Kako pozabiti bivšega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ena1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2010
hej. ne morem pozabit bivšega se vedno mislim na njega.bila sva 5 let skupaj stara sem 24.zdajšnim sem 1 let pa pou ampak ga nimam rada pa še živiva pri njegovih k sta obupna skoz se umešavata, pa še noseča sem.ne vem kaj naredim rada bi bila z bivšim ampak on ima svoje življenje in nimam stik z njim. prosim za nasvet
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Itak. Poleg sklopa Čustva, Ljubezen in seks, O moških ti izbereš cosmopolitan.si. Dvomim, da si ugotovila, da sedanjega tipa nimaš rada pred enim mescom, dvomim, da si pred enim mescom ugotovila, da že pet let ne moreš prebolet bivšega, edina stvar, ki me zelo žalosti je, da si noseča.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:respekt:
In, seriously, kaj pa tole dela v tem podforumu?
In, seriously, kaj pa tole dela v tem podforumu?
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
SPLAV? nvm no.. kr če čutiš da ni to to zakaj bi bla z njim in imela otroka z osebo ki je nimaš dovolj rada in je ne ljubiš ..
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Zanositi z fantom, ki ga ne ljubiš Res "pametno" punca!
Kaj narediti je tvoja odločitev, ne vem zakaj si vztrajala s tem ko si vidla da ga ne ljubiš in da to ni to. Imaš 2 opciji, splaviti ali donositi. Po splavu poiskati bivšega in vdeti ali ga sploh še zanimaš. Po rojstvu otroka isto narediti. Ali pa vztrajati z človekom, ki ga ne ljubiš, zgolj zaradi otroka (najslabše možno). Juhco si si sama kuhala, zdej jo moreš še pojesti.
Kaj narediti je tvoja odločitev, ne vem zakaj si vztrajala s tem ko si vidla da ga ne ljubiš in da to ni to. Imaš 2 opciji, splaviti ali donositi. Po splavu poiskati bivšega in vdeti ali ga sploh še zanimaš. Po rojstvu otroka isto narediti. Ali pa vztrajati z človekom, ki ga ne ljubiš, zgolj zaradi otroka (najslabše možno). Juhco si si sama kuhala, zdej jo moreš še pojesti.
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
Vedno več se mi zdi da je danes tega.. pa to slišim skor na vsaki kavici da katera pozna punco, ki je šla s tipom narazn in hopcop hitro v novo vezo. Pol pa jamrajo da še niso pozable prejšnje veze.. najbrž ene res ne znajo bit same tisti čas vmes, si poštimat v glavi, pozabit.. in pol it naprej.. nevem no.. meni se zdi to prav igranje s folkom..
meni se smili tvoj sedanji in pa otrok!
Igra se s kartami, ne pa z ljudmi!!
meni se smili tvoj sedanji in pa otrok!
Igra se s kartami, ne pa z ljudmi!!
..worrying is dreaming in the wrong direction..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
<- see this picture for my reactionena1 napisal/-a:zdajšnim sem 1 let pa pou ampak ga nimam rada pa še živiva pri njegovih k sta obupna skoz se umešavata, pa še noseča sem.ne vem kaj naredim
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
splavi, dej mu konc, pejt za par mescov na počitnce na morje, v gore nekam kjer se najbolš počutš, si vzam čs za premislek in ko se vrnš domov boš vedla kaj narest:) Če pa je problem v denarju al pa stanovanju pa povej fantu da rabš čs za premislek in potem ko se vrneš dommov mu povej kako čutiš:)
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Mahagonij napisal/-a:<- see this picture for my reactionena1 napisal/-a:zdajšnim sem 1 let pa pou ampak ga nimam rada pa še živiva pri njegovih k sta obupna skoz se umešavata, pa še noseča sem.ne vem kaj naredim
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
ooooh... eno leto in pol si s tipom in ga NIMAŠ rada, kljub temu si se pa leto in pol dajala z njim dol, zdej nosiš njegovega otroka in nas sprašuješ za nasvete glede bivšega?
nevem, kak tip ženske si, ampak zagotovo nisi med najbolj bistrimi, predvsem pa ne med tistimi ki spoštujejo & mislijo na sebe
Prvo, kaj delaš z njim če ga nimaš rada? Sploh mi ni jasno, bit z nekom, leto in pol, s tem povzročaš sama sebi trpljenje. Plus, da te še nervirajo njegovi starši. Nevem punca kaj si mislila, ampak to, še z nosečnostjo povrh je ena lepa godlja.
Za splav nevem, ali je prepozno ali ne, ali ga želiš narediti ali ne, pomoje je najbolje, da se s tipom temeljito pogovorita kaj čutita en do drugega, in kaj bosta naredila v zvezi s tem, ker tako življenje ne vodi nikamor, nastradau bo pa tisti, ki ni nič kriv - otrok.
Punca, zberi se, pa daj tud kaj nase, ker tole za tvoje živčke za par let ne bo prav fajn ..
nevem, kak tip ženske si, ampak zagotovo nisi med najbolj bistrimi, predvsem pa ne med tistimi ki spoštujejo & mislijo na sebe
Prvo, kaj delaš z njim če ga nimaš rada? Sploh mi ni jasno, bit z nekom, leto in pol, s tem povzročaš sama sebi trpljenje. Plus, da te še nervirajo njegovi starši. Nevem punca kaj si mislila, ampak to, še z nosečnostjo povrh je ena lepa godlja.
Za splav nevem, ali je prepozno ali ne, ali ga želiš narediti ali ne, pomoje je najbolje, da se s tipom temeljito pogovorita kaj čutita en do drugega, in kaj bosta naredila v zvezi s tem, ker tako življenje ne vodi nikamor, nastradau bo pa tisti, ki ni nič kriv - otrok.
Punca, zberi se, pa daj tud kaj nase, ker tole za tvoje živčke za par let ne bo prav fajn ..
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Jess° napisal/-a:ooooh... eno leto in pol si s tipom in ga NIMAŠ rada, kljub temu si se pa leto in pol dajala z njim dol, zdej nosiš njegovega otroka in nas sprašuješ za nasvete glede bivšega?
kje je pa napisala, da nosi njegovega otroka?
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Jochie napisal/-a:Jess° napisal/-a:ooooh... eno leto in pol si s tipom in ga NIMAŠ rada, kljub temu si se pa leto in pol dajala z njim dol, zdej nosiš njegovega otroka in nas sprašuješ za nasvete glede bivšega?
kje je pa napisala, da nosi njegovega otroka?
doobra, doobra
morda je otrok od koga tretjega? to bi še bolj popestrilo zgodbo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]