Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jul. 2010 19:18

Zanimivo je, da tudi če se zveza ali stvar konča na grd način....
potem ko se dva naključno srečata čez nekaj časa... ima tip še vedno jezik do tal in si te ogleda od glave do pete in je še zmeraj impresioniran od tvojega izgleda...

tebi pa tudi, če ti je bil ful ful hud, ti zdaj niti malo več ne potegne ko ga vidiš, ker ko se ti človek zameri, ti postane tudi vizualno antipatičen in si misliš... joj, kako mi je bil on sploh všeč?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Jul. 2010 19:27

In pol..?
Se mi zdi, da mal zgodbe manjka al si se sam hotela pohvalt z dobrim izgledom? :D

Ja, pa dobro, se mi je tud že zgodil, heh; tipi so pač tipi, I guess, in jih dobra bejba pač vedno zanima, ženske se pa tud po tolkem času čustveno odzovemo, pa tud če to pomeni čustva v stilu "ewww, kaj sem vidla takrat na njem?".
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Jul. 2010 19:28

Sploh pomislila ni na to, da jo mogoče tudi on gleda iz istega razloga-le kaj sem delal z njo?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jul. 2010 19:52

em, ne, če te buli in obrača, najbrž ni zarad tega, ker ga čisto odbijaš...

ja, pač tipi so vizualna bitja, medtem ko sem meni človek tudi fizično zagnusi, če se stvar grdo konča (no, sej lepi konci ne obstajajo)...

vaše izkušnje?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Jul. 2010 19:54

delusional napisal/-a:em, ne, če te buli in obrača, najbrž ni zarad tega, ker ga čisto odbijaš...

Slabo poznaš tipe, ni kaj...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jul. 2010 19:55

zelo, ja....
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Jul. 2010 19:56

Super da priznaš. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Jul. 2010 20:33

men se zdi pa to normalno... samo pri meni je enako pri obeh se mi zdi, saj po vsaki romanci ostane tisto nekaj nostalgije.Ravno prejšnji teden sem naletela na svojega bivšega ff s katerim sva se dobivala precej časa in takoj ko sva se videla sva avtomasko oba stopila en proti drugemu in se objela. Nisva se videla skoraj eno leto,končalo se je bolj tako - ne najbolje.Ampak ko sva se pogledala mislim da je bilo obema jasno kaj sva videla drug na drugem in nobeden ni ob tem pomislil na nič slabega. Meni je ostal tak topel občutek da sem očitno nekoč pustila sled v življenju nekoga in enako on v mojem -tako da niti podrazno nisem pomislila ewww kaj sem videla njemu.

dva meseca nazaj pa sem srečala bivšega s katerim se je končalo res grdo,vendar so minila tri leta in pol. včasih sem razmisšljala ewww kaj sem videla nanjemu, zadnjič pa je naročil rundo za celo mojo družbo in prišel do mene, vprašal če moti in sem rekla da ne. Nato sva se pogovarjala skoraj dve uri in na koncu mi je rekel da mu ful pomeni da ga ne gledam grdo. in tudi meni je ful pomenilo da si je vzel čas,požrl ponos in mi pojasnil določne zadeve. Sedaj spet vem kaj sem videla na njem - me je spomnil.

Mislim da v odnosih v kolikor je bilo prisotno tudi prijateljstvo in ne samo seks, ne moreš nikoli reči eeeww kaj sem videla na tem kretenu. Ljudje se spreminjamo in spremembe so tisto kar zasovražimo. če pa misliš da je bil tvoj bivši kreten ne pozabi kaj si bila potem ti da si se sploh zapletla z njim.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jul. 2010 20:34

purple_rain napisal/-a:Se mi zdi, da mal zgodbe manjka al si se sam hotela pohvalt z dobrim izgledom? :D

:respekt:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jul. 2010 20:35

delusional napisal/-a:em, ne, če te buli in obrača, najbrž ni zarad tega, ker ga čisto odbijaš...

ampak potem si ga mogla tudi ti njega nonstop gledat, če si opazla, da se obrača za tabo :D .. če ga ne bi gledala, sploh ne bi šla za tem :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jul. 2010 20:42

ne, je gledala kolegica :D

jst pa ne bi šla nikoli na kufe z bivšim. al pa da bi zganjala kako nostalgijo s komerkoli.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Jul. 2010 20:43

Nesanica napisal/-a:Mislim da v odnosih v kolikor je bilo prisotno tudi prijateljstvo in ne samo seks, ne moreš nikoli reči eeeww kaj sem videla na tem kretenu. Ljudje se spreminjamo in spremembe so tisto kar zasovražimo.
Seveda lahko tko mislimo/rečemo :D, ampak mora dovolj časa pretečt (kaj to komu pomeni vsak sam zase ve), da lahko potem bolj "trezno" gledam na stvari.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jul. 2010 21:21

delusional napisal/-a:ja, pač tipi so vizualna bitja, medtem ko sem meni človek tudi fizično zagnusi, če se stvar grdo konča (no, sej lepi konci ne obstajajo)...

vaše izkušnje?

Lepi konci so verjetno res redki, se pa lahko zveza (ali "zveza") konča dovolj civilizirano, da lahko kasneje, ko preteče dovolj časa, na človeka ne gledaš več z gnusom, žalostjo ali jezo, ampak si sposoben normalno poklepetat, it na kavo, ipd.
Ni pa vedno tako.
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 06. Jul. 2010 21:29

to je logično da ko minejo leta (oz nekaj časa od razhoda), bolj trezno vidimo vso stvar. meni se je že zgodilo da sem ugotovila, da poba sploh ni tok fejst kokr se mi je takrat zdel. ampak takrat se ti pač zdi najlepši, ker ga imaš pač rad
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 06. Jul. 2010 23:19

Libido. napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Se mi zdi, da mal zgodbe manjka al si se sam hotela pohvalt z dobrim izgledom? :D

:respekt:

:D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]