zakaj,zakaj,zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- THISisMYlife
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2010
hej vsem!
sem navadna razvajena 15 letna smrklja, ki ima polno rit vsega, bi rekla moja preljuba mama.
ampak v sebi čutim drugače. ne želim si več življenja, kjer moram prositi za vsak izhod in kjer moram vprašati koga lahko ljubim in koga ne. če se moje življenje tako nadaljuje potem želim da se čimprej konča.
z mamo sma bili v dobrih odnosih za njo sem bila sonček in nevem kaj vse. odkar imam fanta ki ji ni všeč zato kr je v vzgojnem zavodu. da razložim. pri 14 leteih je tudi on imel težave doma. oče ga je pretepal za vsako malenkost. enkrat je imel dovol in ga vdaril nazaj to sedaj zelo obžaluje. potem se je začel pretepati na ulicah in zašel v slabo družbo. dali so ga v vzgoji zavod in ga pustili. z očetom se še vedno družita, čeprav se nemarata. zdaj je star 18 let. spoznala sem ga na zabavi. potem so sledili sms.i in kasneje je prihajal k meni.
ko se je moji mami posvetilo da je on moj fant me sploh ne mara več. z mano se noče pogovarjat o njem. nikamor me ne spusti saj reče da bom sigurno z njim.
pomagajte mi kaj naj naredim da me bo mama pustila na miru.
sem na koncu obupa in razmišljam o samomoru saj NE ZDRŽIM VEČ!!!
sem navadna razvajena 15 letna smrklja, ki ima polno rit vsega, bi rekla moja preljuba mama.
ampak v sebi čutim drugače. ne želim si več življenja, kjer moram prositi za vsak izhod in kjer moram vprašati koga lahko ljubim in koga ne. če se moje življenje tako nadaljuje potem želim da se čimprej konča.
z mamo sma bili v dobrih odnosih za njo sem bila sonček in nevem kaj vse. odkar imam fanta ki ji ni všeč zato kr je v vzgojnem zavodu. da razložim. pri 14 leteih je tudi on imel težave doma. oče ga je pretepal za vsako malenkost. enkrat je imel dovol in ga vdaril nazaj to sedaj zelo obžaluje. potem se je začel pretepati na ulicah in zašel v slabo družbo. dali so ga v vzgoji zavod in ga pustili. z očetom se še vedno družita, čeprav se nemarata. zdaj je star 18 let. spoznala sem ga na zabavi. potem so sledili sms.i in kasneje je prihajal k meni.
ko se je moji mami posvetilo da je on moj fant me sploh ne mara več. z mano se noče pogovarjat o njem. nikamor me ne spusti saj reče da bom sigurno z njim.
- THISisMYlife
- Sramežljivka
haley napisal/-a:Ok ne vem ali naj jokam ali se smejem...
zaradi mene hodi po trepalnicah. samo pomagaj mi
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Ah jaz sem z mojim že 3 leta, pa se z mojo mamo ne pozdravita, ker je trdila da me je spravil v slabo družbo, da se zaradi njega več ne učim... In tako pač nikoli nisma pri nas, ampak pri njemu. Mama naju poskuša spraviti narazen, ampak ji ne rata...
Torej nevemm kje je problem. Če ga mama ne mara, ga maraš ti. Res pa je, da če imaš mamo rada in ti ni vseeno je težko... Meni je bilo vseeno, ker z mamo nimama dobrega odnosa...
Kaj pa če bi se pogovorila z mamo?
Torej nevemm kje je problem. Če ga mama ne mara, ga maraš ti. Res pa je, da če imaš mamo rada in ti ni vseeno je težko... Meni je bilo vseeno, ker z mamo nimama dobrega odnosa...
- THISisMYlife
- Sramežljivka
Fay napisal/-a:Ah jaz sem z mojim že 3 leta, pa se z mojo mamo ne pozdravita, ker je trdila da me je spravil v slabo družbo, da se zaradi njega več ne učim... In tako pač nikoli nisma pri nas, ampak pri njemu. Mama naju poskuša spraviti narazen, ampak ji ne rata...
saj je tudi meni vseeno kaj si misli mama o nama. ampak mi ne pusti da se srečujeva.
z mamo se poskušam pogovorit a vedno ko ji rečem se obrne in me ignorira.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- THISisMYlife
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:In vse to je tebi dost velik razlog za samomor?
saj sem vedala da me neboste razumeli.. stvari gredo predaleč. mama na vsak način hoče da si ga zbiršem iz življenja. ampak on mi pomenni vse na svetu. res nima več smisla. ker mi nihče nemore pomagat. ati in mama sta tudi ločena in nesmem met stikov z njim. moja mama gorvori da je prasec in podobno.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
vidim, da je tvoja mama tu najvecji problem in je tud mozno, da ravno zaradi tega, ker se je razsla z mozem ne vidi tega fanta kot fanta za tebe.
Ce pa fantu je veliko do tebe bosta pa ze sla tud skozi to. Povej mami, da se naj raje sprijazni s tem, da sta skup ali pa te bo zgubila.
No, to sem zdaj odgovoril ne glede na tvojo starost.
zdaj pa glede na to da si 15 let stara:
poslusaj mamo kaj ti rece se vsaj naslednja 3 leta al pa se idi ubit. kar se pa ne bos.
Ce pa fantu je veliko do tebe bosta pa ze sla tud skozi to. Povej mami, da se naj raje sprijazni s tem, da sta skup ali pa te bo zgubila.
No, to sem zdaj odgovoril ne glede na tvojo starost.
zdaj pa glede na to da si 15 let stara:
poslusaj mamo kaj ti rece se vsaj naslednja 3 leta al pa se idi ubit. kar se pa ne bos.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
THISisMYlife napisal/-a:hej vsem!
Meni se zdi čisto normalno, da moraš pri 15. letih vprašat, če greš lahko ven ali ne. Bolj bi bilo žalostno, če tega ne bi bilo.
Razumem tvojo mamo, saj jo verjetno moti to, da je tvoj fant v vzgojnem zavodu in jo verjetno skrbi, da bi ti kaj slabega naredil, te udaril...
- THISisMYlife
- Sramežljivka
haley napisal/-a:
Meni se zdi čisto normalno, da moraš pri 15. letih vprašat, če greš lahko ven ali ne. Bolj bi bilo žalostno, če tega ne bi bilo.
Razumem tvojo mamo, saj jo verjetno moti to, da je tvoj fant v vzgojnem zavodu in jo verjetno skrbi, da bi ti kaj slabega naredil, te udaril...
saj se tudi meni zdi normalno da jo vprašam in zato tudi jo. ampak ponavadi me sploh ne posluša in kr reče ne. to me spravlja ob živce. in s tem misli da mi bo preprečla da bom z njim skupaj.
glede vzgojnega zavoda pa sploh ne bom govorila. enkrat sma se pogovarjali ampak celo 1 min. in je trdila svoje pa sploh ne pozna postopka. ona misli da so tam samo taki ki so delali ''sranje''
ampak tam so tudi taki ki so izgubili svoje starše-so jim umrli.
ko sem ji razlagala o izobrazbi mojega fanta se je obrnila in šla, češ da je ne zanima. imela je pa tudi takšne izjave : ''takšne svinje kot on niso vredni svojega življenja, kaj šele tebe'' to me je globoko prizadelo in sem spremenila mnjenje o njej. sploh je nemaram več!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- THISisMYlife
- Sramežljivka
hvala. oblubim da se bom potrudla.
vbistvu je pa meni vseeno za moje življenje, če se konča prav zdaj mi je vseeno. kr itak nima smisla. živim samo še zaradi druhih in to mi vliva upanje
vbistvu je pa meni vseeno za moje življenje, če se konča prav zdaj mi je vseeno. kr itak nima smisla. živim samo še zaradi druhih in to mi vliva upanje
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
joj punca prosim javi se cez 5 let pa nam takrat povej kaj si mislis o tem kar zdaj tu pises...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Razumemo, da je težko bit najstnik, smo sami tud to dali čez in glej nas, preživeli.THISisMYlife napisal/-a:saj sem vedala da me neboste razumeli..
Ker dela v tvoje dobro. Tega mogoče zdej ne vidiš, redkokateri najstnik to vidi takrat, boš pa kasneje bolj razumela..THISisMYlife napisal/-a:saj se tudi meni zdi normalno da jo vprašam in zato tudi jo. ampak ponavadi me sploh ne posluša in kr reče ne.
Ja, mal preveč sem se vpičila v tvojo starost, ampak v tem primeru je še kako pomemben dejavnik.
Glej, tudi če se zdej ne razumeš najboljš z mamo in misliš, da ti ničesar ne privošči...mama je pa res samo ena na svetu, fantov bo pa še kar nekaj v tvojem življenju. Verjamem, da ti je zoprno vse skupaj, ampak..ne vem, priznam, da je mene tud mal zmotilo, da je tip v zavodu (praviš, da mama misli, da so tam sam taki, ki so delal sranje - hja, sej tvoj je tudi (pretepanje)).
Jz bi - z znanjem, ki ga imam zdej - rajši delala na boljšem odnosu z mamo, kot pa se skušala upirat in delat čisto po svoje...upam, da ti ne bo nekoč žal, če boš šla predaleč s takim obnašanjem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov