Kaj nas vleče nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Opažam pr prijtaljicah pa tud pr sebi da me vedno potegne nazaj k nekomu ob katerem me nebi smelo.Samo škodi mi in me spravlja ob živce ampak jaz vedno rinem nazaj za brezzveze.Vem da je tip največji gnoj kar jih poznam in je idiot ampak jaz sem vseeno v kontaktu z njim.Pa tudi nekatere moje prijateljice to počnenejo s svojimi prijatelji.
A je mela kera že podoben primer?Ali pa ga celo ima.Jaz bi se ful rada tešila tega vsega,ker mi res samo škoduje
A je mela kera že podoben primer?Ali pa ga celo ima.Jaz bi se ful rada tešila tega vsega,ker mi res samo škoduje
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa kaj misliš da ti bomo postavile neko psiho analizo in ti povedale neko izjavo ob kateri se boš zamislila, kot v kakem filmu?
K si otrok, da se ne znaš distancirat od nekoga? Zbrišeš tel. števiko, se ne oglašaš na klice, itd...
BTW: če bi se res ful rada rešila tega, bi ti že uspelo. Očitno ti že odgovarja.
K si otrok, da se ne znaš distancirat od nekoga? Zbrišeš tel. števiko, se ne oglašaš na klice, itd...
BTW: če bi se res ful rada rešila tega, bi ti že uspelo. Očitno ti že odgovarja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
uf tole me je pa spomnilo na eno kul punco.
res punca da je ni daleč naokoli take. krasna. komunikativna, zabavna, postavna, s smislom za humor, za modo, razgledana, ni da ni.
ampak kaj ko se ne more in ne more otresti barab. tipi, ki so res gravž, njo privlačijo. in kar bo rinila in rinila. več kot reči ji kot prijateljica, da naj premisli, ne morem.
saj premišljuje. uh še kako premišljuje... čez dva dni ima pa novo zgodbico o njem.
in strašne moralne mačke, da se mi kar zasmili. v bistvu bi jo pa morala enkrat pošteno klofutnit ko bi hotla napisat sms.
res punca da je ni daleč naokoli take. krasna. komunikativna, zabavna, postavna, s smislom za humor, za modo, razgledana, ni da ni.
ampak kaj ko se ne more in ne more otresti barab. tipi, ki so res gravž, njo privlačijo. in kar bo rinila in rinila. več kot reči ji kot prijateljica, da naj premisli, ne morem.
saj premišljuje. uh še kako premišljuje... čez dva dni ima pa novo zgodbico o njem.
in strašne moralne mačke, da se mi kar zasmili. v bistvu bi jo pa morala enkrat pošteno klofutnit ko bi hotla napisat sms.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
CorfuGirl - Debatorica
Ne ni tako.Sem dovolj zrela za vse.In sem se ga rešila tud za en mesec pa sem bila ful srečna.Ampak mava nerazčišene pojme za nazaj in valda da bi jih rada rešila on pa kar trmi glede tega.Ko se hočem pomenit in ga sprašujem zakaj in čemu opet vse to izgine ko kafra.Pol pa čez cajt sms zakaj sem jezna nanj.Ne gre se tu za nobeden telesni stik ker ga nimava več in ga ne želim imeti in ne gre se tu za nobene ljubezenske zgodbe o nama da bi se menila o naju.Ne.gre se zato da ko se mi javi in se hočem pomenit o tem kaj je bilo izgine in to me jezi.In zarad tega me uničuje.Sem pač tak tip človeka ki hoče vse rešit na kraju mesta.Men je težko pozabit nekaj o čem nevem če sem kriva al nisem.čeprav vem da v tem primeru nisem.Rada pa bi vedela kaj je bil povod za vse to kar je bilo med nama.Saj men se je** za nejga kaj počne in me ne vleče niti kanček ljubezni k njemu.
-
CorfuGirl - Debatorica
Ja saj mata prav ja.Ker sem res srečna ko se ne slišiva.Potem pa en sms ali klic vse pokvari.Pač nimam rada ignorja po nepotrebnem.Sicer pa če bi bil dovolj odrasel on bi se že pomenil z mano a ne.Dokazuje samo nasprotno in nič več.Neve razčistit pojmov in to je to.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
CorfuGirl napisal/-a:Ne ni tako.Sem dovolj zrela za vse.In sem se ga rešila tud za en mesec pa sem bila ful srečna.Ampak mava nerazčišene pojme za nazaj in valda da bi jih rada rešila on pa kar trmi glede tega.Ko se hočem pomenit in ga sprašujem zakaj in čemu opet vse to izgine ko kafra.Pol pa čez cajt sms zakaj sem jezna nanj.Ne gre se tu za nobeden telesni stik ker ga nimava več in ga ne želim imeti in ne gre se tu za nobene ljubezenske zgodbe o nama da bi se menila o naju.Ne.gre se zato da ko se mi javi in se hočem pomenit o tem kaj je bilo izgine in to me jezi.In zarad tega me uničuje.Sem pač tak tip človeka ki hoče vse rešit na kraju mesta.Men je težko pozabit nekaj o čem nevem če sem kriva al nisem.čeprav vem da v tem primeru nisem.Rada pa bi vedela kaj je bil povod za vse to kar je bilo med nama.Saj men se je** za nejga kaj počne in me ne vleče niti kanček ljubezni k njemu.
To se že bolj smiselno bere.
Še vedno pa nerazumem..sta vidva bila par, ali ne?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
CorfuGirl napisal/-a:Ja saj mata prav ja.Ker sem res srečna ko se ne slišiva.Potem pa en sms ali klic vse pokvari.Pač nimam rada ignorja po nepotrebnem.Sicer pa če bi bil dovolj odrasel on bi se že pomenil z mano a ne.Dokazuje samo nasprotno in nič več.Neve razčistit pojmov in to je to.
To ni več tvoja stvar kaj on je in kaj on ni, tko da nehi o tem premišljevat in pejt naprej s svojim življenjem.
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
sončk napisal/-a:To ni več tvoja stvar kaj on je in kaj on ni, tko da nehi o tem premišljevat in pejt naprej s svojim življenjem.
Exactly.
Menda ne misliš celo življenje čakat na tega človeka, da ti pove kaj si naredila narobe (če si sploh kaj), ali pač? Sicer se mi vse skupaj zdi zelo zmedeno napisano, tako da ne vem če te popolnoma razumem, ampak nekaj je jasno - če praviš, da je tip gnoj od gnoja, ne vem čemu se trudiš s takim človekom priti h koncu z nekim pojasnjevanjem? Ni vreden, da mu sploh še kakšen sms napišeš, kaj šele, da rineš v njega z zahtevami o neki razlagi.
Alta alatis patent.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov