Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Življo!
imam en problem in me zanima vaše mnenje. Pred 2 mesecema sem peko interneta spoznala fanta, ki je od meme oddaljen več kot 1000km. Zelo dobro se razumeva in imava veliko skupnega. rada pa bi se tudi spoznala. On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta. Rada bi ga spoznala in lepo bi bilo če bi bil moja poletna romanca. Mogoče bi tudi hodila z njim a najprej ga hočem spoznati v živo. On tega ne razume. Kaj naj naredim? Se splača vztrajati pri njemu?
imam en problem in me zanima vaše mnenje. Pred 2 mesecema sem peko interneta spoznala fanta, ki je od meme oddaljen več kot 1000km. Zelo dobro se razumeva in imava veliko skupnega. rada pa bi se tudi spoznala. On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta. Rada bi ga spoznala in lepo bi bilo če bi bil moja poletna romanca. Mogoče bi tudi hodila z njim a najprej ga hočem spoznati v živo. On tega ne razume. Kaj naj naredim? Se splača vztrajati pri njemu?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
od kod pa je?
malo je čuden tale tvoj fant, povej mu, da je že tvoj virtualni fant, če pa želi biti tudi realni fant, se bosta pa morala v živo spoznati ter videti, če bo virtualna kemija prerasla tudi v realno kemijo.
če bo pa vztrajal pri svojem, si pa najdi drugo simpatijo!
malo je čuden tale tvoj fant, povej mu, da je že tvoj virtualni fant, če pa želi biti tudi realni fant, se bosta pa morala v živo spoznati ter videti, če bo virtualna kemija prerasla tudi v realno kemijo.
če bo pa vztrajal pri svojem, si pa najdi drugo simpatijo!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
dark.angel napisal/-a:On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj.
Run for your life!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Kar ljubi te že? Ok tip se mi zdi mal odštekan...
Jaz bi na tvojem mestu povedala svoje razmišljanje, predvsem to da nisi še pripravljena na resno zvezo. Bolš, da prej zve kot da mu poveš šele pol, ker mam občutek, da tale tip bi si lahko še kej naredu, če bi bila ti pol čist hladna do njega.
Jaz bi na tvojem mestu povedala svoje razmišljanje, predvsem to da nisi še pripravljena na resno zvezo. Bolš, da prej zve kot da mu poveš šele pol, ker mam občutek, da tale tip bi si lahko še kej naredu, če bi bila ti pol čist hladna do njega.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
dark.angel napisal/-a:...On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta....
Tale fant je pa malo odštekan...kako te lahko ljubi in kako pričakuje priti na obisk v Slovenijo kot tvoj fant, če se še spoznala nista?
Povej mu, da trenutno ne iščeš resne zveze, pa če je pripravljen še vedno priti, naj pride. Njegova odločitev....drugače pač pojdita vsak svojo pot.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mislim, da je tule precej pomemben podatek od kod je tale fant. Če je iz - nevem - Norveške, je samo zelo čuden, če pa je iz - nevem - Maroka, pa to dosti pojasni Se mu pač mudi v EU... It happend before.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
po moje ne moreš ljubiti nekoga ki ga še sploh nisi srečal. pa njegovi pogoji so tudi čudni. mislim da ne bo nič narobe če se srečata na kakšnem javnem prostoru ampak mu daj jasno vedet da ti trenutno nisi za zvezo in bi ga rada prej spoznala - preden postane tvoj "fant". Se mi pa zdi malo sumljiv tip..
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
v-e-s-n-a napisal/-a:dark.angel napisal/-a:...On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta....
Tale fant je pa malo odštekan...kako te lahko ljubi in kako pričakuje priti na obisk v Slovenijo kot tvoj fant, če se še spoznala nista?
Ja pa to se je meni tudi zgodilo. Meni je tudi govoril da me ljubi predno sva se sploh v živo vidla Tak da po mojem to ni nič takega. Zdaj sva skupaj skoraj 10 mesecev. Poleg tega je med nama še več - okrog 2000km pa vseeno gre, čeprav jaz študiram, on pa ima službo in nima tolko prostega časa. Sledi srcu pa bo!
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov