Kako hitro med rjuhe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
cvetkaaa napisal/-a:No pa dajmo, da vidimo. Povprečno kako hitro se s partnerjem spustite v sex? Upoštevajte svojo željo in ne uklonitev nasprotnemu spolu pred bojaznijo, da bi ga izgubili, če ne bi sexali.
a to je blo treba res posebej poudarit?
drugač pa nimam nekega povprečnega recepta za to.. relativno hitro, sploh če mi je tip ful všeč in je na vidiku kaj bolj resnega.
nebi si namreč hotla nakopat razočaranja, ko bi v že totalni zaljubljenosti ugotovila, da se SPLOH ne ujemava.. in si delala srčne rane za brezveze, če lahko to ugotovim že prej
odkod pa se sploh začne štet čas, po katerem določite kako hitro?
a od trenutka, ko a prvič vidite? ko se osebno spoznata? ko začneta prijateljevat? ko prvič pomislite na sex s to osebo? ko izmenjata cifre (ali priimke za fb) in začneta flirtat?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
cvetka, lep slovenski pregovor pravi: kdor hitro da, dvakrat da...
me pa čudi odpiranje teme s strani uporabnice "cosmozrelih" let....so to mar zamujene priložnosti, ker si izgubila hude tipe, ker jim nisi dala pa sedaj iščeš tolažbo v drugih uporabnicah, ker tudi hitro ne dajo?
taprav seks je stvar najmanj dveh ljudi. Pri zdravih, racionalnih osebah gre za obojestransko željo, privlačnost in nič ni narobe, če se dva takoj data dol ali pa zaradi enega od njiju čakata določen čas.
Najbolj zmotno pa mi je to, da ženska bi, ampak noče, da pred tipom ne bo izpadla lahka ali pa kakšna druga variacija na to temo...
seveda pa je odgovor na tvoje vprašanje odvisen tudi od časovnih in prostorskih razpoložljivosti, vremena pa tudi od kakšne tete s krvavca...mladi pač nimajo svojih stanovanj, avtomobilov itd, kjer bi lahko bili diskretno intimni itd. sem pa skoraj prepričan, da se nobena ženska ne bo spustila v prvi seks z moškim med menstruacijo.
eh ti cvetka....
me pa čudi odpiranje teme s strani uporabnice "cosmozrelih" let....so to mar zamujene priložnosti, ker si izgubila hude tipe, ker jim nisi dala pa sedaj iščeš tolažbo v drugih uporabnicah, ker tudi hitro ne dajo?
taprav seks je stvar najmanj dveh ljudi. Pri zdravih, racionalnih osebah gre za obojestransko željo, privlačnost in nič ni narobe, če se dva takoj data dol ali pa zaradi enega od njiju čakata določen čas.
Najbolj zmotno pa mi je to, da ženska bi, ampak noče, da pred tipom ne bo izpadla lahka ali pa kakšna druga variacija na to temo...
seveda pa je odgovor na tvoje vprašanje odvisen tudi od časovnih in prostorskih razpoložljivosti, vremena pa tudi od kakšne tete s krvavca...mladi pač nimajo svojih stanovanj, avtomobilov itd, kjer bi lahko bili diskretno intimni itd. sem pa skoraj prepričan, da se nobena ženska ne bo spustila v prvi seks z moškim med menstruacijo.
eh ti cvetka....
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Jochie napisal/-a:me pa čudi odpiranje teme s strani uporabnice "cosmozrelih" let....so to mar zamujene priložnosti, ker si izgubila hude tipe, ker jim nisi dala pa sedaj iščeš tolažbo v drugih uporabnicah, ker tudi hitro ne dajo?
Seveda te čudi, verjamem. Ampak idejo mi je dal en post v eni drugi trenutno aktualni temi.
Jaz pa s hudim tipom živim že 4 leta skupaj, imava otroka in sva zelo, zelo srečna
- cvetkaaa
- Kofetarica
rachka_ napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:No pa dajmo, da vidimo. Povprečno kako hitro se s partnerjem spustite v sex? Upoštevajte svojo željo in ne uklonitev nasprotnemu spolu pred bojaznijo, da bi ga izgubili, če ne bi sexali.
a to je blo treba res posebej poudarit?
Treba, ker so mi nezrele punce, ki rečejo: saj še ne bi, ampak sem se bala, da bi si poiskal drugo,...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ to se še dejansko dogaja? dandanes?!
jaz sem vedno misla, da je to nek mit iz 80ih.. ko je veljalo še za sramotno, če si bil samski.
ne morem se spomnit nobene punce iz mojih krogov, ki bi bla v glavi tako omejena in plehka, da bi se tega posluževala.
jaz sem vedno misla, da je to nek mit iz 80ih.. ko je veljalo še za sramotno, če si bil samski.
ne morem se spomnit nobene punce iz mojih krogov, ki bi bla v glavi tako omejena in plehka, da bi se tega posluževala.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
odvisno... s prvim sva čakala 5 mesecov - varjanta oba pripravljena in blablabla
z zdejšnim pa 2 meseca... bi obadva že prej pa ni blo neke prilike itd.
Pa ubistvu mi niti ni škoda da sva mal počakala, ker tudi skoz "rajcanje" spoznaš kaj človeka napali
vmes pa čist odvisno oz. kakor je naneslo... lahko po parih zmenkih, lahko po parih tednih...
z zdejšnim pa 2 meseca... bi obadva že prej pa ni blo neke prilike itd.
Pa ubistvu mi niti ni škoda da sva mal počakala, ker tudi skoz "rajcanje" spoznaš kaj človeka napali
vmes pa čist odvisno oz. kakor je naneslo... lahko po parih zmenkih, lahko po parih tednih...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
rachka_ napisal/-a:ne morem se spomnit nobene punce iz mojih krogov, ki bi bla v glavi tako omejena in plehka, da bi se tega posluževala.
Saj tega ne moreš vedeti, nekatere to pač naredijo pod pritiskom okolice ali fanta. Dvomim, da bi katera o tem odkrito spregovorila.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Na tretjem zmenku, idealno.
Vse kar je kasneje, kot mesec do največ dva, je zavlačevanje, ki nima tehtne podlage.Če ženski tip ni všeč, to ve najkasneje na drugem zmenku in potem sploh ni razloga, da bi se še kaj ukvarjala z njim. če pa ji je všeč, pa ni razloga, da se s seksom predolgo zavlačuje, saj je seks popolnoma normalna stvar, nič misterioznega.
Vse kar je kasneje, kot mesec do največ dva, je zavlačevanje, ki nima tehtne podlage.Če ženski tip ni všeč, to ve najkasneje na drugem zmenku in potem sploh ni razloga, da bi se še kaj ukvarjala z njim. če pa ji je všeč, pa ni razloga, da se s seksom predolgo zavlačuje, saj je seks popolnoma normalna stvar, nič misterioznega.
- cvetkaaa
- Kofetarica
rachka_ napisal/-a:^^ to se še dejansko dogaja? dandanes?!
A ni bilo takrat še tako, da pred poroko nič
Moja sestrična dela na ginekološki in pravi, da punce pogosto izjavijo, da dajo fantu, ker se bojijo, da bi jih pustil, če mu ne bi dale. Dvomim pa, da to zaupajo svojim prijateljicam.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
rachka_ napisal/-a:odkod pa se sploh začne štet čas, po katerem določite kako hitro?
a od trenutka, ko a prvič vidite? ko se osebno spoznata? ko začneta prijateljevat? ko prvič pomislite na sex s to osebo? ko izmenjata cifre (ali priimke za fb) in začneta flirtat?
Jaz sem pri zdajšnjem štela od trenutka, ko sva dojela, da bi lahko med nama kaj bilo. In to je bilo kakšen teden prej. Poznava se sicer že štiri leta. Ampak če bi napisala, da v povprečju čakam več let, bi izpadla precej noro.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Džeki napisal/-a:Na tretjem zmenku, idealno.
Pozabljaš na vse tiste ki tipu ne upajo dat ker kaj pa če jih samo izkoristi in pol odje*e ...
In ja, namerno uporabljene te besede.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]