Sporočil sem ji, da mi je všeč, zdaj pa ni odziva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nejo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2010
Imam dobro kolegico ki sem jo spoznal na faxu.Vse lepo in prov ampak problem je v tem ker ko ji sms poslem mi vse preko fb odgovarja nazaj.Ogromno predebatirama preko slik in podobno.Zgodilo pa se je da sma bila na eni zurki skupaj in sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit ampak mi naprej komentira slike, in zdej navem kako več naprej?(trenutno pa je samska)
Prosim, če ima kdo kak pameten nasvet ali kako dobro idejo naj pove
HVALA
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit ampak mi naprej komentira slike, in zdej navem kako več naprej?(trenutno pa je samska)
Prosim, če ima kdo kak pameten nasvet ali kako dobro idejo naj pove
HVALA
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ah, fb, fb. Blahhhhhh! Sama vem, da mam ta fb sam za zajebancijo. Moj nasvet- ne hod na facebook, poklič, povab na kavo, pa boš takoj vedu na čem si. Te facebook igrce pa pust, ker če ti ne boš komentiru, tud ona ne bo mela podlage.
Mobitel je še zmer zakon!
Mobitel je še zmer zakon!
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
nejo napisal/-a:Vse lepo in prov ampak problem je v tem ker ko ji sms poslem mi vse preko fb odgovarja nazaj.
sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit
Mogoče špara telefon in ne zapravlja za SMSe. Tudi lažje je tipkati na FB kot na telefon.
Če mene osvaja nekdo, ki mi ni všeč, isto ignoriram njegove komentaje, sporočila,... in mu na ta način pokažem, da me ne zanima, ker ne trzam na tole.
Imam pa precej prijateljev na FB s katerimi se dopisujemo, komentiramo pa to še ne pomeni, da so mi všeč.
Drugač pa ja, tale FB je samo igračkanje kot je že bil post pred mano.
-
Stripy - Debatorica
Kaj se ne more odločit? Al it na pjačo al ne? Kolkrat bomo še ponovil, da pjača ni poroka? In če že lohk pokomentiraš vse slikce na faceu, pa vsak status, pa lajkaš vse kar nekdo gor objav, ja pol pa pejt še na drink z njim, nč tacga!
In jst na tvojem mestu si sploh neb postavlala takšnih in drugačnih vprašanj, ker itak lahko samo predvidevaš. To se pokliče, pa lepo povab na drink pa je problem rešen. Al se bol splača še dva mesca špilat igrce, dokler ne bo kak drug tip bol posreden pa jo prej spravu na pjačo, kot pa ti? Po možnosti po tisti pjači ženska dobi še kej več, ti pa zvisiš kot špaget.
In jst na tvojem mestu si sploh neb postavlala takšnih in drugačnih vprašanj, ker itak lahko samo predvidevaš. To se pokliče, pa lepo povab na drink pa je problem rešen. Al se bol splača še dva mesca špilat igrce, dokler ne bo kak drug tip bol posreden pa jo prej spravu na pjačo, kot pa ti? Po možnosti po tisti pjači ženska dobi še kej več, ti pa zvisiš kot špaget.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Zgodilo pa se je da sma bila na eni zurki skupaj in sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit ampak mi naprej komentira slike, in zdej navem kako več naprej?
Kaj misliš da tole pomeni?
Sploh pa se tale povabila na kavo, kosilo ipd. izvaja preko telefona (pogovor) ali v živo, ker s povabili preko fb izpadeš nesamozavesten in sramežljiv, kar večini žensk ne bo ravno kul.
-
Stripy - Debatorica
In če ji je tok zlo dolgčas, ji bo tvoja družba še kako prov pršla. Al se motim? Ker sama grem velik rajš vn, na kavo, sprehod, karkol- kot pa da visim cele popoldneve in večere na fb. Sploh, če je tko kot si prepričan ti- da mi je tip še všeč
In če so komentarji pod slikcami pokazatelj tega, da si ji všeč, kaj te torej bremza, da ne pokličeš pa nekam povabiš? Ja iz tega, kar se zdele dugaja, lohk rata e- zveza! Kul!
In če so komentarji pod slikcami pokazatelj tega, da si ji všeč, kaj te torej bremza, da ne pokličeš pa nekam povabiš? Ja iz tega, kar se zdele dugaja, lohk rata e- zveza! Kul!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov