Za moške - prvi seks, številko punc ipd.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kanita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kanita » 26. Jul. 2010 17:12

en lep pozdrav vsem! :))

mene pa zanima, kdaj-pri kolkih letih ste fantje izgubili nedolžnost in še, koliko punc ste imeli, s kolkimi pa ste se poljubljali, npr na kaki zabavi...ali neradi govorite o bivših? sedanjim puncam poveste vsa imena, itd. o bivših? vas veliko sprašujejo o tem?

lp, K
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Jul. 2010 17:17

ježuš, o vsem tem bi lahko knjigo napisal, če bi si le sproti beležil... :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Jul. 2010 18:31

mene vedno presenti številka če mi tip iskreno pove in potem sem sama raje tiho... :D :D V povprečju dejansko mislim da imajo tipi manj bejb kot pa bejbe tipov, samo zgleda več ker se tipi o tem precej radi hvalijo, ženske pa seveda modro molčimo...
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 26. Jul. 2010 19:00

A spet en fantek ves zakompleksan tukaj? Kaj majo veze imena bivših od fanta?
In punce nimamo rade moških, ki so že en bataljon žensk dal skozi. V številu punc, ki jih boš poljubil pa tudi ni treba postavljati rekorda.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Jul. 2010 22:35

Jochie napisal/-a:ježuš, o vsem tem bi lahko knjigo napisal, če bi si le sproti beležil... :eek: :eek: :eek:

:yau:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 28. Jul. 2010 21:52

Nesanica napisal/-a:mene vedno presenti številka če mi tip iskreno pove in potem sem sama raje tiho... :D :D V povprečju dejansko mislim da imajo tipi manj bejb kot pa bejbe tipov, samo zgleda več ker se tipi o tem precej radi hvalijo, ženske pa seveda modro molčimo...

To bi pa skor verjel, ker so kakšne res prave ninfomanke. Me je zadnjic presenetila ena kolegica stara 26 let, ko je govorila o številki 60 :eek:

Nikoli nisem sexal le zato da se spraznim. Bil sem res samo s tistimi, ki so name naredile zelo dober vtis (telesno in karakterno). Sem pa lih zadnjic razmisljal s kolikimi sem dejansko bil, ker nisem delal črtic. Na koncu sem se začudil, da jih niti ni bilo tako malo. Do točne številke pa verjetno ne bom prišel nikoli.

O bivših nisem nikoli govoril okoli, tudi spraševal ne svojih priležnic, ker me ni zanimalo. Se pa podzavestno izogibam lahkim puncam.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 29. Jul. 2010 1:16

Na diplomi mi nikjer ne piše, da bi bil statistik :cry:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov