Direkten napad!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Noro, noro... mi je všeč nekdo... Ki si ga, kako patetično, ne upam povabit na kavo in mu rečt; Ej js bi se pa s tabo rada mal fino mela
Kako pa to ve nardite? Direktno rečete; Greva na kavo ali kr; A greva v posteljo?
Sicer je zadeva takšna, da nisem ziher če bi bil on za, ampak glede na njegove poglede in vse ostalo, bi rekla da bi bil... pa pač mene čaka da kej rečem al pa še bolj namignem (tipi, sej vas poznamo, mormo vam narisat da dojamete, ane ane?? ) ?
Kako pa to ve nardite? Direktno rečete; Greva na kavo ali kr; A greva v posteljo?
Sicer je zadeva takšna, da nisem ziher če bi bil on za, ampak glede na njegove poglede in vse ostalo, bi rekla da bi bil... pa pač mene čaka da kej rečem al pa še bolj namignem (tipi, sej vas poznamo, mormo vam narisat da dojamete, ane ane?? ) ?
-
Neeee... V bistvu, jaz bi rada da ga najprej na kavo povabim (za kar zbiram pogum) in da sprejme, pa potem da na kavi poflirtava in "dorečeva" zadeve - da se pač čimbolj jasno izrazim, da... si ga želim pač.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
torej.... nared tko k si zdej napisala Normalno ga upraš če gresta na kakšno kavo (ker bi ti pasala kšna debata, ker ti je dolgčas, ker bi ga rada spoznala...) Sej zgubit nimaš kaj.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Hmmmm zadeva je malo komplikovana sicer, ampak nič ne de...
Kaj menite babe, js sm trenutno slepa in gluha za vse znake in nimam pojma - mežika mi, se me kao nenamerno kej dotakne, menda ga zabavam ker se več al manj smeje ko je z mano, gleda me v oči in si istočasno oblizne ustnice , zadnjič enkrat sem opazla da ko me je gledal so se mu oči razširile kot bi me hotel požret z očmi (lol?), potem pa kar naenkrat postane spet bolj resen, pa se kmalu odzove na moje "provokacije" in je spet isti...
Ah joj, čist sem zabluzila. Sej verjetno sem mu simpatična, držte pesti da sprejme vabilo na kavo
Kaj menite babe, js sm trenutno slepa in gluha za vse znake in nimam pojma - mežika mi, se me kao nenamerno kej dotakne, menda ga zabavam ker se več al manj smeje ko je z mano, gleda me v oči in si istočasno oblizne ustnice , zadnjič enkrat sem opazla da ko me je gledal so se mu oči razširile kot bi me hotel požret z očmi (lol?), potem pa kar naenkrat postane spet bolj resen, pa se kmalu odzove na moje "provokacije" in je spet isti...
Ah joj, čist sem zabluzila. Sej verjetno sem mu simpatična, držte pesti da sprejme vabilo na kavo
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
ma po tem kar pišeš povabila skor da ne bi mogu zavrnit, tko da kr pogumno Mogoč na momente postane malo sramežljiv, zato verjetno tut noče prvega koraka naredit. In pol mormo na konco punce vse uredit
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
hm, ja to je najlažje na kaki žurki... Magri izveš, kam zahaja pa potem... greš tja, se ga napiješ... pa imaš še vedno izgovor, zakaj si imela tak čuden predlog (če bi rada ga "napadla")
Zadnjič spremenil marypa, dne 25. Mar. 2010 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov