Kako narediti prvi korak / pristopiti do fanta (za mlajše)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- the_princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2010
Heej heej
Jaz pa bi vas prosla za čimveč nasvetov, namreč všeč mi je fant, ki obiskuje isto srednjo šolo kot jaz. Res si ga želim še bolj spoznat, ampak ne vem kako naj pristopim do njega. Res, da ko ga vidim al pa grem mimo njega pa če me pogleda se mu nasmehnem in on meni nazaj, ampak bi vas res rada prosila za čimveč nasvetov kako naj pristopim k njemu, da bi se še bolje spoznala.
Hvala za odgovore ! *
Jaz pa bi vas prosla za čimveč nasvetov, namreč všeč mi je fant, ki obiskuje isto srednjo šolo kot jaz. Res si ga želim še bolj spoznat, ampak ne vem kako naj pristopim do njega. Res, da ko ga vidim al pa grem mimo njega pa če me pogleda se mu nasmehnem in on meni nazaj, ampak bi vas res rada prosila za čimveč nasvetov kako naj pristopim k njemu, da bi se še bolje spoznala.
Hvala za odgovore ! *
-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
a nisi ti že v eni drugi temi isto spraševala?
sicer pa, grow up....
zdej ko si prvega septembra postala srednješolka, še ne pomeni, da morš imet tud fanta. ko boš enkrat srečala pravega ti ne bo treba spraševat na forumih, kako ga osvojiti, ampak se bodo stvari odvile same od sebe....
sicer pa, grow up....
zdej ko si prvega septembra postala srednješolka, še ne pomeni, da morš imet tud fanta. ko boš enkrat srečala pravega ti ne bo treba spraševat na forumih, kako ga osvojiti, ampak se bodo stvari odvile same od sebe....
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
the_princess napisal/-a:Res si ga želim še bolj spoznat, ampak ne vem kako naj pristopim do njega.
ti dam en ful dober nasvet? Ko boš mela namen pristopit, ti toplo priporočam, da najprej premakneš eno nogo malo vnaprej. Ko boš to storila je čas za drugo nogo in sicer to storiš tako, da tisto prvo nogo pustiš na tleh pa drugo dvigneš in jo prestaviš pred prvo, potem pa to ponoviš spet s prvo nogo in tako dalje. Upam, da razumeš.
S tem boš začela pristapljat k njemu ampak pazi, da boš to delala v njegovi smeri, ker drugače ne bo melo smisla.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Mrs.Sunshine - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
- Kraj: heaven
Možnosti je veliko. A določenega recepta za to ni.
-Nasmeh dela čudeže.
-Flirtaj. Ko te pogleda, za trenutek umakni pogled, in ga nato spet poglej, če nebo prenehal s spogledovanjem, verjemi, ni čisto hladen do tebe
-Pozanimaj se v katere lokale hodi, ali pa če s ukvarja s hobijem kakšnim
-Pa ne čakaj, naredi prvi korak TI, ker, saj veš če ne, bo pa katera druga
-Spoznaj kakšno punco iz njegovega razreda in naj te predtavi njemu, če pa že koga poznaš od tam pa toliko bolje
-Bodi prijazna, s tem pozitivno energijo širiš po celotnem prostoru
-Jasno mu povej, da ti je všeč/simpatičen - pogovr bo nujen
-Enostavno lahko na listek napišeš svojo številko mobilnika in mu daš v žep z velikim smeškom narisanim
če nimaš jajc ti pa tako ali tako nič ne pomaga, javi kako bo. Veliko sreče
-Nasmeh dela čudeže.
-Flirtaj. Ko te pogleda, za trenutek umakni pogled, in ga nato spet poglej, če nebo prenehal s spogledovanjem, verjemi, ni čisto hladen do tebe
-Pozanimaj se v katere lokale hodi, ali pa če s ukvarja s hobijem kakšnim
-Pa ne čakaj, naredi prvi korak TI, ker, saj veš če ne, bo pa katera druga
-Spoznaj kakšno punco iz njegovega razreda in naj te predtavi njemu, če pa že koga poznaš od tam pa toliko bolje
-Bodi prijazna, s tem pozitivno energijo širiš po celotnem prostoru
-Jasno mu povej, da ti je všeč/simpatičen - pogovr bo nujen
-Enostavno lahko na listek napišeš svojo številko mobilnika in mu daš v žep z velikim smeškom narisanim
če nimaš jajc ti pa tako ali tako nič ne pomaga, javi kako bo. Veliko sreče
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov