Težave z erekcijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mare63 napisal/-a:Lep pozdrav,
če ima vaš ljubimec v postelji težave z erekcijo, ali pa če želite podaljšati spolni odnos, poglejte kaj je zanesljiva rešitev.. na spodnji povezavi
kamagrasex.freehostia.com/
jaz sem pa mislil, da boš kot rešitev napisal mojo telefonsko številko!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Jochie napisal/-a:^^ko boš redno dobival za prikavsnit, se ti to ne bo dogajalo več...
hehe, dobra
Horus napisal/-a:Jochie napisal/-a:^^ko boš redno dobival za prikavsnit, se ti to ne bo dogajalo več...
Jej jej Jochie, nismo se vsi v tako zelo zrelih letih, da bi tak easy trik funkcioniral
moj ni prav nic se v letih, pa nima takih tezav, ker se redno prazni ... ce se pa ti ne, je pa to tvoj problem, se mi zdi
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
frisko, nevem, če je tukaj mišljeno da redno praznjenje=reden sex. konec koncev za 'spraznit se' fant ne rabi seksat.
je pa res da pri moških hormoni delujejo tako, da se z leti pogostost in kvaliteta erekcije zmanjšuje, zato bi naj se ta pojav nehal v 'zrelih' letih. če pa ima tvoj že v mladih letih tako 'pokontrolirano' erekcijo, se lahko vprašaš kako bo šele kasneje, ko bo v zrelih letih načeloma po naravni poti ne gre na boljše
je pa res da pri moških hormoni delujejo tako, da se z leti pogostost in kvaliteta erekcije zmanjšuje, zato bi naj se ta pojav nehal v 'zrelih' letih. če pa ima tvoj že v mladih letih tako 'pokontrolirano' erekcijo, se lahko vprašaš kako bo šele kasneje, ko bo v zrelih letih načeloma po naravni poti ne gre na boljše
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]