ne želja po sexsu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 16:49

Pozdravljeni.
Že nekaj časa opažam, da s fantom nisva več tako aktivna v postelji. Težava sem jaz. Že pol leta zasledujem, da sploh nimam želje po sex-u. Kadar mi omeni to kar naenkrat postanem živčna in sploh ne čutim potrebe po njemu. V zvezi zaenkrat nimava drugih težav, tudi pod stresom nisem in tudi sama nimam večjih težav zaradi katerih bi lahko bil razlog, da ne sexava.
Poskusila sem že skoraj vse. Pogovarjava se o tem in želiva odpraviti to težavo, pa ne vem kako jo naj. Tudi telovaditi sem začela in jesti bolj zdravo hrano toda nič se ne spremeni. Sexava le največ dvakrat na mesec,...pa še takrat le zato,...da si ne očitam njegove žalosti in želje po tem.
Prosim svetujte mi kaj naj storim.
Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Mar. 2010 16:52

^^dokaj očitno ti ni do sexa zarad "partnerskih težav".

In tole je men že skor j* v glavo, par tem nižje je tema z istim problemom (iz drugačnih razlogov sicer).
rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 16:54

tnx zelo prijazno
rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 17:00

sicer sem pričakovala boljši odgovor, sam se bom pač drugam obrnila.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Mar. 2010 17:05

že pol leta nimaš želje po sexu in seksaš le zato da on ni žalosten?
Kolkr vidim to ni edini problem v vajini zvezi in zaradi takšnih stvari, ki ji omenjaš po mojem ena zveza ne more normalno funkcionirati.
Zdj al se spraviš v red, ali greta s fantom narazn..( mogoče si ne želiš več zveze). Ker je malo čudno da si živčna če želi sexati..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 18. Mar. 2010 17:12

Si mogoče na kontracepcijskih tabletkah? te znajo zmanjševat željo po spolnosti...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 17:13

Jaz ljubim fanta ampak le sex je težava, sicer uporabljam kt in je možna ta težava, sicer ne vem kaj bi lahko še blo.... da bi šla narazen tega nočem,...se bom pa poskusila spraviti vred, mi svetuješ kaj naj naredim?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Mar. 2010 17:25

sama pri sebi moraš najti razlog zakaj te "odbija". Ali te moti kakšna telesna ali karakterna značilnost. Ali pa tiči problem čisto drugje. Mogoče imata v odnosu kakšne težave, ki te ovirajo pri tem da bi se pri spolnosti sprostila. Lahko da te mučijo težave na katerem drugem področju družina/šola/služba/prijatelji... Lahko tudi da so kt.

To boš mogla sama ugotoviti. Samo ne pa sexaj za to da fant ne bo žalosten ker to je največja gluparija. Jaz osebno sploh ne bi želela sexati s fantom če bi bilo tako. Po mojem ti z njim tudi ne.
Kaj pa fant reče na to da nimaš želje po sexu?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 17:30

Malo (veliko) je razočaran, pa se pogovarjava o tem, sedaj bom zamenjala kt
in bom vidla če bo kaj bolše. Ma saj mi je bedno sexat kar tko, daj srečen, sam mi je pa smotano ker si on želi, pa ne dobi.
Verjetno bi morala kam it, ker že dolgo nisva šla, pa je težava denar, sva le študenta.
Sicer pa imava oba težave doma, tako da je mogoče manjši vzrok to, ampak se že dolgo ne sekirava.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Mar. 2010 17:34

Če ne bo druge, pa na kondome :wink: Če so seveda KT vzrok tvoje neželje. Si prepričana da v razmerju vse ok? Koliko časa pa si na KT (če si že dolgo in se to pred pol leta pojavilo, bo problem nekje drugje)?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Mar. 2010 17:45

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 17:55

kt jemlem že kake dve leti,...pa prej nism opazla problema, zdj pa mi povzroča resne težave. Tud faks sm pustila in včas ne najdem smisla življenja, nimam kaj počet, postala sm lena, bedna.
iščem nekaj kar bi mi spremenilo slog.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Mar. 2010 18:01

sirova štručka napisal/-a::idee:

aseksualna si!

ti moreš pa res vedno eno neumno pribiti...
rozca56
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca56 » 18. Mar. 2010 18:05

sirova štručka zih bo to ja :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov