S koliko partnerji ste bili prej prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 3 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
1
OK, nisva bila neka strašna zaupna prijatelja, ampak več kot samo znanca/kolega. Ampak, a to šteje, da je on mene hotel ves cajt najinega poznanstva? Spet ne bo vredu, a.
OK, nisva bila neka strašna zaupna prijatelja, ampak več kot samo znanca/kolega. Ampak, a to šteje, da je on mene hotel ves cajt najinega poznanstva? Spet ne bo vredu, a.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A to se štejejo samo zveze na mal bolj resnem nivoju? Če ne, potem 2.
Smo bili res pravi prijatelji, pač tisto, da lahko človeka pokličeš sredi noči, ko imaš izpade in se mu potožiš. Eden je po pol leta prijateljstva postal moj prvi fant, drugi pa je po večletnem prijateljstvu dobil še benefits
Smo bili res pravi prijatelji, pač tisto, da lahko človeka pokličeš sredi noči, ko imaš izpade in se mu potožiš. Eden je po pol leta prijateljstva postal moj prvi fant, drugi pa je po večletnem prijateljstvu dobil še benefits
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
skoraj vsi
oziroma.. neke ogromne kilometrine kar se tiče resnih zvez, niti nimam. ampak dva od treh, s katerimi sem si bla resres blizu, sta bila prej moja zelo dobra frenda..
..in sta to tudi ostala po koncu romance
s tistim enim, s katerim pa nisva bila prej frenda, pa se ne slišiva kaj pretirano..
oziroma.. neke ogromne kilometrine kar se tiče resnih zvez, niti nimam. ampak dva od treh, s katerimi sem si bla resres blizu, sta bila prej moja zelo dobra frenda..
..in sta to tudi ostala po koncu romance
s tistim enim, s katerim pa nisva bila prej frenda, pa se ne slišiva kaj pretirano..
Zadnjič spremenil rachka_, dne 16. Jul. 2010 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz imam tud 100%, ampak seveda gledano z moje strani, štejem pa samo obe razmerji, ki ju tretiram kot resni. Čeprav tudi če štejem dve ''rahlo resnejši'', kratkotrajni, ki se nista uspeli razviti v kaj bolj obstojnega in nenazadnje f.f., so bili pred tem vsi moji prijatelji. Jaz pač na nobenega od njih od začetka nisem gledala kot na potencialnega partnerja, niso mi bili všeč v takem smislu, da bi jih dojemala kot svoje significant others, tako da sem se zaljubiljala res počasi oziroma po kar nekaj časa (tam od pol leta pr ta bebavih in leto pri resnih dveh). Kaj so pa dedi htel od mene v času buddyjevskega druženja, popivanja, kartanja, žuranja, biljardiranja in še in še, pa ne vem, no razen pri zdajšnjem, ko mi je priznal da sem mu bila že od začetka zelo všeč (ironično men on takrat niti najmanj ne)
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
0% .. se ne zaljubljam v prijatelje (čeprav očitno oni se vame )
ne resno, ko imam nekoga za prijatelja, je samo prijatelj in to je to .. ni se mi še nikoli zgodilo, da bi mi tip bil najprej samo prijatelj in bi se potem počasi zaljubla v njega .. čeprav se mi je pa obratno zgodilo že nekajkrat
ne resno, ko imam nekoga za prijatelja, je samo prijatelj in to je to .. ni se mi še nikoli zgodilo, da bi mi tip bil najprej samo prijatelj in bi se potem počasi zaljubla v njega .. čeprav se mi je pa obratno zgodilo že nekajkrat
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]