Ali je možno...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
po vsej vrjetnosti ne, sploh če je bila menstruacija normalna. je seveda možno da se kljub nosečnosti pojavijo krvavitve, ampak dvomim da bi šlo pri tebi za to, ker naj bi bil/je bil tvoj čas ovulacije že mimo
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- toxin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Menstruacija je bila kot ponavadi, edino en dan zelo močna, samo se mi zdi da to ni zaradi tega.
Jaz res upam da ni kaj, kakršnih koli drugih znakov nimam, vendar se bom še pozanimala. Hvala:)
Če ima pa še kdo kakšne informacije, bi pa prišle prau.
Jaz res upam da ni kaj, kakršnih koli drugih znakov nimam, vendar se bom še pozanimala. Hvala:)
Če ima pa še kdo kakšne informacije, bi pa prišle prau.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če je šele včeri se zgodil "taproblematičen" seks, ji test že danes ne bi dost pomagal.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
ojoooj ... Ze vsaka najstnica misli da je forum test nosecnosti
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mela sta kondom, menstruacijo si dobila, seksala sta dan pred menstruacijo.........Mislim, da si lahko skoraj sigurna, da nisi noseča.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
menstruacijo si dobila in normalna je bila, pa še en dan pred njo sta sexala, torej skorajda ni strahu... Kakršnih koli drugih znakov za nosečnost pa tudi takoooooo zgodaj niti nimaš... Najbolj siguren odgovor je pa seveda test...toxin napisal/-a:Menstruacija je bila kot ponavadi, edino en dan zelo močna, samo se mi zdi da to ni zaradi tega.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a:Mela sta kondom, menstruacijo si dobila, seksala sta dan pred menstruacijo.........Mislim, da si lahko skoraj sigurna, da nisi noseča.
tut jz mislim da je možnost zanositve ob tem zelo, zelo majhna. Aja, pa kake pomisleke glede kondoma to maš v mislih?
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Pomojem nisi.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov