Vzburjajo me kondomi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Falot
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2010
Lep pozdrav prav usem!
Da ne bom preveč ovinkaril pridem direktno k bistvu.
S punco sva skupaj skoraj 3 leta. Do sedaj je uporabljala kot kontracepcijo tabletke.
Rada bi prišeltala na dvojno zaščito; tabletke+kondomi.
Nato sem ji predlagal naj konča s tabletkami in bi poskušali samo s kondomi.
Problem pa nastane pri le teh.Že veliko tem je bilo o tem, kako fantom popusti erekcija ob uporabi kondoma, pri meni pa je ravno obratno.
VZBURJAJO ME KONDOMI.
Pri samozadovoljevanju so mi kondomi namreč kot dodaten vir užitka.
Neznansko me vzburi ko uporabljam kondom-celo preveč, če me razumete kaj vam hočem povedati.
Zanima me, če se je že komu kaj takega pripetilo/dogajalo in kako naj se spopadem s tem, da bom od tega trenutka dlje moral uporabljati samo kondome.??
Povejte vaša mnenja,predloge, karkoli, da bi se znebil občutka sramu,preobčutljivosti,...da sem edini na katerega imajo kondomi takšen vpliv...
Lep pozdrav.
Da ne bom preveč ovinkaril pridem direktno k bistvu.
S punco sva skupaj skoraj 3 leta. Do sedaj je uporabljala kot kontracepcijo tabletke.
Rada bi prišeltala na dvojno zaščito; tabletke+kondomi.
Nato sem ji predlagal naj konča s tabletkami in bi poskušali samo s kondomi.
Problem pa nastane pri le teh.Že veliko tem je bilo o tem, kako fantom popusti erekcija ob uporabi kondoma, pri meni pa je ravno obratno.
VZBURJAJO ME KONDOMI.
Pri samozadovoljevanju so mi kondomi namreč kot dodaten vir užitka.
Neznansko me vzburi ko uporabljam kondom-celo preveč, če me razumete kaj vam hočem povedati.
Zanima me, če se je že komu kaj takega pripetilo/dogajalo in kako naj se spopadem s tem, da bom od tega trenutka dlje moral uporabljati samo kondome.??
Povejte vaša mnenja,predloge, karkoli, da bi se znebil občutka sramu,preobčutljivosti,...da sem edini na katerega imajo kondomi takšen vpliv...
Lep pozdrav.
- Falot
- Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:Preobčutljivosti se boš pomoje znebil s treningom, ker se jih boš pač malo navadil.
Sem poskušal a nekako ne pomaga.Glede na to, da sva že neki časa skupaj bi morala ta preobčutljivost že zdavnaj mimo.
Nekako je zmeraj nova dogodivščina. Kot da bi vse skupaj prvič doživljal.
Na trenutke me preobširna moška domišlija utruja..
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Najbol simpl (kratkoročna) rešitev so kondomi, v katerih je gel z lokalnim anestetikom. Na dolgi rok verjetno niso najbolj optimalna (zdrava) rešitev.
- Falot
- Sramežljivka
IloveCoffee napisal/-a:Najbol simpl (kratkoročna) rešitev so kondomi, v katerih je gel z lokalnim anestetikom. Na dolgi rok verjetno niso najbolj optimalna (zdrava) rešitev.
Sem sprobal tudi to zadevo, a menim da stvari ni nič izboljšala...
Osebno ne čutim razlike. Iskreno povedano je to problem v moji glavi, a ne najdem rešitve, da bi se temu izognil.
P.S. to je dejansko nezdravo "gel z lokalnim anestetikom"?
Ko sem se spravil k temu, da sem tukaj pisal sem predvsem upal,da mi bo kateri/a zaupal/a podobne izkušnje in mi povedal kako se je tega "rešil".
Se pa zahvaljujem vsem s katerimi se lahko odkrito in brez zadržkov pogovorim o tem.
Da ne bo pomote,s punco se tudi veliko pogovarjava, vendar pravi da s tem ni nobenega problema in nič narobe.
Problem čutim pri sebi,ker bi se rad kontroliral in zadevo brzdal po svojih željah.
lp
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Nisi prav edini. Meni kondomi niso fantastični, žena pa sicer ne doživlja od njih takega učinka, kot ti, ampak jo že od nekdaj vzburjajo, odkar je odkrila spolnost; doživlja jih kot en simbol porednosti.
Ne znam ti svetovati drugega, kot da seksajta s kondomi še bolj pogosto. Če bosta seksala po petkrat na dan, se jih boš pa tja do četrtič ali petič menda že navadil.
Ne znam ti svetovati drugega, kot da seksajta s kondomi še bolj pogosto. Če bosta seksala po petkrat na dan, se jih boš pa tja do četrtič ali petič menda že navadil.
- Falot
- Sramežljivka
Alwaleed napisal/-a:Nisi prav edini. Meni kondomi niso fantastični, žena pa sicer ne doživlja od njih takega učinka, kot ti, ampak jo že od nekdaj vzburjajo, odkar je odkrila spolnost; doživlja jih kot en simbol porednosti.
No,bomo pa tako sprobal,pa potem javim kako je blo.
Hvala vam za razumevanje
Lp
- Falot
- Sramežljivka
nivea9 napisal/-a:Falot se sploh nimaš kaj sramovat. Prej biti srečen, da lahko uživaš z njimi. Precej fantov kondomov ne uporablja, ker jih ovirajo pri užitku. Tako da je to mogoče samo prednost.
Hmmm..
Ok, sedaj imamo tukaj dobro in slabo stran.
Dobro;uživam z njim in mi ni teško ga uporabljat,s tem se strinjam.
Slabo;pa saj ne more biti res,da je tako,kot da bi bilo prvič.
Sej to pride od trenutka do trenutka,situacije do situacije.
Nekajkrat je zelo uredu, ni nobenga problema, spet drugič mi že sam pogled na kondom tako zmeša glavo da je joj...
Pa sej,kot pravim, bomo probal večkrat, pa vam povem kako je bilo. Kr do sedaj je sama imela tabletke in če sva že,sva samo enkrat na noč s kondomom,bo treba probat večkrat.
P.S. hvala za sočutje,da vsaj nekdo vidi to kot pozitivno.
lp
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]