Katera po vrsti si?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tomažinka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2009
a ste brale tale članek v Cosmotu ali pa tu na netu??
torej, katere ste:
- njegova prva ljubezen
- tista, ki je sledila "tapravi"
- tista, ki je sledila punci iz nočnih mor
- tista, ki je sledila vrsti afer za eno noč
jaz sem bila najprej za nekoga njegova prva ljubezen, potem sem bila tista, ki je sledila tapravi - to je bilo grozno, kajti v realnosti nikoli ne premagaš "taprave"...
zdaj sem spoznala enega, pri katerem bi sledila vrsti afer za eno noč, ampak po vsej verjetnosti bi bila samo še ena afera... takemu tipu bit the one... težko...težko...
torej, katere ste:
- njegova prva ljubezen
- tista, ki je sledila "tapravi"
- tista, ki je sledila punci iz nočnih mor
- tista, ki je sledila vrsti afer za eno noč
jaz sem bila najprej za nekoga njegova prva ljubezen, potem sem bila tista, ki je sledila tapravi - to je bilo grozno, kajti v realnosti nikoli ne premagaš "taprave"...
zdaj sem spoznala enega, pri katerem bi sledila vrsti afer za eno noč, ampak po vsej verjetnosti bi bila samo še ena afera... takemu tipu bit the one... težko...težko...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tista, ki je sledila vrsti afer za eno noč Kaj čmo, tko mamo.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
kalanhoja napisal/-a:Imaš pa skromno malo možnosti.
Itak, to je pa cosmo
Oni ti dajo v vsakem takem članku 3 ali 4 opcije, ena bolj skrajna od druge (punca iz pekla... dajte no), pomoje se večina ljudi ne najde v tem. Sploh pa tipom najbrž nihče ni povedal, da njihovega niza enonočnih avantur nikakor ne sme prekinit ena bolj resna punca, drugače se bo profil zdajšnje zveze čisto spremenil, ker tako piše v Cosmotu.
Moje variante tudi ni vmes.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ja, pač mata malj daljšo noč. Saj, čas je relativna zadeva.
Jaz sem tista, ki je sledila "tapravi", jaz pa sem taprava Razlika je v narekovajih.
Jaz sem tista, ki je sledila "tapravi", jaz pa sem taprava Razlika je v narekovajih.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
hmm, kake opredelitve, jz bi tak rekla da sm tista, ki je sledila enih od tistih za katere je mislil da so "taprave".
Tisto kar piše v cosmotu da bi te pol mogu partner primerjat s tapravo ne drži če bivšo preboliš in šele nato greš v novo zvezo. Vem da je bil po njej kr nekaj časa samski in da je naslednja ženska bila mišljena kot ta zadnja in dokončna. No to mi je pol reku, ko sva že bla skupi neki cajta.
Drugače pa punca iz nočnih mor, kdo bi hotu bit s tako? Jz ne vem kdo najde take definicije, itak je še ful vmesnih variant, tko da...
Tisto kar piše v cosmotu da bi te pol mogu partner primerjat s tapravo ne drži če bivšo preboliš in šele nato greš v novo zvezo. Vem da je bil po njej kr nekaj časa samski in da je naslednja ženska bila mišljena kot ta zadnja in dokončna. No to mi je pol reku, ko sva že bla skupi neki cajta.
Drugače pa punca iz nočnih mor, kdo bi hotu bit s tako? Jz ne vem kdo najde take definicije, itak je še ful vmesnih variant, tko da...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Njegova prva ljubezen. I guess.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]