Zveza na daljavo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 24. Sep. 2010 11:09

no jst mam tak problem....sm bla u vezi na daljavo..ki se je pred enim tednom končala..čudno..:( pač z fantom bi se morala videt ta vikend in on da ne more da mora delat.. ok štekam...pol reče kao da tud v oktobru ne bo mogu ka mu začne fax delo,.pol itak smo se začeli neki kregat... pol mi reče kao da bi morala najt rešitev za našo vezo dokler ni prepozno in še težje...ker se nebova vidla tolko časa in brezveze da se neki mučiva, po njegovem ta rešitev bi bla da greva narazen...pol sm mu rekla da to je kak drug razlog pa je reku da ni da je razdalja problem..al vedno sm mela jst te probleme z razdaljo on pa je vedno govoru da nam bo uspelo i če se mava rada...
sm ostala kr slabo :eek: a dan prej da komi caka da se vidiva in da me ful pogreša??? nerazumem te nagle spremembe...
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 24. Sep. 2010 11:24

Problem je v tem, da je nekaj v ozadju, kar pomoje ne boš nikol zvedla.
Tko da, glavo pokonci in pojdi naprej.
Uporabniški avatar
FoxyMegan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a FoxyMegan » 24. Sep. 2010 13:11

Ja, jaz bi enako rekla. Na žalost. Verjetno ti pač nekaj skriva, noče ti povedat kar je po eni strani dobro - sej veš kaj pravijo; Česar ne veš, ne boli. (Naj bi bilo tako, čeprav... :? )
Z življenjem naprej it, veš kok je še v redu fantov. Aja, pa nisi ne prva ne zadnja ki se ji je to naredilo; pa smo vse preživele :D .
Amaya_91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaya_91 » 24. Sep. 2010 13:19

Ja, tud js se strinjam z vama. vem iz lastnih izkušenj, da bolje da ne drezaš vanj, ker če zveš resnico zna bolet ;) Tko da, pozabi nanj (vem lahko je govort, ampak čas zaceli vse rane). Glavo gor!
Girls just wanna have fun :)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 25. Sep. 2010 14:01

Ja, včasih res manj boli, če se sprijazniš z razlogi, ki ti jih je povedal, kot pa da zveš resnico. Vem, da je težko, a tako pač je.
Zveze na daljavo so ponavadi res težje, ker človek rabi bližino, te (telesne) bližine si pa ne moreta nudit preko Skypa, telefona, MSN-ja...
Glavo gor, preboli in si poišči enega, ki si te res zasluži, enega, ki ti bo lahko stal ob strani vsak dan, če bosta tako želela. ;)
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 25. Sep. 2010 17:58

ja sej tud sama mislim da je nekaj v ozadju... samo sej veste same kake smo punce..če se že konča zvezo..bi saj rada zvedla kje je problem.. lahko sm jst kje delala kake napake..da vem za vnaprej...

al dobro sej sm se malo že potolažla in sm rekla da je najboljše da pustim stat in da grem naprej.. :)
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 26. Sep. 2010 2:22

sem v podobni situaciji. sprememba taka, da nimam pojma kaj mu je in najbrž ne bom nikoli zvedla. boli kot hudič, samo kaj naj...ponižala pred njim sem se že prevečkrat. če hoče bit sam, ne moreva ne ti ne jst nobenega izmed najinih bivših prepričat v nasprotno... nekoč upam da se mu vrne...
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 26. Sep. 2010 8:53

rebelgirl napisal/-a:sem v podobni situaciji. sprememba taka, da nimam pojma kaj mu je in najbrž ne bom nikoli zvedla. boli kot hudič, samo kaj naj...ponižala pred njim sem se že prevečkrat. če hoče bit sam, ne moreva ne ti ne jst nobenega izmed najinih bivših prepričat v nasprotno... nekoč upam da se mu vrne...

ja sej jst sam se tud...samo sm rekla nebom več.. nekega dne bosta oba vidla kaj sta zgubila... samo mislim da takrat bo že prepozno..
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 26. Sep. 2010 11:50

Jaz pa mislim, da ni nič v ozadju, ampak, da tipu enostavno ni zate. Ne želi si veze, ne bi te pa rad kar odslovil. Mislim, da se tole ne bo obneslo in je bolje, da končaš.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Sep. 2010 13:35

pomoje je spoznal kako novo. načeloma se ne ohladiš kar čez noč, če ni nič v ozadju. potem se pa začne zgublat interes :cry:
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 26. Sep. 2010 14:29

se strinjam. najbrž je kaka nova v igri...
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 26. Sep. 2010 18:09

kakor koli.. vseeno bi raje vidla da mi reče glej mi je všeč druga in tko... pol se pravi če je soznau kako novo mi je pol lagau in neki glumu...ker čez noč ne more bit taka sprememba..
mah pozabit ga moram..sam kaj ko ni tko enostavno... :(
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Sep. 2010 13:01

^^jz pa ne bi hotela tega zvedt (sem že 1x, pa ni blo luštn). :? Rajš vidm, da mi nekak reče "ni mi več do tebe/naju/te zveze".

In se strinjam, če je taka "nenadna" sprememba (ki to ni - samo opazimo pač ne prej; sploh v zvezi na daljavo), bi rekla, da je v večini primerov razlog druga oseba.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 29. Sep. 2010 10:22

Pomoje pa je lahko kriva razdalja. Verjetno pač ker se ne vidita tolikokrat, je imel čas da se ukvarja s svojimi mislimi in ugotovil, da se mu ne splača, da ne čuti toliko do tebe, da bi lahko vztrajal v zvezi na daljavo. Ker mora biti zveza na daljavo res močna, osebi morata biti res ful zaljubljeni, in se imeti res ful radi, da zveza uspe.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 29. Sep. 2010 22:05

shania napisal/-a:Pomoje pa je lahko kriva razdalja. Verjetno pač ker se ne vidita tolikokrat, je imel čas da se ukvarja s svojimi mislimi in ugotovil, da se mu ne splača, da ne čuti toliko do tebe, da bi lahko vztrajal v zvezi na daljavo. Ker mora biti zveza na daljavo res močna, osebi morata biti res ful zaljubljeni, in se imeti res ful radi, da zveza uspe.

hmm... enkart ko sva se pogovarjala o bivših vezah pa to mi je reku da je meu že enkrat prej vezo na daljavo... pa se je končala lih zaradi tega kar si rekla... samo pol pa ne štekam zakaj se pol sploh spušča v take veze če vidi da se ne obnesejo?!
Nevem no..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]