V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 31. Maj. 2010 8:14

Bom tukaj objavila kar me zanima, da ne bom v vseh ostalih temah težila, ker niso moj konkretni primer.

Pri 28ih letih sem spoznala 8 let starejšega moškega. Ker sva si bila vizualno in karakterno na prvi hip všeč, sva si izmenjala telefonsko in se zmenila za kavo.

Ker sva na prvi kavi ugotovila, da nama je skupaj prijetno, da se zdiva drug drugemu vredu človeka, sva se zmenila, da se še kaj vidiva.

Tako sva se začela videvati približno na vsakih 4-5 dni. Vrstijo se pijačke, kino, večerje. Na drugem zmenku se je zgodil prvi poljub, na tretjem prvi sex. Sex sedaj jasno sledi na vsakem zmenku, če je le čas zanj. Moški je namreč stalno v službi, zato se videvava le vsakih par dni za 3-4 ure. Včasih, če se nahajava kje na istem koncu, se vidiva tudi samo pol ure toliko, da se srečava, greva mogoče skupaj v trgovino.

Nikoli pa nisva cel dan skupaj, ker je on vsak dan v službi. Pri njemu doma še nisem bila, ravno tako on ne pri meni. Po telefonu se slišiva vsak dan, ker me vsak dan pokliče, no včasih tudi jaz njega.

Kaj vi izberete iz tega opisa, ker sem sama v negotovosti? Kakšne so namere tega moškega po vaše? Dobrodošla tako ženska kot moška mnenja.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 31. Maj. 2010 8:21

js bi rekla, da imata super odnos, ki se zna razviti v kaj več. Ne vem, zakaj bi bla negotova?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Maj. 2010 8:36

Nič nisi napisala, koliko časa se že tako videvata.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 31. Maj. 2010 8:39

Pomoje se vama dobro razvija odnos, pač on je zaseden, je treba zato čim bolj izkoristit vsaki trenutek, ki ga mata na voljo...
Se mi zdi pa da je situacija kr obetavna za resno zvezo. Tak da ne bit negotova. Podobno je blo pri nama s fantom, no edin sexa ni blo na 3. zmenku, edina razlika. Pozitivno mislit in vse bo! Srečno :)
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ejly » 31. Maj. 2010 8:47

Koliko časa pa to že traja? Sama zaenkrat ne vidim razloga za negotovost. Vsak dan se slišita, vidita se vsakih par dni... Vajin odnos se šele razvija, saj ni treba, da sta kot najstnika, po cele dneve prilimana drug na drugega :) Po drugi strani pa te razumem, se ti zdi, da je služba samo izgovor? Kakšno službo pa ima, če ni skrivnost? Nima niti vikendov prostih, da bi kakšen dan cel preživela skupaj?
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 31. Maj. 2010 9:14

To sedaj takole traja dober mesec. Služba ni izgovor, ker dejansko dela po cele dneve. Tako ima razporejeno, da traja čez cel dan, vmes pa je recimo frej uro, dve uri,... različno. Dela kot s.p. za drugega s.p.ja, in sicer montira pohištvo.
Skrbi me, da bo vedno tako, da ne bo imel nobenega časa. Po drugi strani me skrbi kaj, če išče samo sex.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 31. Maj. 2010 9:27

ČE išče samo seks, potem boš dobila samo seks. In v kolikor je seks dober, v tem ne vidim kakšnega posebnega problema. Razen če ti iščeš nekoga, ki ti bo "rental" svoj priimek.

Sicer pa, kaj misliš, da po mesecu zveze razmišlja o mestu, kjer se bosta poročila? Da išče oziroma je našel popolno življensko popotnico? Pejta korak za korakom.

In vprašaj se, zakaj si z njim. Če si z njim, ker ti je v njegovi družbi lepo, potem ti je lepo ne glede na to, ali išče seks, ali sestro, ali mamo ali poroko. In si zastavljaš nepotrebna vprašanja.
Če pa si z njim zato, da te v določenem času zaprosi za roko, se pa znaš opeči...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Maj. 2010 9:35

En mesec? To sta se potem recimo dobila 7-10x. Meni se zdi, da vama gre čisto v redu. Dobivata se, spoznavata,... je pa res še malo zgodaj, da bi te predstavljal staršem in prijateljem, sploh ker ima verjetno pri svojih letih že par neuspešnih poskusov za seboj in ne želi prehitevat zadev.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 31. Maj. 2010 9:36

Ne zanima me poroka, bi pa z nekom, ki mi je res všeč rada ostala in ne bila samo ljubica. Če bo šlo tako naprej bi nekoč rada z njim živela, ne pa bila po dveh letih razočarana.
Sicer bo čas že pokazal svoje, ampak glede na vaše izkušnje me zanima kaj menite v katero smer teče.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Maj. 2010 9:39

Moram vprašat kje potem vidva seksata, če še nista bila en pri drugem doma?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 31. Maj. 2010 9:50

Samo ne reci, da v Koloseju ali v Atlantisu :D Sicer pa, možnosti je veliko.

Če ima ženo, potem si ljubica. V kolikor pa žene nima......nisi ljubica, četudi te ima samo za seks oziroma s tabo nima resnih namenov. Potem takem bi bile ljubice vse, ki še niso poročene oziroma nimajo zagotovila, da bo njihov fant tisti, s katerim bodo do konca življenja. Razočaranju se ne moreš izognit, tudi če se jutri poročita, ali če te ljubi več kot vse na svetu......še vedno si lahko čez dve leti razočarana. Za to ni zagotovila.

Tako da ne vidim točnega pointa, kaj hočeš vedeti. Če ti s tem kaj pomagam, pa tudi prav. Jaz mislim, da veza teče v smer, ko se bosta poročila in ostala srečna do konca svojih dni, v vajinem zakonu ne bo ne težav ne laži in 100 procentno te ne bo razočaral, ne jutri, ne čez dve leti in ne čez 10 let :wink:

Osebno se mi zdi pa butasto razmišljat po enem mesecu zveze, kam to teče. To je tako, kot če bi spustil kapljico vode na tla in se začel spraševati, v katero smer bo tekla reka. Za reko je potrebnih mali milijon kapljic, prav tako za srečno zvezo mali miljon mesecev.

Lahko pa napišeš vprašanje v Cosmo zvezde, in sigurno boš dobila željen odgovor.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 31. Maj. 2010 9:58

Julia prej je imel 5 let punco ja.
*mala* v avtu. Predvidevam, da ga ti ne pelješ takoj domov.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 31. Maj. 2010 10:34

Živi še pri starših da te še ni peljal domov?
Drugače ne vidim razloga zakaj bi se matrala v avtu (razen občasnih izjem).
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 31. Maj. 2010 10:55

So v isti hiši ja. Zgoraj ima svoje stanovanje.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 10:57

no in zakaj se morata tiščati v avtu če ima on zgoraj svoje stanovanje?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov