Zveza na daljavo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- aldiii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2010
no jst mam tak problem....sm bla u vezi na daljavo..ki se je pred enim tednom končala..čudno.. pač z fantom bi se morala videt ta vikend in on da ne more da mora delat.. ok štekam...pol reče kao da tud v oktobru ne bo mogu ka mu začne fax delo,.pol itak smo se začeli neki kregat... pol mi reče kao da bi morala najt rešitev za našo vezo dokler ni prepozno in še težje...ker se nebova vidla tolko časa in brezveze da se neki mučiva, po njegovem ta rešitev bi bla da greva narazen...pol sm mu rekla da to je kak drug razlog pa je reku da ni da je razdalja problem..al vedno sm mela jst te probleme z razdaljo on pa je vedno govoru da nam bo uspelo i če se mava rada...
sm ostala kr slabo a dan prej da komi caka da se vidiva in da me ful pogreša??? nerazumem te nagle spremembe...
sm ostala kr slabo a dan prej da komi caka da se vidiva in da me ful pogreša??? nerazumem te nagle spremembe...
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Ja, jaz bi enako rekla. Na žalost. Verjetno ti pač nekaj skriva, noče ti povedat kar je po eni strani dobro - sej veš kaj pravijo; Česar ne veš, ne boli. (Naj bi bilo tako, čeprav... )
Z življenjem naprej it, veš kok je še v redu fantov. Aja, pa nisi ne prva ne zadnja ki se ji je to naredilo; pa smo vse preživele .
Z življenjem naprej it, veš kok je še v redu fantov. Aja, pa nisi ne prva ne zadnja ki se ji je to naredilo; pa smo vse preživele .
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Ja, včasih res manj boli, če se sprijazniš z razlogi, ki ti jih je povedal, kot pa da zveš resnico. Vem, da je težko, a tako pač je.
Zveze na daljavo so ponavadi res težje, ker človek rabi bližino, te (telesne) bližine si pa ne moreta nudit preko Skypa, telefona, MSN-ja...
Glavo gor, preboli in si poišči enega, ki si te res zasluži, enega, ki ti bo lahko stal ob strani vsak dan, če bosta tako želela.
Zveze na daljavo so ponavadi res težje, ker človek rabi bližino, te (telesne) bližine si pa ne moreta nudit preko Skypa, telefona, MSN-ja...
Glavo gor, preboli in si poišči enega, ki si te res zasluži, enega, ki ti bo lahko stal ob strani vsak dan, če bosta tako želela.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- aldiii
- Sramežljivka
ja sej tud sama mislim da je nekaj v ozadju... samo sej veste same kake smo punce..če se že konča zvezo..bi saj rada zvedla kje je problem.. lahko sm jst kje delala kake napake..da vem za vnaprej...
al dobro sej sm se malo že potolažla in sm rekla da je najboljše da pustim stat in da grem naprej..
al dobro sej sm se malo že potolažla in sm rekla da je najboljše da pustim stat in da grem naprej..
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
sem v podobni situaciji. sprememba taka, da nimam pojma kaj mu je in najbrž ne bom nikoli zvedla. boli kot hudič, samo kaj naj...ponižala pred njim sem se že prevečkrat. če hoče bit sam, ne moreva ne ti ne jst nobenega izmed najinih bivših prepričat v nasprotno... nekoč upam da se mu vrne...
- aldiii
- Sramežljivka
rebelgirl napisal/-a:sem v podobni situaciji. sprememba taka, da nimam pojma kaj mu je in najbrž ne bom nikoli zvedla. boli kot hudič, samo kaj naj...ponižala pred njim sem se že prevečkrat. če hoče bit sam, ne moreva ne ti ne jst nobenega izmed najinih bivših prepričat v nasprotno... nekoč upam da se mu vrne...
ja sej jst sam se tud...samo sm rekla nebom več.. nekega dne bosta oba vidla kaj sta zgubila... samo mislim da takrat bo že prepozno..
- aldiii
- Sramežljivka
kakor koli.. vseeno bi raje vidla da mi reče glej mi je všeč druga in tko... pol se pravi če je soznau kako novo mi je pol lagau in neki glumu...ker čez noč ne more bit taka sprememba..
mah pozabit ga moram..sam kaj ko ni tko enostavno...
mah pozabit ga moram..sam kaj ko ni tko enostavno...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jz pa ne bi hotela tega zvedt (sem že 1x, pa ni blo luštn). Rajš vidm, da mi nekak reče "ni mi več do tebe/naju/te zveze".
In se strinjam, če je taka "nenadna" sprememba (ki to ni - samo opazimo pač ne prej; sploh v zvezi na daljavo), bi rekla, da je v večini primerov razlog druga oseba.
In se strinjam, če je taka "nenadna" sprememba (ki to ni - samo opazimo pač ne prej; sploh v zvezi na daljavo), bi rekla, da je v večini primerov razlog druga oseba.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pomoje pa je lahko kriva razdalja. Verjetno pač ker se ne vidita tolikokrat, je imel čas da se ukvarja s svojimi mislimi in ugotovil, da se mu ne splača, da ne čuti toliko do tebe, da bi lahko vztrajal v zvezi na daljavo. Ker mora biti zveza na daljavo res močna, osebi morata biti res ful zaljubljeni, in se imeti res ful radi, da zveza uspe.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- aldiii
- Sramežljivka
shania napisal/-a:Pomoje pa je lahko kriva razdalja. Verjetno pač ker se ne vidita tolikokrat, je imel čas da se ukvarja s svojimi mislimi in ugotovil, da se mu ne splača, da ne čuti toliko do tebe, da bi lahko vztrajal v zvezi na daljavo. Ker mora biti zveza na daljavo res močna, osebi morata biti res ful zaljubljeni, in se imeti res ful radi, da zveza uspe.
hmm... enkart ko sva se pogovarjala o bivših vezah pa to mi je reku da je meu že enkrat prej vezo na daljavo... pa se je končala lih zaradi tega kar si rekla... samo pol pa ne štekam zakaj se pol sploh spušča v take veze če vidi da se ne obnesejo?!
Nevem no..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]