Prvi seks - nasveti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
carrie94
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie94 » 28. Sep. 2010 19:12

Živjo :)
Imam eno težavico, zato mislim da je najbolje da se posvetujem z vami.
Stara sem 16 let, imam fanta ki je star 19 let. Hodil je na isto šolo, tam sva se spoznala in zaljubila. Skupaj sva že 4 mesece in moram rečt, da je presegel vsa moja pričakovanja, saj me 'razvaja kot princesko'.
Je pa res, da je malce starejši od mene, in da imajo moški v njegovih letih drugačne potrebe kakor 16-letnice. Nič mi ne teži, ampak zdi se mi, da bi rad, da postaviva najino zvezo na višji nivo. Zadnjič sem prespala pri njemu in sva na postelji gledala film in ko je bila v filmu ravno neka malo bolj erotična scena mi je vprašal, kdaj bom pripravljena, postala sem zelo živčna in rekla sem mu, da ne vem - to pa je tudi bilo vse kar sva se pogovarjala o tem.
Sama mislim, da sem pripravljena na svoj prvič, zanima pa me, kaj menite ve - ali je vredu že pri teh letih imeti redne spolne odnose? Sploh pa, nimam ravno kej dosti pojma o seksu zato bi mi pršli vsaki nasveti prav.

Hvala za vse odgovore :)
Zadnjič spremenil carrie94, dne 28. Sep. 2010 19:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Passion for fashion. ♥
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Sep. 2010 19:21

U tale tvoj post me ful spominja name :D Je blo dost podobno tudi pri meni...

Pomoje je bolj pomembno kaj si ti misliš-torej če ti misliš, da si že pripravljena. Upam, da si fantu povedala da še nisi in da ne pritiska nate. V seks se spusti, ko boš resnično pripravljena na to in seveda ne pozabita na zaščito.
Jaz bi ti svetovala, da vsakič malo več sprobata...ni treba it prvič že do konca, ampak se probajta malo bolj na intimnem nivoju zbližat pa boš tudi s tem videla kako ti ugaja in če si res pripravljena.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Sep. 2010 19:32

carrie94 napisal/-a:Sama mislim, da sem pripravljena na svoj prvič, zanima pa me, kaj menite ve -

kje je un s kristalno kroglo? :eek:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Sep. 2010 19:46

^^16 let je stara, ne rabi seksat že prvič, ko prespi s tipom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Sep. 2010 19:47

Konkubina* napisal/-a:
carrie94 napisal/-a:Zadnjič sem prespala pri njemu in sva na postelji gledala film

Pri njemu si PRESPALA pa sta samo film gledala?! :eek: :eek: :lol:

snemat bi ga morala, kajne? :cool:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Sep. 2010 19:59

najboljša zaščita pri teh letih pa je, da vmes njen foter spi, kajne? :P
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 28. Sep. 2010 20:09

Očitno pač nismo vse 16 letnice enake ane Konkubina in se mi tudi zelo smiliš če ti še tvoj lastni fant ne povabi da prespiš pri njem oz. ti ne da :D

Glede tega da si prespala pri njem pa sta samo gledala film pa ni nič silil vate pa se mi zdi blazno srčkano :D
Zadnjič spremenil katy., dne 14. Dec. 2010 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 28. Sep. 2010 20:30

Konkubina* napisal/-a:Pri njemu si PRESPALA pa sta samo film gledala?! :eek: :eek: :lol:

Konkubina* napisal/-a:Jaz sem tudi 16, pa bi rada k mojemu šla prespat da se že končno 1x dol dava, mislim... Meni bi blo malo čudno pri njemu prespat, da bi samo film gledla pa lučko ugasnila in potem lepo zaspančkala.

O shit, kera kokoš.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 28. Sep. 2010 20:39

se strinjam z enim izmed zgodnjih postov. poskušajta se intimno zbližati brez sexa. če se bosta med strastnim poljubljanjem začela malo 'ribati' en po drugem in se boš na primer vzburila in ob tem ne boš imela nelagodnih občutkov je to dober korak. ko pa boš prišla do stopnje, da si boš ga dejansko želela čutit v sebi, takrat pa veš, da si pripravljena.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Sep. 2010 20:41

Konkubina* napisal/-a:Veš, nimamo vse takih mam ko bi nam pri polnoletnih fantih pustile prespat. Pa glede na to, da ji je že po 4 mesecih dovolila...? Nevem ali je njena mama tak na izi, ali jo en drek briga, ki se njena hčera okoli plazi ali pa se ji pridna hčerkica laže v obraz a la: "Pri kolegici bom prespala". Ne vidim nobenega konkretnega razloga, zakaj bi se ti smilila. :wink:

Jap, nekatere mame otrokom zaupajo.... :wink:

Edit: izbrisano in popravljeno
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 29. Sep. 2010 8:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Sep. 2010 20:54

Kaj ti je rekla? Da naj greš po kontracepcijo? To je šele "neumno". Kot prvo, škodi, kot drugo, ne varuje pred spb.

16 letnica s kontracepcijskimi se bo fukarla naokol brez kondoma, tista brez KT bo pa gumo uporabljala. Vsekakor mi je ljubša druga varjanta. Pa še cepit proti HPV bi jo prej peljala, preden začne z odnosi.

Sicer pa...dovolila ali ne, itak se lohk dol dajeta, za to pa res ne rabiš "spat" pri fantu :wink:

-----------------------------------------------------------------------------------
Če imaš hčerko, ki hodi ven žurat in se daje dol s tipi, ti pa misliš, da je v kinu in je še dedolžna, imata izredno slab odnos. Če svojega otroka poznaš, ga spremljaš (v vajinem primeru 16 let), je zelo majhna verjetnost, da te bo pretental. Če odnos štima, veš kako diha :wink:

Če pa mu serješ za vsako stvar po glavi, ne vzameš si pa uro časa dnevno za bondanje, ti bo pa povedal samo stvari, pri katerih ne boš mogel srat.

Sicer pa....imam še 13 brezskrbnih let in ne rabim o tem razmišljat. Samo 13 :eek: :cry:
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 29. Sep. 2010 8:41, skupaj popravljeno 3 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 28. Sep. 2010 20:56

Joj Konkubina..ene 16-letnice so pač drugačne a ne?
Nevem zakaj si tu tko pametna, v drugih temah pa stokaš da neveš kako bi se najbolš zaščitla da bi lahko uživala med seksom... jaoo..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 28. Sep. 2010 20:58

Konkubina, pa saj ti veš, da se da tudi podnevi seksat? :lol:

Jaz sem v tvojih letih imela enega fanta, ki mu mama ni pustila pri meni prespati, pa misliš, da naju je to kaj oviralo? :D
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 28. Sep. 2010 21:00

... no coment..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 28. Sep. 2010 21:24

tudi jas sem pri 16-ih izgubila nedolžnost in lahko prespala pri njem preden je za sex vedela mama. kaj se tiče avtorice teme, očitno imata z mamo dovolj odprt odnos, da ji mama zaupa, morgoče pa se njeni mami enostavno fučka za njo. to zdaj sploh nima veze. v vsakem primeru imamo tu mlado punco, ki je v dvomih glede prevega spolnega odnosa.

@konkubina
ni ti blo treba povedat koliko si stara, ker se da razbrat iz postov.
tvoja pripravljenost na sex je vidna iz posta, kjer komaj čakaš, da se boš po*ukala al kak si že napisala, tvoje zaupanje s starši pa se vidi, da po enem letu ne smeš prespat pri fantu.
Mislim, da je tvoje stališče jasno bilo izraženo iz tvoje strani.

Kot so pa že ostale rekle, ne rabiš spat pri fantu, da z njim sexaš, kar pomeni, da tiste, ki spijo pri fantih niso jebačice in tiste, ki ne spijo niso nedolžne.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]