Sva več kot prijatelja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ashley*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2008
hey! ok, vem da so take teme že ble sam res se mi ne da iskat...
no jst mam en problem glede enga zlo dobrga prjatla.... ušeč mi je in zdi se mi da sm tud jst njemu ušeč.... no vsaj takrt sm mu ko sva oba pijana oz. takrat pokaže da sm mu... fora je ta da pač zmer ko smo z družbo kje zunej in ga pač pijemo zmerej prideva skupi. res da se ful dobr štekava, imava podobno mišljene, podoben karakter, oba sva mal "divja" , celo oba sva leva po horoskopu, sva sicer 4 leta razlike sam to itak nima veze... tud on je prvi pristopu do mene ko smo se spoznal, me še isti večer dodal na facebook, brata prosu za mojo številko... in slišva se skor vsak dan, nikol nama ne zmanka teme za pogovor.... anyway, recimo učerej smo šli tko za cel dan na nek izlet in smo tud cel dan neki pil... no in proti koncu dneva je med nama s kolegom padla debata če bi zabluzila... reku mi je tud da me ma rad, pa tko skos me je za roko držal pa božal po laseh, objemal.... sam zdj nevem pač kaj naj si mislm, ker recimo oba sva samska, tip je res hooot in lahko bi dobil vsako žensko. imel je ful šans, ponudb od zlo hudih bejb in kr ni hotu z nobeno... včasih mam pr njemu občutek kot da se boji da bova sama kr točno ve da bi zabluzila. pa ne mislm da to misli tko v negativnem ampak pač zato kr ve da je neki med nama, ene iskrice al kaj jst vem in fak prov nevem al naj se potrudm kj v tej smeri da nekej bo med nama, al naj pustim stvari tko kot so da slučajno ne zajebem prijatelstva....
no jst mam en problem glede enga zlo dobrga prjatla.... ušeč mi je in zdi se mi da sm tud jst njemu ušeč.... no vsaj takrt sm mu ko sva oba pijana oz. takrat pokaže da sm mu... fora je ta da pač zmer ko smo z družbo kje zunej in ga pač pijemo zmerej prideva skupi. res da se ful dobr štekava, imava podobno mišljene, podoben karakter, oba sva mal "divja" , celo oba sva leva po horoskopu, sva sicer 4 leta razlike sam to itak nima veze... tud on je prvi pristopu do mene ko smo se spoznal, me še isti večer dodal na facebook, brata prosu za mojo številko... in slišva se skor vsak dan, nikol nama ne zmanka teme za pogovor.... anyway, recimo učerej smo šli tko za cel dan na nek izlet in smo tud cel dan neki pil... no in proti koncu dneva je med nama s kolegom padla debata če bi zabluzila... reku mi je tud da me ma rad, pa tko skos me je za roko držal pa božal po laseh, objemal.... sam zdj nevem pač kaj naj si mislm, ker recimo oba sva samska, tip je res hooot in lahko bi dobil vsako žensko. imel je ful šans, ponudb od zlo hudih bejb in kr ni hotu z nobeno... včasih mam pr njemu občutek kot da se boji da bova sama kr točno ve da bi zabluzila. pa ne mislm da to misli tko v negativnem ampak pač zato kr ve da je neki med nama, ene iskrice al kaj jst vem in fak prov nevem al naj se potrudm kj v tej smeri da nekej bo med nama, al naj pustim stvari tko kot so da slučajno ne zajebem prijatelstva....
-
špelcačebelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2009
najbolš bo da ga vprašaš oz. se pogovoriš z njim, ne pa da ugibaš kaj bi mogoče lahko bilo med vama..če si pa bol pogumne sorte pa ti povem tvegaj sama si rekla da ti je všeč, in vrjemi da nebi mogla biti ne vem kako dolgo še prijatelja, če ti gojiš drugačna čustva do njega kot pa on do tebe( morda, saj tega ne vem ti pa tudi ne)....pogum v roke pa na delo
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Na tvojem mestu bi reskirala... znaki govorijo tebi v prid... kar boš pridobila bo samo pozitivno torej.. zna se le zgoditi, da bo on rekel, d noče nekaj resnega in da se je zato izogibal da bi bila skupaj... reci mu kako misliš in se pogovorita...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ , ampak to ni več (samo) prijateljstvo.. če že, potem postaneta "friends with benefits"
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ja preveč razmišljaš Prepust se pa uživi le tko boš vidla kaj bo nastalo iz tega Če je tip tko "oh in sploh" jst kr neb čakala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
ashley* napisal/-a:ma ja sj jst sm ful taka da grem zmer na vse ali nič, da tvegam pa jebiga kar bo bo sam pr tem modelu me pa kr neki bremza nazaj al naj al ne pa nevem zakaj... preveč razmišlam ane ?
Preveč razmišljaš! Kot sem napisala Go girl !!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Hmmm..jaz sem mela čist isto situacijo.Skoz skupaj,uživala sva v trenutkih eden z drugim,se slišala vsak dan.Skratka vsi so že mislili da sva par...ampak ko je prišlo do njega da gojim čustva do njega je šlo samo še navzdol tak da sem ostala brez najboljšega prijatelja.Sedaj sva si že kul ampak nikoli več ne bo tak kak je bilo.Čustva so šla pa tudi če bi se pogovorila o tem se nebi mogla ker bi ostale stare zamere
Lej jaz verjamem da te ma rad in ti želim vso srečo..ne se zdaj vpičit v mojo zgodbo ker on je ziher drugačen karakter kot pa je bil ta moj prijatelj.Ti sam naredi prvi korak in boš vedla pr čem...tak da go girl
Lej jaz verjamem da te ma rad in ti želim vso srečo..ne se zdaj vpičit v mojo zgodbo ker on je ziher drugačen karakter kot pa je bil ta moj prijatelj.Ti sam naredi prvi korak in boš vedla pr čem...tak da go girl
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]