Kje seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- loverboy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2010
Ker ne jaz, ne ona nimava svojega stanovanja, imava malo problem z iskanjem lokacije, kje bi seksala.
Sicer imam jaz avto in bi lahko tam. Ampak ne vem kje? V kakšni gmajni, ali kaj? Sploh pa se mi v avtu ne zdi najbolj udobno niti primerno za kakšno crklanje po tem.
Kaj pa kakšno sobo se da kje najeti za kakšno uro ali dve? Vse kar sem gledal je za cel dan oz. bolje rečeno noč.
Kje bi človek našel kakšen malce bolj privaten kotiček za kaj takega počet?
Mi je kar malo nerodno, ker izgleda, da noben nima s tem problema ...
Kako se znajdete drugi?
Sicer imam jaz avto in bi lahko tam. Ampak ne vem kje? V kakšni gmajni, ali kaj? Sploh pa se mi v avtu ne zdi najbolj udobno niti primerno za kakšno crklanje po tem.
Kaj pa kakšno sobo se da kje najeti za kakšno uro ali dve? Vse kar sem gledal je za cel dan oz. bolje rečeno noč.
Kje bi človek našel kakšen malce bolj privaten kotiček za kaj takega počet?
Mi je kar malo nerodno, ker izgleda, da noben nima s tem problema ...
Kako se znajdete drugi?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
panterica napisal/-a:Saj ni treba, da imata svoje stanovanje. Važno, da imata svojo sobo.
Se strinjam. Jaz živim še pri starših, on pa s cimrom. To naju ni še nikoli oviralo
Je res, da odpade kakšno živalsko vpitje in da ne moreš ravno seksat na kuhinjskem pultu, še vedno je pa bistveno bolje kot avto.
- loverboy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2010
V bistvu starši še ne vedo. da sva skupaj in bi zaenkrat raje videla, da tako ostane, tako da tisto s sobo pri meni ali pri njej še ne pride v poštev.
Drugače pa hvala vsem za odgovore.
Mislim, da je fraza "dnevni počitek" magična beseda, ki sem jo iskal.
Če pa ima kdo še kakšno idejo, se seveda priporočam.
Drugače pa hvala vsem za odgovore.
Mislim, da je fraza "dnevni počitek" magična beseda, ki sem jo iskal.
Če pa ima kdo še kakšno idejo, se seveda priporočam.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Potem pa na kakšne dopust pojdita skupaj, če se nočeta doma sestajat.
Avto pa odsvetujem. Naju je enkrat sredi najbolj zakotne gmajne nekdo presenetil. K sreči nisva nič počela in moj je bil policist tako, da je kar stekel za njim.
Avto pa odsvetujem. Naju je enkrat sredi najbolj zakotne gmajne nekdo presenetil. K sreči nisva nič počela in moj je bil policist tako, da je kar stekel za njim.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kaj pa tiste savne za 2? saj ne mislim v savni, ampak ponavadi je tudi taka sobica za počitek zraven..
Houd de wereld tegen
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
vsak od naju ima svojo sobo pa čeprav pri starših in včasih je prav vznemerljivo reskirati vsaj meni drugače pa se mi v avtu zdi super tako da probaj:D drugače pa.. saj bo kmalu toplo vreme
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
sem imela tudi sama probleme s tem.. ampak pol sm povedala tole je moj fnt, tko je, ko je pri meni se ne hodi v sobo.. pač, dovolj sem bila stara in mi nima noben za govorit kaj lahko delam in kaj ne. sej daš še malo muske pa se sploh ne sliš
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ja no, ampak fant je jasno povedal, da s punco še NE NAMERAVATA razkriti njune zveze pred starši, tako da se mi razna prepričevanja, kako je fajn sexat v svoji sobi, rahlo nesmiselna.. mata že svoje razloge, da bi rada ostala še nekaj časa nerazkrinkana
vseeno pa se bi mogoče dalo kaj zrihtat, če je kateri kdaj sam doma? to se pa menda zna kdaj zgodit, ali ne?
drugač pa tudi jaz svetujem avto in pa kake izletke.. saj ni treba nujno na morje. pač nekam se zapeljita v kakšen dokaj odročen kotiček, se sprehodita po naravi in popoldne zaključita na kakšni dekci ali pa pač na zadnjih zicih sounds nice to me!
vseeno pa se bi mogoče dalo kaj zrihtat, če je kateri kdaj sam doma? to se pa menda zna kdaj zgodit, ali ne?
drugač pa tudi jaz svetujem avto in pa kake izletke.. saj ni treba nujno na morje. pač nekam se zapeljita v kakšen dokaj odročen kotiček, se sprehodita po naravi in popoldne zaključita na kakšni dekci ali pa pač na zadnjih zicih sounds nice to me!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Cela Slovenija in svet sta vama na razpolago Še posebej sedaj, ko bo poletje in gresta lahko v naravo ... Saj sigurno poznata kakšen skrit kotiček ... Če ne vama pa še vedno ustane vajina soba ... Jah pač starci so v sosednji sobi, samo tud to je neki ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov