Nerazumevajoča in razvajena

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Paul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Paul » 07. Jul. 2010 9:03

Lep pozdrav!

V zvezi z mojo punco sem več kot 2 leti in pol. Imam velik problem: punca je nerazumevajoča glede tega da sem star 23 (ona 18) in da moram delati za to, da imam denar da jo lahko potem mogoče kam peljem, ji kaj kupim, greva ven na kak party oziroma na kakšne pijačke in to. Pravi da skoz delam pa delam pa delam in da pol pridem k njej kot zmatran kot cunja... Pravi da se ji ne posvečam toliko (čeprav sem pri njej vsaj 2x med tednom, ter petek, sobota nedelja (vsak teden vsak vikend). Nikakor ji pa ne morem dopovedati, da je denar zaslužen z žulji na rokah in da nimam zamanj 10 evrov na uro. Pazite to: zaslužen denar zapravim za naju, pač za bencin (seveda prispeva veliko tudi ona), ampak še vedno je problem v tem, da je poraba denarja enostavno prevelika kljub moji veliki plači. Ko pa rečem da denarja nimam več je pa spet vse hudo. Sem pa doma pri njej dolgočasen, kao ni nič za delat...

V glavnem: kako dopovedati, da ves folk tako dela, da če je šiht je šiht in da se ne da vsak teden 2x dopust vzet sam zato ker njej ni treba delati in jo finančno podpirajo dokaj premožni starši? Kako ji dopovedati da hodim k njej zmatran kot cunja zato ker delam da bi jo lahko kam peljau čez vikend al pa na kak drag party al pa bilokaj?

Moti me pa najbolj to, da si že dve leti zase nisem privošču nič. Nobenih cunj, čevljev, ma res, bi reku da 300 evrov nase v dveh letih.

No, da se še bolj razpišem... Tudi to ni vse... Ker ima počitnice, jih koče kar najbolj izkoristiti. Zato, medtem ko na mojem fizičnem delu pri 30-35 ali več stopinjah dobesedno crkavam da zaslužim denar da bom lahko (vsaj zame) morje pokril ki se hitro bliža), pravi ona da si cajta zanjo ne uzamem in da bo šla na morje z prijateljicami/prijatli. (predvsem prijatelji so mi sumljivi, ker je več kot opazno da je eden zacofan vanjo kot ne vem kaj). Sem jo uprašal s kom pa to greš in zakaj ne moreš na vikend počakat da bi še jst zraven šu? pa pravi da se me ne tiče. (tega prej ni bilo). Poleg tega jo ti prijatli (samo) vabijo v kino, v toplice, na morje že več kot 2 leti. In ful velikrat sva se mogla skregat glede tega, da so to stvari ki jih počnejo pari, zraven nej gre pa še X prijateljev zarad mene. Punco samo mi ne bo noben vlaču ven pa po kinu pa toplicah, pa morju!!!! Pa s sončno kremo jo mazau pa plaval z njo pa se je dotikal ne vem kje ob tunkanju. Halooo???
Paul
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Paul » 07. Jul. 2010 9:06

Da ne bote misli, ko sem biu v škripcih z denarjem je ona vedno vse kar je dobila dala meni (nama) za benz al pa karkoli je bilo pač potrebno. Moti me predvsem to, da ne vidi mojega truda, kaj moram za to da dnar dobim nardit, da ne vidi tut mojga truda koliko se že 2 leti in pol matram zanjo, koliko jo ljubim. Ne vidi tega, da ves denar zapravim za naju, pol se pa drzne še razburjati kam je šu, zakaj ga ni več. V kontra smer pa še to zbadanje češ zakaj skoz delam.

Moti me, da ima kljub temu da me ima najrajš na svetu ob sebi še vedno tipe ki so zacofani vanjo...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 07. Jul. 2010 9:08

LOL, dober si, da si še tok časa zdržu. Imata težave s komunikacijo in ljubosumjem. Če bi mal delala na tem, bi se dalo vse dost hitro rešit, v kolikor niso razlike (ki očitno med vama v socialnem statusu in verjetno tudi drugje, so) prevelike.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 07. Jul. 2010 9:15

Punca je stara 18let, itak da ga bo žurala, na morje tudi s prijatelji šla in ne čepela doma, ker ti ne boš mogel priti, ker delaš. Verjamem, da ni najboljši občutek da ti naprej meče, ker delaš in nimaš časa zanjo, ampak po drugi strani jo pa ti v tej svoji zgodbi opisuješ samo kot strošek, poleg tega se pa kaže tvoja posesivna ljubosumnost. Pusti naj gre s prijatelji ven, naj gre na morje sama, naj gre žurat, saj je mlada pa še počitnice ima, pa bo potem tudi tebi manj težila da ji ne namenjaš potrebnega časa, pa še prihranil boš :roll: .
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 07. Jul. 2010 9:17

jao, očitno je tvoja draga razvajena smrklja, ti pa si copata, ki te očitno lahko izkorišča.
Lepo se postavi zase in poskrbi zase. Dovolj je stara da dela in si plača počitnice, vikende, žure ali kamorkoli pač že gresta. Če ji je dolgčas lahko tudi ona predlaga in poskrbi da vama ne bo dolgčas.
Ampak na tvojem mestu bi ji pustila da uživa sama naprej.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jul. 2010 9:20

Moja prva misel je bla "plehpička"; ampak potem si v 2. postu reku, da je bla tud v "kriznih časih" s tabo, tako da to mal ublaži zadevo, sam še vedno ne dovolj..
Druga reč, bla je 16 (ti 21), ko sta začela .. [moja sestra ne bo pri tistih letih mela 5 let starejšega!!] .. obstaja velika velika možnost, da ti bo tale kmalu ušla, že zdej se smotano obnaša do tebe, te ne ceni, kot bi te morala, in pa "premlada začela, hočem še kej izkusit v življenju", tralalala, razen če ne bo (če še ne?) varala, tebe pa imela za "financ mojstra"..
Matr, sem pesimist, kaj?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jul. 2010 9:23

kokica87 napisal/-a:Pusti naj gre s prijatelji ven, naj gre na morje sama, naj gre žurat, saj je mlada pa še počitnice ima
Napisal je tudi:
Paul napisal/-a:Sem jo uprašal s kom pa to greš in zakaj ne moreš na vikend počakat da bi še jst zraven šu? pa pravi da se me ne tiče. (tega prej ni bilo).
..ni to lih neki prijetnega in pozitivnega, na čemer naj bi se odnos razvijal.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Jul. 2010 9:25

Paul napisal/-a:Lep pozdrav!

V zvezi z mojo punco sem več kot 2 leti in pol. Imam velik problem: punca je nerazumevajoča glede tega da sem star 23 (ona 18) in da moram delati za to, da imam denar da jo lahko potem mogoče kam peljem, ji kaj kupim, greva ven na kak party oziroma na kakšne pijačke in to. Pravi da skoz delam pa delam pa delam in da pol pridem k njej kot zmatran kot cunja... Pravi da se ji ne posvečam toliko (čeprav sem pri njej vsaj 2x med tednom, ter petek, sobota nedelja (vsak teden vsak vikend). Nikakor ji pa ne morem dopovedati, da je denar zaslužen z žulji na rokah in da nimam zamanj 10 evrov na uro. Pazite to: zaslužen denar zapravim za naju, pač za bencin (seveda prispeva veliko tudi ona), ampak še vedno je problem v tem, da je poraba denarja enostavno prevelika kljub moji veliki plači. Ko pa rečem da denarja nimam več je pa spet vse hudo. Sem pa doma pri njej dolgočasen, kao ni nič za delat...

V glavnem: kako dopovedati, da ves folk tako dela, da če je šiht je šiht in da se ne da vsak teden 2x dopust vzet sam zato ker njej ni treba delati in jo finančno podpirajo dokaj premožni starši? Kako ji dopovedati da hodim k njej zmatran kot cunja zato ker delam da bi jo lahko kam peljau čez vikend al pa na kak drag party al pa bilokaj?

Moti me pa najbolj to, da si že dve leti zase nisem privošču nič. Nobenih cunj, čevljev, ma res, bi reku da 300 evrov nase v dveh letih.

No, da se še bolj razpišem... Tudi to ni vse... Ker ima počitnice, jih koče kar najbolj izkoristiti. Zato, medtem ko na mojem fizičnem delu pri 30-35 ali več stopinjah dobesedno crkavam da zaslužim denar da bom lahko (vsaj zame) morje pokril ki se hitro bliža), pravi ona da si cajta zanjo ne uzamem in da bo šla na morje z prijateljicami/prijatli. (predvsem prijatelji so mi sumljivi, ker je več kot opazno da je eden zacofan vanjo kot ne vem kaj). Sem jo uprašal s kom pa to greš in zakaj ne moreš na vikend počakat da bi še jst zraven šu? pa pravi da se me ne tiče. (tega prej ni bilo). Poleg tega jo ti prijatli (samo) vabijo v kino, v toplice, na morje že več kot 2 leti. In ful velikrat sva se mogla skregat glede tega, da so to stvari ki jih počnejo pari, zraven nej gre pa še X prijateljev zarad mene. Punco samo mi ne bo noben vlaču ven pa po kinu pa toplicah, pa morju!!!! Pa s sončno kremo jo mazau pa plaval z njo pa se je dotikal ne vem kje ob tunkanju. Halooo???
Fuck. That. Bitch. Lej, zato se pa ne resno zapletat s tok mladimi, ker zenske umirajo ob misli, da ne bodo v lajfu izkusle vsega, oziroma ce mislijo, da kej zamujajo. Tale mora se mal okol pogledat, ce lahko kakega boljsega tipa dobi itd... tole ne bo slo, pomojem je vprasanje casa kdaj te bo prevarala.

Pa se neki...kako pa porabita toliko denarja?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Paul
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Paul » 07. Jul. 2010 9:27

Ne vem, ona me hoče skoz ob sebi imet. Vredu, jst tut neizmerno rad preživljam čas ob njej, sam vse pa ima svoje meje- na primer delo. Če se hočem v tem čedalje dražjem svetu preživet, moram delati. Druge izbire ni in pika! Sam lej, da se bo pa zdej moja punca okol fjakala z drugimi medtem ko delam, pol bo pa rekla: dragi, a bi v nedeljo na morje šli? Čak mau, pa kaj sm jst tle budala? Ok, dejansko ni nikol šla tkole, ker se je pač pol v srcu zavedla da bi s tem škodovala nama in da me ma preveč rada.

Problem v ljubosumju... to je letelo name. Priznam, sem ljubosumen tip človeka, sam upraš katerga koli tipa tlele in ti bo tut on reku da svoje punce tkole nebi pustu da bi z enmu šla na morje. Ali pač? Ne vem, to je zame že preveč in take zveze pač meu ne bom. Poleg tega so pa smsi, pogovori na fbju, msnju in ne vem kaj še. Pol ji pa rečem če ji nisem jst zadosti da se mora s tolikimi tipi pogovarjat...

Aja, in še nekej... Ko ji rečem: kaj pa če bi jst šu na morje s prijateljicami (ki jih, by the way nimam- dolga zgodba- bivša tipa od moje punce so krivi za to) pa tebe zraven nebi vzeu. Kako bi se ti v srcu počutila? da bi šu ven s frendicami pa plesau z njimi celo noč... Kako bi se ti počutila? al pa v kino šu... Pa mi reče: pustila bi te. Pa vedno ji rečem, no... kako lahko pol to kar ti delaš tko izkoriščaš, če bi blo pa obratno bi me pa pustila?
Paul
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Paul » 07. Jul. 2010 9:35

jst res ne vem kaj lahko še izkoristi v tem lifu. Ok, v primeru da bi nehala, kaj bi lahko izkoristla? gonjenje okol in ji pol rečejo da je kurbica? Al kaj? ven hodiva vsak vikend na primer. že ko v diskač prideva jo tipi gledajo kot da bi prvič vidli punco. Sej veste kakšni pogledi so to. Vam na primer ugajajo, moški si pa mislimo, kaj tkole nej jo samo ven pustim pa še kak tip zraven, pol se pa še ostali naslinijo nanjo pa plešejo z njo pa jo šlatajo? Ej, pa dejte se punce mau v kožo nas postavt... Pa nebi reku temu to, da jo hočem met privezano name, nej gre ven- ja, ampak nej prišamari tistga ki jo pošlata pa nej vsem ki skačejo vanjo reče: doma imam fanta, back off.

Too much to ask? For sure!!!
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 07. Jul. 2010 10:00

Paul napisal/-a:jst res ne vem kaj lahko še izkoristi v tem lifu. Ok, v primeru da bi nehala, kaj bi lahko izkoristla? gonjenje okol in ji pol rečejo da je kurbica? Al kaj? ven hodiva vsak vikend na primer. že ko v diskač prideva jo tipi gledajo kot da bi prvič vidli punco. Sej veste kakšni pogledi so to. Vam na primer ugajajo, moški si pa mislimo, kaj tkole nej jo samo ven pustim pa še kak tip zraven, pol se pa še ostali naslinijo nanjo pa plešejo z njo pa jo šlatajo? Ej, pa dejte se punce mau v kožo nas postavt... Pa nebi reku temu to, da jo hočem met privezano name, nej gre ven- ja, ampak nej prišamari tistga ki jo pošlata pa nej vsem ki skačejo vanjo reče: doma imam fanta, back off.

A misliš da če bo pa sama ven šla, da bo pa pustila da jo bojo šlatal? Da se ne bo znala sama postavit zase? Ta zveza je obsojena na propad, ker nimaš popolnoma nobenega zaupanja vanjo.
grr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a grr » 07. Jul. 2010 10:05

Hmm, mlado punco imaš...Po vrhu pa je še iz bogatejše družine-..Drgai moj, če ne boš marsikaj pojedel zanjo jo boš prej kot slej izgubil...še huje, tudi če vse narediš, jo boš težko obdržal...
Že to da si očitno fizični delavec, ona pa bo vrjetno v življenju imela lepše postlano, že zato ker jo bodo starši financirali...bo velika težava...
Tvoje omejevanje nje, žal jo samo še bolj odbijaš...Mislim, da je prav da ji daš vedeti da je v lifu ona odgovorna zase in odgovorja za svoja dejanja...če želi v toplice-naj gre. Če jo boš omejeval ne bosta nikamor prišla. Če sama ne čuti, da reče fantom da ne gre v toplice, potem nimaš ti kaj...bolj kot boš omejeval, bolj bo bežala...pač, je v letih, ko rabi svobodo in iz teh kriznih let boš priveslal samo če ji boš dal svobodo hkrati pa ji boš pokazal kako znaš bit toleranten, kako jo imaš rad in ji stojiš ob strani.
Starejši si, bolj odgovoren, zato začni z denarjem delati premišljeno in ne meči vsega v brezveze - moj mnenje ;)

Želim ti veliko sreče ker jo boš potreboval in seveda da se ti najboljše izteče.
Paul
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Paul » 07. Jul. 2010 10:05

kokica87 napisal/-a:
Paul napisal/-a:jst res ne vem kaj lahko še izkoristi v tem lifu. Ok, v primeru da bi nehala, kaj bi lahko izkoristla? gonjenje okol in ji pol rečejo da je kurbica? Al kaj? ven hodiva vsak vikend na primer. že ko v diskač prideva jo tipi gledajo kot da bi prvič vidli punco. Sej veste kakšni pogledi so to. Vam na primer ugajajo, moški si pa mislimo, kaj tkole nej jo samo ven pustim pa še kak tip zraven, pol se pa še ostali naslinijo nanjo pa plešejo z njo pa jo šlatajo? Ej, pa dejte se punce mau v kožo nas postavt... Pa nebi reku temu to, da jo hočem met privezano name, nej gre ven- ja, ampak nej prišamari tistga ki jo pošlata pa nej vsem ki skačejo vanjo reče: doma imam fanta, back off.

A misliš da če bo pa sama ven šla, da bo pa pustila da jo bojo šlatal? Da se ne bo znala sama postavit zase? Ta zveza je obsojena na propad, ker nimaš popolnoma nobenega zaupanja vanjo.

Kaj pa to da je že ene parkrat se zgodlo to, da je cifro al pa msn dala nekomu? kako nej imam jst zaupanje če daje cifro folku ki ga sploh ne pozna in se pol z njim piše. Poleg tega pa takrat ko reče da bi šla ven brez mene reče da bo plesala z drugimi tipi. A pol se bi pa zase postavljala? kako?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 07. Jul. 2010 10:09

Ojojoj...kaki problemi...
Ni mi jasno, kak lahko celo plačo razmečeta okoli. Mislim, sj razumem, da maš punco rad in ji hočeš nudit res vse, ampak vseeno...ni ti treba vseh pijač, vstopnin, izletov, vsega samemu financirat! Naj dečva prispeva svoj del. Halo? Sam zdaj, po 2 letih razvajanja ji boš to mal težko dopovedal. Si še ne vodiš financ? To je namenjeno takim, kot si ti - naredi si v excelu tabelo in vanjo vpisuj vse prihodke in odhodke. Ko te naslednjič vpraša, zakaj si spet brez denarja, ji lepo pokaži to tabelo.

Sicer pa, ja, očitno tudi njej tukaj nekaj ne paše in se kr pripravi na to, da ti bo ušla. Pa ne zarad tega, ker gre s prijatelji v kino in se kopat, to je za 18 letnico nekaj najbolj normalnega. Kaj pa misliš, da bo samo tebe gledala celi cajt? Ampak zaradi tega, ker se že očitno zelo trudi, da bi ti začela it na živce in bi ti njo pustil. ("To se te ne tiče" in podobno)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2010 10:09

paul- to koliko se punca pusti šlatat, je odvisno od nje same. in ne od tega, da bi jo moral ti prosit da se ne pusti šlatat. jaz sem vedno (samka ali ne) nahrulila vsakega, ki me je prijel za rit.

drugač pa ja. te je že mahagonij vprašal. kje pa vidva zapravita toliko denarja? mislim... (10€ na uro, pa če delaš 8 ur,...je to 80€ na dan.. je to... ufff). madona ne mi rečt da samo za tank pa pijačke pa partyje zapraviš celo plačo. verjamem pa, da če gresta na en party in je karta 50€ in pijača not draga, ne prideta pod 150€ skozi. in če gresta 3krat na mesec... mislim, da si tudi ti tisti, ki mora malo začeti uporabjati možgane.

in se strnijam tudi s purple. ta dečva ti bo šla čao papa. ne gre se zato, da bi se morala "skurbat" (no pri nekaterih tudi to- jasno, zakaj pa ne?), ampak da ni se sama znorela. jaz pač lahko iz sebe izhajam in ti povem, da če se nebi s klapo znorela tiste 6 let, bi marsikaj zamudila. pa tu niti podrazno niso mišljeni tiči.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov