Sporočil sem ji, da mi je všeč, zdaj pa ni odziva

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nejo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 18. Avg. 2010 6:45

Imam dobro kolegico ki sem jo spoznal na faxu.Vse lepo in prov ampak problem je v tem ker ko ji sms poslem mi vse preko fb odgovarja nazaj.Ogromno predebatirama preko slik in podobno.Zgodilo pa se je da sma bila na eni zurki skupaj in sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit ampak mi naprej komentira slike, in zdej navem kako več naprej?(trenutno pa je samska)

Prosim, če ima kdo kak pameten nasvet ali kako dobro idejo naj pove

HVALA
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Avg. 2010 6:49

ja vprašaj jo v komentarjih slik, če je vidla privatno sporočilo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 18. Avg. 2010 6:54

Si prepričan da je samska? Ali je sveže samska in mogoče za to noče?
Ali pa preprosto ne čuti tiste "kemije"med vama in si padel v friend zone.
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 18. Avg. 2010 7:02

Seveda ga vidi sej je vsak dan na fbju.Samska je že par let.Čudi me sam da mi na vse vse stvari odpisuje po parkrat.Če nebi mela interesa nebi odpisvala
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 18. Avg. 2010 7:16

Ah, fb, fb. Blahhhhhh! Sama vem, da mam ta fb sam za zajebancijo. Moj nasvet- ne hod na facebook, poklič, povab na kavo, pa boš takoj vedu na čem si. Te facebook igrce pa pust, ker če ti ne boš komentiru, tud ona ne bo mela podlage.

Mobitel je še zmer zakon! :D
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 18. Avg. 2010 7:22

nejo napisal/-a:Vse lepo in prov ampak problem je v tem ker ko ji sms poslem mi vse preko fb odgovarja nazaj.

sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit

Mogoče špara telefon in ne zapravlja za SMSe. Tudi lažje je tipkati na FB kot na telefon.

Če mene osvaja nekdo, ki mi ni všeč, isto ignoriram njegove komentaje, sporočila,... in mu na ta način pokažem, da me ne zanima, ker ne trzam na tole.
Imam pa precej prijateljev na FB s katerimi se dopisujemo, komentiramo pa to še ne pomeni, da so mi všeč.

Drugač pa ja, tale FB je samo igračkanje kot je že bil post pred mano.
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 18. Avg. 2010 7:30

Sam je pa tud nek pokazatelj da se zanima, pa da pise.Kr tk u tri krasne neki pisala.Kaj pa če se ne more odlocit
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 18. Avg. 2010 7:34

Kateri so ti pokazatelji?
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 18. Avg. 2010 7:35

to ni pokazatelj, da si ji všeč. to je pač pokazatelj, da ji je dolgčas ;)
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 18. Avg. 2010 7:35

Kaj se ne more odločit? Al it na pjačo al ne? Kolkrat bomo še ponovil, da pjača ni poroka? In če že lohk pokomentiraš vse slikce na faceu, pa vsak status, pa lajkaš vse kar nekdo gor objav, ja pol pa pejt še na drink z njim, nč tacga!

In jst na tvojem mestu si sploh neb postavlala takšnih in drugačnih vprašanj, ker itak lahko samo predvidevaš. To se pokliče, pa lepo povab na drink pa je problem rešen. Al se bol splača še dva mesca špilat igrce, dokler ne bo kak drug tip bol posreden pa jo prej spravu na pjačo, kot pa ti? Po možnosti po tisti pjači ženska dobi še kej več, ti pa zvisiš kot špaget.
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 18. Avg. 2010 7:41

Verjamem pa da ji je zlo dolgcajt, k nima po sluzbi kej delat k da visi gor pa cekira
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 18. Avg. 2010 7:45

Omg, fb je tak ogromen nadomestek pristnim človeškim odnoson, da me kar zmrazi. A je res tako težko punco poklicat po telefonu, če se že v živo ne vidita in jo nekam povabit? Ko se bota vidla pa boš bolj vedel pri čem si :wink:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 18. Avg. 2010 7:46

Jaz iz tega razberem, da ji je dolgčas in zato zapravlja čas na Facebooku. Nikjer ne zasledim nobenih pokazateljev, da se zanima zate.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 18. Avg. 2010 7:51

Zgodilo pa se je da sma bila na eni zurki skupaj in sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit ampak mi naprej komentira slike, in zdej navem kako več naprej?

Kaj misliš da tole pomeni?
Sploh pa se tale povabila na kavo, kosilo ipd. izvaja preko telefona (pogovor) ali v živo, ker s povabili preko fb izpadeš nesamozavesten in sramežljiv, kar večini žensk ne bo ravno kul.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 18. Avg. 2010 7:52

In če ji je tok zlo dolgčas, ji bo tvoja družba še kako prov pršla. Al se motim? Ker sama grem velik rajš vn, na kavo, sprehod, karkol- kot pa da visim cele popoldneve in večere na fb. Sploh, če je tko kot si prepričan ti- da mi je tip še všeč :P

In če so komentarji pod slikcami pokazatelj tega, da si ji všeč, kaj te torej bremza, da ne pokličeš pa nekam povabiš? Ja iz tega, kar se zdele dugaja, lohk rata e- zveza! Kul! :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov