Kje seksati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

loverboy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a loverboy » 13. Apr. 2010 9:08

Ker ne jaz, ne ona nimava svojega stanovanja, imava malo problem z iskanjem lokacije, kje bi seksala.

Sicer imam jaz avto in bi lahko tam. Ampak ne vem kje? V kakšni gmajni, ali kaj? Sploh pa se mi v avtu ne zdi najbolj udobno niti primerno za kakšno crklanje po tem. :)

Kaj pa kakšno sobo se da kje najeti za kakšno uro ali dve? Vse kar sem gledal je za cel dan oz. bolje rečeno noč.

Kje bi človek našel kakšen malce bolj privaten kotiček za kaj takega počet?

Mi je kar malo nerodno, ker izgleda, da noben nima s tem problema ...

Kako se znajdete drugi?
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 13. Apr. 2010 9:25

Saj ni treba, da imata svoje stanovanje. Važno, da imata svojo sobo.
Drugače se kje sigurno, da najet, samo ti ne vem povedat kje, ker tega nisem prakticirala. Z sexom v avtomobilu imam slabe izkušnje.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 13. Apr. 2010 9:26

Najem sobe za dnevni počitek v hotelu Emonec v Ljubljani.
(s)mej se
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2010 10:28

panterica napisal/-a:Saj ni treba, da imata svoje stanovanje. Važno, da imata svojo sobo.

Se strinjam. Jaz živim še pri starših, on pa s cimrom. To naju ni še nikoli oviralo :)
Je res, da odpade kakšno živalsko vpitje in da ne moreš ravno seksat na kuhinjskem pultu, še vedno je pa bistveno bolje kot avto.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 13. Apr. 2010 11:54

Se strinjam z julio. Večina fantov nima svojega stanovanja pa vseeno sexa. Kakšen bolj glasen sex najbrž tudi v bloku ni priporočljiv.
loverboy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a loverboy » 13. Apr. 2010 12:13

V bistvu starši še ne vedo. da sva skupaj in bi zaenkrat raje videla, da tako ostane, tako da tisto s sobo pri meni ali pri njej še ne pride v poštev.

Drugače pa hvala vsem za odgovore.

Mislim, da je fraza "dnevni počitek" magična beseda, ki sem jo iskal. :)

Če pa ima kdo še kakšno idejo, se seveda priporočam.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 13. Apr. 2010 12:19

Počasi bo že dovolj toplo, da se z dekco odpravita kam v naravo. Glejta le da najdeta kak skrivni kotiček, kjer ni nikogar razen čričkov in še kakšne živalce. :razz:

Pa na zaščito ne pozabita.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 13. Apr. 2010 12:40

za avto maš miljon opcij, sam kam mal bl izven ljubljane se odpraviš :D pa sploh ni tko neudobno, kukr se zdi na prvi pogled. sam znajdt se morš pa bit mal bl gibčen. za crkljanje pa tut ni problema pol, na zadnjih zicih lepo :D
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 13. Apr. 2010 13:45

Potem pa na kakšne dopust pojdita skupaj, če se nočeta doma sestajat.
Avto pa odsvetujem. Naju je enkrat sredi najbolj zakotne gmajne nekdo presenetil. K sreči nisva nič počela in moj je bil policist tako, da je kar stekel za njim.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 13. Apr. 2010 15:02

kaj pa tiste savne za 2? saj ne mislim v savni, ampak ponavadi je tudi taka sobica za počitek zraven..
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2010 15:22

To bo pa blazno drag špas, če bosta za vsak seks najemala hotelsko sobo, privat savno ali se vozila na morje.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 13. Apr. 2010 16:32

vsak od naju ima svojo sobo pa čeprav pri starših in včasih je prav vznemerljivo reskirati ;) vsaj meni :D drugače pa se mi v avtu zdi super tako da probaj:D drugače pa.. saj bo kmalu toplo vreme :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 14. Apr. 2010 6:37

sem imela tudi sama probleme s tem.. :) ampak pol sm povedala tole je moj fnt, tko je, ko je pri meni se ne hodi v sobo.. pač, dovolj sem bila stara in mi nima noben za govorit kaj lahko delam in kaj ne. :) sej daš še malo muske pa se sploh ne sliš :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 14. Apr. 2010 9:22

ja no, ampak fant je jasno povedal, da s punco še NE NAMERAVATA razkriti njune zveze pred starši, tako da se mi razna prepričevanja, kako je fajn sexat v svoji sobi, rahlo nesmiselna.. mata že svoje razloge, da bi rada ostala še nekaj časa nerazkrinkana :)

vseeno pa se bi mogoče dalo kaj zrihtat, če je kateri kdaj sam doma? to se pa menda zna kdaj zgodit, ali ne?
drugač pa tudi jaz svetujem avto in pa kake izletke.. saj ni treba nujno na morje. pač nekam se zapeljita v kakšen dokaj odročen kotiček, se sprehodita po naravi in popoldne zaključita na kakšni dekci ali pa pač na zadnjih zicih :P sounds nice to me!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 14. Apr. 2010 9:47

Cela Slovenija in svet sta vama na razpolago :twisted: Še posebej sedaj, ko bo poletje in gresta lahko v naravo ... Saj sigurno poznata kakšen skrit kotiček ... Če ne vama pa še vedno ustane vajina soba ... Jah pač starci so v sosednji sobi, samo tud to je neki ... :cool:
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov