Izrecene besede ob razhodu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 23. Avg. 2010 1:52

Kaj izrecete, ko se razidete? Nekaj jih uporabi frazo "da rabijo cas" ker si ne upajo povedat resnice.
Verjamem, da obstaja nekaj ljudi, ki zaradi svojega "strahu" pustijo partnerja, ceprav ga imajo radi.

Bom kokretiziral moj primer. Ko sva se z bivso dopisovala, mi je veckrat napisala frazo "upam da bos uposteval mojo zeljo in sel naprej, da sva si prevec razlicna", brez da bi mi argumentirala. Nikoli mi ni razkrila custev, le par solz, ko sem jo pustil. Razumel bi jo, ce bi mi napisala, da ji nism vec vsec, da me ne ljubi oz. da ne cuti nic vec do mene.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 23. Avg. 2010 2:28

obiskovalec napisal/-a:Ko sva se z bivso dopisovala, mi je veckrat napisala frazo "upam da bos uposteval mojo zeljo in sel naprej, da sva si prevec razlicna", brez da bi mi argumentirala. Nikoli mi ni razkrila custev, le par solz, ko sem jo pustil. Razumel bi jo, ce bi mi napisala, da ji nism vec vsec, da me ne ljubi oz. da ne cuti nic vec do mene.

Njena odločitev za razhod je bila racionalna, ne čustvena.

Saj ne moreš kar odrezat pa ne čutit nič, razen če si že pred tem dolgo čutil nič.

Vedela je, da v zvezi ni zadovoljna, ali da ji ne vidi perspektive, kar pa ne pomeni, da te ni imela rada.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Avg. 2010 7:35

Meni se to, da sta si dva preveč različna, zdi precej dober argument.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 23. Avg. 2010 8:09

Bom kar obema odgovoril.

Različna si nisva bila, to zagotovo. Tudi ko sem jo vprašal, v čem sva si različna, mi ni znala povedat. Punca je sicer zelo skulirana. Ful je potrebovala potrditev. Npr. romantični sprehod pa je znala pridet ven z izjavo "Dvomim, da se bova vedno imela tako rada, da bova do konca skupaj". Šele kasneje sem v knjigah prebral, da je to zelo značilno za rakice. Jaz sem pač narobe razumel, da mi hoče kaj drugega s tem povedat, namesto da bi ji rekel, veš bučka midva bova za vedno skupaj.

Na koncu je meni prepustila odločitev, da naj se jaz izjasnim ali sva fant in punca.

Poleg tega pred menoj ni imela 3 leta nobenega fanta.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 23. Avg. 2010 8:09

Jst sm rekel: Rad bi koncal to zvezo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 23. Avg. 2010 8:17

obiskovalec napisal/-a:ki zaradi svojega "strahu" pustijo partnerja, ceprav ga imajo radi

Sem pustila partnerja, čeprav sem ga imela rada - ampak ne zaradi svojega strahu :eek: . Povedala sem mu, da si zaslužim kaj boljšega, kakšne napake je naredil in da je čas, da greva narazen. Vedela sem, da ni dobro za nobenega od naju, da ostaneva skupaj, zato sem končala zvezo, kljub temu da sva se imela rada
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 23. Avg. 2010 8:20

To je fer.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 23. Avg. 2010 8:22

obiskovalec napisal/-a: Šele kasneje sem v knjigah prebral, da je to zelo značilno za rakice.

Pa horoskop nima veze no. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Avg. 2010 14:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Avg. 2010 14:21

Mahagonij napisal/-a:Jst sm (v nizkem štartu pripravljen na bežanje) rekel: Rad bi koncal to zvezo.
There, I fixed it. :D

Hm. Pri men je vse blo vedno tko..medlo neki. Ne znam zares "spustiti in iti naprej".. :|
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Avg. 2010 14:23

namesto da bi se delusional posvetil, ti razmišljaš o bivši.... :roll:

si ti z nejom kaj v žlahti? :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Avg. 2010 16:10

15. marca sta končala to mesec trajajočo vezo, v kateri sta 16 ali 17 krat sexala od tega tudi enkrat analno - tiča ji je enkrat med sexom od odzadaj kar vtaknil v rit, potem pa mu je ona rekla naj ga da ven, ker jo boli. že ga je predstavila staršem in vsem kolegicam. in že sta se sprehajala in ona je rekla, da kako se boji da se bo ta grozna zaljubljenost enkrat končala.... punca stara 24, on 32. sta se spoznala ko je ona prišla delat kot študentka na kako ministrstvo, kjer najbrž on dela. prej je bila ona 3 leta samska, on pa 2 leti.

mi je rekel, da je tako obseden z njo, da bi ji dal 50.000 eur na račun, da bi bila z njim in ji rekel, da če jima ne uspe, da naj ta denar obdrži.

mene je skozi spraševal za nasvete, kako bi se dalo njo na vsak način prepričat.

na koncu, ko sem rekla, da meni ne paše prst v rit, mi je pa rekel, da ob takih ženskah kot sem jaz, spoznava kakšno je izgubil.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 23. Avg. 2010 20:29

U men pa paše, če mi da prst v rit :) A mam kaj šans :?

Tip se dela norca. Če pa slučajno ne je pa zelo bolan, da gre razlagat drugim kaj počneta s punco. Res ni čudno, da ga je pustila.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 23. Avg. 2010 20:55

delusional
:lol:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Avg. 2010 21:02

delusional napisal/-a:15. marca sta končala to mesec trajajočo vezo, v kateri sta 16 ali 17 krat sexala od tega tudi enkrat analno - tiča ji je enkrat med sexom od odzadaj kar vtaknil v rit, potem pa mu je ona rekla naj ga da ven, ker jo boli. že ga je predstavila staršem in vsem kolegicam. in že sta se sprehajala in ona je rekla, da kako se boji da se bo ta grozna zaljubljenost enkrat končala.... punca stara 24, on 32. sta se spoznala ko je ona prišla delat kot študentka na kako ministrstvo, kjer najbrž on dela. prej je bila ona 3 leta samska, on pa 2 leti.

mi je rekel, da je tako obseden z njo, da bi ji dal 50.000 eur na račun, da bi bila z njim in ji rekel, da če jima ne uspe, da naj ta denar obdrži.

mene je skozi spraševal za nasvete, kako bi se dalo njo na vsak način prepričat.

na koncu, ko sem rekla, da meni ne paše prst v rit, mi je pa rekel, da ob takih ženskah kot sem jaz, spoznava kakšno je izgubil.

:lol: Svaka čast, delusional, tole me je pa nasmejal :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]