Odpustiti prevaro?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MA&MA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2009
- Kraj: ljubljana
mi prosim poveste kaj nej s tipom s katerim sm u resni zvezi ze 9 let pa sm zdej zvedla da me je pred 4 leti prevaral...menda se je to zgodilo samo enkrat...samo mene to vseeno boli...nej pozabm pa grem naprej al ukrepam kakorkoli...
hvala
hvala
mayča
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne vem, če ti bo kdo tukaj povedal, kaj narediti s tipom v tem primeru, niti ne bi bilo pametno, da bi se ravnala po "navodilih" s foruma.
Premisli in se odloči, če lahko to preboliš in prebaviš. Bi bilo pa dobro zvedeti, zakaj je to naredil.
Premisli in se odloči, če lahko to preboliš in prebaviš. Bi bilo pa dobro zvedeti, zakaj je to naredil.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
To se moraš povsem sama odločit.
Malo razmisli, če si pripravljena 9 let stran vržt. In če te to res tako boli, da mu nebi odpustila. Mogoče se pogovori z njim zakaj in kako se je to zgodilo! Vsekakor pa se odloči glede na to, koliko ti on pomeni in kaj ti vajina zveza pomeni. Navsezadnje se je to zgodilo 4 leta nazaj in je že daleč v preteklosti.
Malo razmisli, če si pripravljena 9 let stran vržt. In če te to res tako boli, da mu nebi odpustila. Mogoče se pogovori z njim zakaj in kako se je to zgodilo! Vsekakor pa se odloči glede na to, koliko ti on pomeni in kaj ti vajina zveza pomeni. Navsezadnje se je to zgodilo 4 leta nazaj in je že daleč v preteklosti.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
JAZ nebi mogla čez to. že zdaj vem, da ne bi mogla pozabit, mu oprostit.
vprašaj se, kako bi ravnala, če bi se to zgodilo zdaj. razmišljanje da je to bilo že davno je meni mimo.
jaz sem pred kratkim izvedela eno šokantno reč, ki se je zgodila cirka 3 leta nazaj. in sicer je to "podlost" naredila moja takratna res dobra prijateljica. pa kljub temu, da z njo sploh več nisem v prijateljskem odnosu, ker se je oddaljila, se nisma nič skregale, nič... me je imela taka jeza, da bi jo pretepla, če bi jo imela pred očmi. sem se zjokala in si komaj komaj dopovedala, da ne morem nič. če bi pa še prijateljevale, pa to tem, sigurno več ne bi.
hočem reči le to, da zame osebno to, da se je nekaj zgodilo v preteklosti ne vpliva na posledice v sedanjosti.
sploh take grde reči kot so izdaja, prevara,...
(kdo ti je povedal? ali tvoj fant ve, da ti to veš?)
vprašaj se, kako bi ravnala, če bi se to zgodilo zdaj. razmišljanje da je to bilo že davno je meni mimo.
jaz sem pred kratkim izvedela eno šokantno reč, ki se je zgodila cirka 3 leta nazaj. in sicer je to "podlost" naredila moja takratna res dobra prijateljica. pa kljub temu, da z njo sploh več nisem v prijateljskem odnosu, ker se je oddaljila, se nisma nič skregale, nič... me je imela taka jeza, da bi jo pretepla, če bi jo imela pred očmi. sem se zjokala in si komaj komaj dopovedala, da ne morem nič. če bi pa še prijateljevale, pa to tem, sigurno več ne bi.
hočem reči le to, da zame osebno to, da se je nekaj zgodilo v preteklosti ne vpliva na posledice v sedanjosti.
sploh take grde reči kot so izdaja, prevara,...
(kdo ti je povedal? ali tvoj fant ve, da ti to veš?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Malo težko je upoštevat nasvet s foruma, ker ima vsak svojo mejo, do katere tolerira stvari, sploh pa, ker boš dobila toliko različnih mnenj in nasvetov, da boš samo še bolj zmedena, se ti ne zdi? Vzemi si dan ali dva za razmislek in razmisli o vajini zvezi. Predvsem bi me na tvojem mestu zanimalo, zakaj je to naredil. Od koga pa si sicer to izvedela? Če ti je povedal on, bi vso stvar malce omililo, ampak res samo malce - do te mere, da bi se mi zdelo vsaj fer, da mi je to povedal, četudi po 4 letih. Jaz bi ga na tvojem mestu en večer posedla na kavč in ga vprašala kaj točno je imel pravzaprav od tega, da te je prevaral. Je doživel nekaj, kar s tabo ne more? Je bil razlog alkohol? Sta imela kakšne večje probleme v zvezi?
Zase lahko povem, da bi zelo zelo težko pozabila kaj takega. Ni največji problem oprostiti, ampak pozabiti, kar ne gre tako zlahka, ker bi nenehno imela v podzavesti, da bo to naredil še drugič, morda celo tretjič. Lahko iz razloga, ker se mu je prvič oprostilo in si torej lahko "privošči" skok čez plot tudi drugič, lahko pa preprosto iz navade, ker takšen pač je in ne more iz svoje kože. Mogoče pa tega drugič ne bo več, kar pa bi pri meni bilo pod vprašajem... Če bi doživela kaj takega, bi imela filing, kot da zvezo gradiva spet od začetka, ko si še negotov ali je to tisto tapravo, le da bi v tem primeru že imel črno piko, ki bi ga zaznamovala.
Vprašaj ga, kako bi bilo njemu, če bi mu to naredila in bi po možnosti izvedel od drugih, in če se mu zdi vredno zavreči 9 let zveze. Pa poročaj kako se bo odvijalo.
Zase lahko povem, da bi zelo zelo težko pozabila kaj takega. Ni največji problem oprostiti, ampak pozabiti, kar ne gre tako zlahka, ker bi nenehno imela v podzavesti, da bo to naredil še drugič, morda celo tretjič. Lahko iz razloga, ker se mu je prvič oprostilo in si torej lahko "privošči" skok čez plot tudi drugič, lahko pa preprosto iz navade, ker takšen pač je in ne more iz svoje kože. Mogoče pa tega drugič ne bo več, kar pa bi pri meni bilo pod vprašajem... Če bi doživela kaj takega, bi imela filing, kot da zvezo gradiva spet od začetka, ko si še negotov ali je to tisto tapravo, le da bi v tem primeru že imel črno piko, ki bi ga zaznamovala.
Vprašaj ga, kako bi bilo njemu, če bi mu to naredila in bi po možnosti izvedel od drugih, in če se mu zdi vredno zavreči 9 let zveze. Pa poročaj kako se bo odvijalo.
Alta alatis patent.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Horus napisal/-a:1) Bila je čisto srečna dokler ni izvedela za prevaro.
Kje si pa prebral, da je bila srečna? A zdej če je nekdo v vezi, je nujno srečen?
(drugače se pa strinjam s tabo)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
MA&MA napisal/-a:mi prosim poveste kaj nej s tipom s katerim sm u resni zvezi ze 9 let pa sm zdej zvedla da me je pred 4 leti prevaral...menda se je to zgodilo samo enkrat...samo mene to vseeno boli...nej pozabm pa grem naprej al ukrepam kakorkoli...
Prišla si do točke, kjer imaš priložnost ugotoviti, da si nobene osebe, pa če jo še tako dobro poznaš, ne moreš popolnoma lastiti in imeti nadzora nad vsem, kar ta oseba počne.
V širšem spektru je verjetno precej pomembnejših stvari, kot vprašanje, ali ga je pred štirimi leti potunkal v eno drugo, ali pa sta se samo držala za roke.
Pomembno je, kakšna je zdaj dinamika vajinega odnosa, in ali danes od njega dobiš, kar v zvezi rabiš.
Presojaj na podlagi tega, ne na podlagi vprašanja, kje se je 15. septembra 2006 petnajst minut nahajal njegov penis.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Horus napisal/-a:Drugače pa fajn xD Malo za spremembo ane
Sej se v dostih stvareh strinjam s tabo, samo te poste pustim ponavadi pri miru. "Izziv" mi je nestrinjati se s tabo ter o tem debatirati.....posledično se vtikam sam v tiste, v katerih najdem "tematiko" za nadaljno izmenjavo mnenj.
Nestrinjati se s tabo je veliko bolj zanimivo kot strinjati se, od tu tendenca k nestrinjanju
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Horus napisal/-a:1) Živ dokaz da kar ne veš ne boli. Bila je čisto srečna dokler ni izvedela za prevaro. Zato pa pravim, da je prevare bolje zamolčati
Pa že ampak jaz(samo zase govorim) sem raje potem nesrečna, kakor, da sm srečna v nevednosti in blaženosti, da je vse popolno(čeprav je težko o tem govorit, ker se pač takrat tega zavedaš ampak itak govorimo vse teoretično). Raje izvem, da sm bla prevarana in sem nesrečna nevem kok časa, preklejem vse, kar se mi je zgodil s tem tipom bla bla bla, pa tud če ga ne bom mogla prebolet par let in bom zato duševno in čustveno otopela, potem pa zopet postanem srečna na prav način.
Drugače pa je težko take odločitve po tolkih letih sklepat, jz bi se soočila pač s tipom in si vzela OGROMN časa za razmislek(mimogrede razmislila še o drugih morebitnih primerih prevare) ampak..pomoje, da ne bi mogla it čez to pa čeprav je toliko časa že mimo. Navsezadnje te ni prevaral na začetku zveze ampak po dolgih petih letih(stupid fuck), ko bi moral do tebe čutit že mal več in ti bit zvest(čeprav se dogaja obratno).
Je štiri leta nazaj in štiri tedne nazaj seks z drugo osebo kej drugačen? je izdaja drugačna? Isto sranje, če jo je prevaral včeri al pred enim letom, ista svinjska poteza. Samo še ogromen minus, da ji je uspel štiri leta lagat v glavo.Nesanica napisal/-a:To je bilo štiri leta nazaj... Pozabi in pojdi dalje sploh nevem zakaj vsi neki tak big deal delate iz tega.
It was forever..but it didnt last long..
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
..Evelyn.. napisal/-a:Je štiri leta nazaj in štiri tedne nazaj seks z drugo osebo kej drugačen? je izdaja drugačna? Isto sranje, če jo je prevaral včeri al pred enim letom, ista svinjska poteza. Samo še ogromen minus, da ji je uspel štiri leta lagat v glavo.Nesanica napisal/-a:To je bilo štiri leta nazaj... Pozabi in pojdi dalje sploh nevem zakaj vsi neki tak big deal delate iz tega.
Ja in štiri leta je verjetno razmišljal malce drugače kot sedaj. Sploh pa jz bi bla srečna da ko bom v zvezi da me tip prevara samo 1x v devetih letih - še zase ne upam trditi da se to ne bi zgodilo v devtih letih zveze z moje strani.
Lahko ga pa seveda skensla, ampak garantiram da bo obžalovala ker zaradi pol ure seksa 4 leta nazaj ni vredno zavreči devetletnega razmerja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov