O čem razmišljate med seksom / predigro
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
O čem razmišljate med sexom in predigro? Se vam kdaj zgodi, da ste z mislimi kje popolnoma drugje? Meni se večrat zgodi, da zaidem kam, kamor ne bi bilo treba. Včeraj sem študirala na službo, pa na priprave za poroko, ki ravno potekajo, pa o tem, da morem perilo obesit...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst pa kr neki fantaziram zraven. sicer v povezavi s sexom, ampak morem neki fantazirat še zraven, ker samo realno dogajanje me dolgočasi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Evo me, evo me, the partibrejkr - http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=2542
Drgač pa med samo akcijo probavam razmišlat o sexu, včasih si mislm "dej, a bo že konc", še najrajš pa nč in uživat.
Drgač pa med samo akcijo probavam razmišlat o sexu, včasih si mislm "dej, a bo že konc", še najrajš pa nč in uživat.
-
delusional - Cosmopsiho
jaz mislim da bi komot lahko bla prostitutka. z mislimi greš itak nekam drugam in prej ko veš,je že konc in dnar na mizi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa še v naprej veš kake plane ma s tabo in da mu nisi "the one" za ožent.
emanuela napisal/-a:Babe, potrebno je najti nekoga, ki vas podžge
-
delusional - Cosmopsiho
kolk sm slišala.. ene tud sam ležijo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ok štekam, da kdaj nisi čisto pri stvari, še posebej če maš veliko skrbi recimo... Sm, da pa misliš na to, da moraš perilo obesit... Da misliš na čist take 'bedne' stvari med seksom...meni se zdi, da taka oseba sploh ne uživa med seksom.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
se opravičujem za komentar, sam men je prav smešno, zakaj pa pol sploh sexate določene, če vmes študirate na vse ostalo... ne vem js se pol raje sploh ne lotim, kot pa da sem nekje drugje..pa itaq po moje tud tip takoj vidi, da nisi z mislimi tam, in njemu je pol čist vseeno al kaj, sam da ga namoči
sej pravim smešno, ne vem zakaj se mi rola po mislih zdej kk dva sexata, ona pa zraven prtiček kvačka in ga vsake tolk časa vpraša, čuj dragi a boš počasi končal
sej pravim smešno, ne vem zakaj se mi rola po mislih zdej kk dva sexata, ona pa zraven prtiček kvačka in ga vsake tolk časa vpraša, čuj dragi a boš počasi končal
-
delusional - Cosmopsiho
Po resnici povedano, samo parkrat mi je med sexom dogajalo, to so bli ONS, vse drugo mi je blo dolgčas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov