Bivši jo je čisto zbegal, kaj naj naredim?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Soulja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2010
Lep pozdrav ,
moja situacija je sledeča ( predivdevam da ni edina ) , spoznal sem punco s katero sem v vezi 2 meseca poznava se že dlje časa , oba sva bila zaljubljena in težko sva preživljala trenutke eden brez drugega. No potem pa mene kakih 10 dni ni bilo in je blo vse cool , potem pa jo je v 1 ali dveh dneh kar naenkrat zbegal bivši fant . No in punca je rekla da je zbegana in odgovora nisem dobil ker je rekla da mi bo povedala in mi ni še do zdaj . če ji pošlem sms mi odpiše v takem stilu kot da je vse OK. a na telefon se ne javi ali če ji ne odpišem na sms je pa užaljena in sprašuje če ji zamerim , ko pa se je enkrat slučajno oglasila ji je glas zadrhtel sem imel občutek da se bo zjokala in je rekla da nima časa. Nevem zakaj se punca pri 25 letih nemore odločiti in me pušča v dvomu ?
Jo je mogoce bivši tok zmedel da neve kaj hoče? (veza je trajala približno 3-4 mesce WTF??!?-mislim pa da stvari niso bile razčiščene ker jo je pustil on , ampak bivši je bivši????)
ali pa hoče mene pa je bila znjim ko mene ni bilo pa ima slab občutek ? ali pa hoče bit mal znjim da vidi in bi potem prišla kmeni nazaj ?
mogoce rabi čas za premislek ?
Nevem a naj jo pustim na miru da me sama pokliče ker se mi ne javi , uglavnem situacija je čudna ?
Ampak to so zame nesramne igre ki se jih pri teh letih ne igra ... in če maš enga rd in si tok zaljubljen v njega kot mu gvooriš bivšega pozabiš???
Hvala za odgovor
moja situacija je sledeča ( predivdevam da ni edina ) , spoznal sem punco s katero sem v vezi 2 meseca poznava se že dlje časa , oba sva bila zaljubljena in težko sva preživljala trenutke eden brez drugega. No potem pa mene kakih 10 dni ni bilo in je blo vse cool , potem pa jo je v 1 ali dveh dneh kar naenkrat zbegal bivši fant . No in punca je rekla da je zbegana in odgovora nisem dobil ker je rekla da mi bo povedala in mi ni še do zdaj . če ji pošlem sms mi odpiše v takem stilu kot da je vse OK. a na telefon se ne javi ali če ji ne odpišem na sms je pa užaljena in sprašuje če ji zamerim , ko pa se je enkrat slučajno oglasila ji je glas zadrhtel sem imel občutek da se bo zjokala in je rekla da nima časa. Nevem zakaj se punca pri 25 letih nemore odločiti in me pušča v dvomu ?
Jo je mogoce bivši tok zmedel da neve kaj hoče? (veza je trajala približno 3-4 mesce WTF??!?-mislim pa da stvari niso bile razčiščene ker jo je pustil on , ampak bivši je bivši????)
ali pa hoče mene pa je bila znjim ko mene ni bilo pa ima slab občutek ? ali pa hoče bit mal znjim da vidi in bi potem prišla kmeni nazaj ?
mogoce rabi čas za premislek ?
Nevem a naj jo pustim na miru da me sama pokliče ker se mi ne javi , uglavnem situacija je čudna ?
Ampak to so zame nesramne igre ki se jih pri teh letih ne igra ... in če maš enga rd in si tok zaljubljen v njega kot mu gvooriš bivšega pozabiš???
Hvala za odgovor
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
In punce so ti odgovorile..
Moj nasvet je sledeč: show her you have balls! To pomeni, da ne bodi tako pomehkužen in "okej..poklič me ko boš hotla".. ker to pač ni prav odgovor na "zmedel me je bivši" ampak ji preprosto reci, kako se počutiš(sklepam, da je v tebi tud malo jeze glede tega) in da naj se jeb**o zbere in ji daj nevem..3/5 dni, da naj se odloči in ti sporoč what the fuck she wants! vglavnem..ne zdj kr čakat, da bo ona "zmedena" 10,15,30 dni in ji dat vedt, da boš pa vedno tam, kot en pussy, čakal nanjo ne glede na njene muhe. Še posebi, ker sta skupaj šele dva mesca.
Moj nasvet je sledeč: show her you have balls! To pomeni, da ne bodi tako pomehkužen in "okej..poklič me ko boš hotla".. ker to pač ni prav odgovor na "zmedel me je bivši" ampak ji preprosto reci, kako se počutiš(sklepam, da je v tebi tud malo jeze glede tega) in da naj se jeb**o zbere in ji daj nevem..3/5 dni, da naj se odloči in ti sporoč what the fuck she wants! vglavnem..ne zdj kr čakat, da bo ona "zmedena" 10,15,30 dni in ji dat vedt, da boš pa vedno tam, kot en pussy, čakal nanjo ne glede na njene muhe. Še posebi, ker sta skupaj šele dva mesca.
It was forever..but it didnt last long..
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tut po mojem mnenju si ti rebound - je bla s tabo, da ni tok mislila na unga bivšega. Pač si ji verjetno čist všeč in vse, ampak na unga je pa paf, mahnjena totalno. In se lah stvar ponovi tut če jo un zdej skensla in je ona spet s tabo pa jo un čez par mescev pokliče & bo spet cela zmedena. Pomoje. Tko da si naredi uslugo pa pusti stvar in idi dalje
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Glej tukaj lahko igraš igro, ki si jo je ona zamislila ali pa položiš karte na mizo in ji poveš, da se počitiš(ja obvezno uporabit to besedo..ker pali..) kot da te izigrava/idiot/zadnje sviralo ipd in, da nisi več star 16, da bi dopuščal take situacije.NAj se zjasni takoj kaj je na stvari ali pa naj pričakuje, da boš v temu odmoru, ki ga imata(očitno, če niti kontakta nimata normalnega) tudi ti zmeden ali pa te sploh ne bo več.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Pojdi naprej in ji ne dajat občutka, da jo boš čakal, čakal in čakal...medtem ko se bo ona odločala kaj hoče 1 teden, 3 tedne, 1 mesec, 2....
Če je zmedena, je to njen problem in naj ga sama reši....ti pa pojdi naprej in je ne čakaj. Kot ti je že ena rekla: ne bit pussy in ji dat vedet, da boš delal kot ona hoče.
Pomoje te je itak sam izkoristila....in če te 10 dni ne more počakat, ampak jo takoj kr en tip zmede....ne vem no....taka bejba ne ve kaj hoče in bo vsakič ko tebe nekaj časa ne bo ob njej, tolažbo iskala drugje.
Če je zmedena, je to njen problem in naj ga sama reši....ti pa pojdi naprej in je ne čakaj. Kot ti je že ena rekla: ne bit pussy in ji dat vedet, da boš delal kot ona hoče.
Pomoje te je itak sam izkoristila....in če te 10 dni ne more počakat, ampak jo takoj kr en tip zmede....ne vem no....taka bejba ne ve kaj hoče in bo vsakič ko tebe nekaj časa ne bo ob njej, tolažbo iskala drugje.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:08, skupaj popravljeno 3 krat.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Jah glej lepo napiš v sms, da se danes vidita na pijači/v parku/kjerkoli pač, da tole razčistita in, da če si ne misli vzet dveh ur časa boš sklepal na čem si in te ne bo več videla...zelo preprosto.Tukaj nimaš kej praskat in čakat in bit potrpežljiv.Tudi, če bi se ti tokrat obrestovalo čakat jo kot kuža ti povem za naprej, da bo podobne izvajala.Če pa že v štartu daš vedeti kako se s tabo ne dela lahko vsaj pričakuješ, da če ostaneta skupaj, bo ona v prihodnje 2x razmislila preden se bo pustila zmest ker bo vedela, da ne misliš bit druga violina.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mah pomoje se ti bo ona oglasila šele takrat, ko bo razčistla pri sebi zadevo. Zato se ti pa morda zdaj ne javlja....
...vpr. je samo, koliko časa bo to pri njej trajalo? ....lahko še par tednov, in ti si jo pripravljen čakat? Mislim da te ni vredna in škoda tvojega časa, res!
Pojdi naprej, ko pa se ti bo slučajno oglasila in te morda celo želela nazaj, pa ji lepo povej, da je pač zamudila priložnost, za kar si je čisto sama kriva.
...vpr. je samo, koliko časa bo to pri njej trajalo? ....lahko še par tednov, in ti si jo pripravljen čakat? Mislim da te ni vredna in škoda tvojega časa, res!
Pojdi naprej, ko pa se ti bo slučajno oglasila in te morda celo želela nazaj, pa ji lepo povej, da je pač zamudila priložnost, za kar si je čisto sama kriva.
- Soulja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2010
Ja jaz tudi tko mislm da bo poklicala , pa tut ve koliko si jo želim tut sms sm ji poslov da hočem da se dobiva pa nisem dobil negativnega odogovra nanj , zato močno dvomim da me hoče skenslat , mogoče ima pa strah pred tem da me zgubi , mogoece misli da ji bom po telefonu reku adijo a tako žal ne .. , , je pa res njene prejšne ljubezenske težave ---njen problem, ne moj, bom dau še mal časa par dni potem pa če ne pokliče pa arrivederci ker potem so bile res samo prazne besede ampak kaj k je blo te besede čutt v očeh pa telesu
Ker sm biu že v taki situaciiji pa sm lepo rekel adijo tukaj pa žal negre...
Ker sm biu že v taki situaciiji pa sm lepo rekel adijo tukaj pa žal negre...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]