, spila kavo in šla vsak svojo pot. Parkrat sva šla samo na dejt, brez seksa (zaradi takšnih in drugačnih fizioloških preprek). Tudi z drugimi deklicami sem ga vidla naokoli (ne vem ali samo prijateljicami ali postranskimi zabavicami in me niti ni zanimalo). Nikoli si nisva nič obljubljala, vedla sva da se dobivava predvsem zaradi seksa. Zadeva se je končala brez kakšnihkoli komplikacij, enostavno se nisva več slišala. Olajševalna okoliščina pri vsem je bila, da mi dečko ni bil dovolj simpatičen, da bi se vanj zaljubila/ zatreskala/zacopala ali karkoli (in najbrž to, da sem bila že takrat zatreskana v svojega sedanjega dečka).
V nobenem od primerov se nisem počutila degradirano, v prvem mogoče malce ponižano (ko je moj veliki ego ugotovil, da njemu ni do mene toliko kot meni do njega, ampak to se ti lahko zmeraj zgodi...kdor ne reskira ne profitira) in dokler mi je bilo fajn, sem se mela super.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 01. Okt. 2010 9:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
sm bla pametna če tak praviš pa sm mela fanta , ki me je držal za roko, zadovoljil tak ko še noben drug. ampak se je pač končal. ka zdej ? nej čakam na tistga mistra pravega da bom končno zopet lahko uživala sex ?
no way.
no way.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Nič ni narobe s tem če imaš pri sebi razjasnjeno da je to samo seks in da ne vodi v vezo (in potem sta srečno živela do konca svojih dni). Sem tudi sama to probala in sem jaz končala ko sem spoznala fanta, s katerim sva bila potem v vezi.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Seksualna degradacija pomeni, da oseba zadovoli svojo seksualno nepotesenost s katerokoli X osebo.
Seksualna degradacija ne pomeni, da se oseba zaveda da je seksualno bitje.
Zavedati se svoje seksualnosti ne pomeni, da se moras poseksati s katerokoli osebo, ne glede na to, da ti ni v celoti vsec.
Clovek je seksualno in emocionalno bitje. Nepotesenost je dvojne narave. Oseba ki isce samo seksualno potesitev, ni zadovoljena v celoti, ker ji manjka custvena komponenta. Zaradi tega, se veze brez obveznosti tudi kratkorocne, ker ne pripeljejo do polnega uzitka. Konca se tako, da fant dobi punco ali zenska dobi fanta.
-Veza brez obveznosti je obrambni zacasni mehanizem, ki kompenzira trenutne clovekove nezadovoljenosti. Oseba mora poiskati vzroke v preteklosti, mogoce so to slabe iskusnje iz prejsnih vez. Oseba mora razmisliti ali svojo emocionalno nezadovoljenost projicira preko seksualnostjo.
-V tako vezo se tudi spusca oseba, ki je zaljubljena v osebo, ki se noce vezati. Oseba upa, da se mogoce bodo stvari spremenile. Zal, nikoli se ne spremenijo.
-Ce se pa oseba skoz spusca v vezo brez obveznosti in ne zna izgraditi normalen ljubezenski odnos, to pomeni, da ima nizjo custveno ineligenco oz.je custveno nedozorela.
Moti me to, da veze brez obveznosti enostavno ne peljejo nikamor, se koncajo in adijo, pa tudi uzitek ni zadosten. Ce imas kaksen odnos, rajs imej celoto, cloveka ne zadovoljujejo nepopolne stvari.
Seksualna degradacija ne pomeni, da se oseba zaveda da je seksualno bitje.
Zavedati se svoje seksualnosti ne pomeni, da se moras poseksati s katerokoli osebo, ne glede na to, da ti ni v celoti vsec.
Clovek je seksualno in emocionalno bitje. Nepotesenost je dvojne narave. Oseba ki isce samo seksualno potesitev, ni zadovoljena v celoti, ker ji manjka custvena komponenta. Zaradi tega, se veze brez obveznosti tudi kratkorocne, ker ne pripeljejo do polnega uzitka. Konca se tako, da fant dobi punco ali zenska dobi fanta.
-Veza brez obveznosti je obrambni zacasni mehanizem, ki kompenzira trenutne clovekove nezadovoljenosti. Oseba mora poiskati vzroke v preteklosti, mogoce so to slabe iskusnje iz prejsnih vez. Oseba mora razmisliti ali svojo emocionalno nezadovoljenost projicira preko seksualnostjo.
-V tako vezo se tudi spusca oseba, ki je zaljubljena v osebo, ki se noce vezati. Oseba upa, da se mogoce bodo stvari spremenile. Zal, nikoli se ne spremenijo.
-Ce se pa oseba skoz spusca v vezo brez obveznosti in ne zna izgraditi normalen ljubezenski odnos, to pomeni, da ima nizjo custveno ineligenco oz.je custveno nedozorela.
Moti me to, da veze brez obveznosti enostavno ne peljejo nikamor, se koncajo in adijo, pa tudi uzitek ni zadosten. Ce imas kaksen odnos, rajs imej celoto, cloveka ne zadovoljujejo nepopolne stvari.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Akvamarin tvoji posti se mi zdijo neko moraliziranje, predvidevam da maš dosti teoretičnega, psihološkega znanja, a po tem kar pišeš, bi trdila, da ti manjka konkretnih izkušenj. si že kdaj seksala brez obveznosti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]