Fantje se ne zanimajo zame

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 07. Feb. 2010 10:25

Imam en problem. Sem še srednješolka, moje ocene so odlične. Vendar imam občutek, da prav uspeh v šoli in tudi na drugih področjih (športna tekmovanja itd.) odvračajo fante od mene. Ne vem, kaj sploh delam narobe oz. zakaj se fantje ne zanimajo zame. Mogoče se prestrašijo mojega uspeha, saj nisem ravno grda in debela, pa tudi ne arogantna. Prosim za kak nasvet.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 07. Feb. 2010 10:46

Ne obremenjuj se sploh.
Po domače povedano, ker si tako uspešna, nima nihče jajc, da bi te povabil ven.
Lahko pa ti njega povabiš :wink: :D
Gone
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Feb. 2010 10:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Feb. 2010 10:58

Mah, kaj pa vem. Pri meni se nikoli noben tip ni prav pretirano ukvarjal z mojimi ocenami. Je pa res, da jih niti nisem poudarjala in večina sploh ni vedela, da petke domov nosim.
Razen sošolca, on je itak vedel, pa sem mu bila vseeno všeč :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 07. Feb. 2010 11:00

ja, pač piflark noben ne mara. so tud bolj zategnjene in stroge in pridne.

se bo že našu kak starejši tip izven šole.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 07. Feb. 2010 11:43

Da si piflar ali pa da imaš lepe ocene sta dve čist različni stvari...
Sploh se ne obremenuj glede tega, ker če se nekomu zdi grozno da imaš ti v šoli petke in ti gre super je navaden kreten. Jaz osebno ne bi želela imeti punce, ki ne da nič na izobrazbo in se ji jeb* za šolo, kot pa punco ki si želi v življenju kaj doseči in se trudi za to. Tako da se ne obremenjuj s tem..bo že prišel pravi :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 07. Feb. 2010 12:11

Pomoje to, da si dobra v športu in da imaš dobre ocene, fantov sploh ne odbija. Športnice so ponavadi še bolj zanimive :) Tako da pomoje je tukaj tvoja osebnost. Ne morem sklepat, ker nisi nič napisala o tem.
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ejly » 07. Feb. 2010 14:05

Ne se obremenjevat s tem. Ko boš stara okrog 30 let pa če boš še samska-takrat se pa obremenjuj :D
Maš še dost časa in še veliko ljudi boš spoznala...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 07. Feb. 2010 14:31

To je zdaj odvisno na kaksne fante padas. Če pričakuješ da te bo dolgolasec iz paralelke, ki si gradi ograjo iz batov in je na športnem igrišču samo z namenom da se čimkvalitetneje napije in potem dela norca iz bedakov ki se dejansko gibajo povabil ven je to utopično.
Če pa padaš na "tebi podobne" potem je pa vrjetno res kaj na osebnosti (pa ne to jemat da si nevem kok slaba, ampak so pač lastnosti ki odvačajo tipe in se jih sploh ne zavedamo - npr. narcisoidnost ali pa samo način govora, čuden smisel za humor..nevem,te ne poznam) ali pa mogoče na stilu (jebatga ampak z oma stilom, pretirano športnim stilom, itd se pač lahko popači še najbolj privlačno telesce).
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 07. Feb. 2010 14:34

Js tudi mislim, da je v osebnosti problem. Mogoče se (četudi nezavedno) delaš nedostopno, kar pa itak in ziher odbija. Ni treba zdej da se mečeš nekomu pod noge in se vsiluješ (ker tudi to odbija), ampak pač preprosto probaš bit čimbolj na izi. Greš v vetrom, se pravi brez "nastavljanja" in brez (delanja) nedostopnosti.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 07. Feb. 2010 14:43

Premalo informacij za dober nasvet si podala. Srednješolka je lahko stara 15 ali 18-19 let.Prva je otrok, druga je na robu odraslosti. Koliko si stara, v kakšni družbi se giblješ? V teh letih so punce pred fanti.Če se giblješ v družbi fantov svoje starosti, utegneš imeti enostaven problem, da so zate preotročji, podzavestno to vedo in se te raje izogibajo.

Okviren nasvet: poišči si malo starejšo družbo, sploh če si zrela in resna za svoja leta.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Feb. 2010 16:52

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 07. Feb. 2010 17:04

V bistvu sem stara 18 (4. letnik gimnazije), pa družim se tud bolj z vrstniki - mogoče je res v tem problem, da so preotročji. Drgač pa nisem neka čudakinja, oblačim se normalno (za v šolo bolj casual - hlače pa kak zanimiv zgodnji del; za vn pa tud znam zrihtat - visoke pete pa tko). Mogoče fante nezavedno odvračam s svojim obnašanjem, sam sem ful prjazna pa nenesramna. Ne vem no, pa vse prijatlce mi pravijo, da z mojo osebnostjo ni nč tko narobe...mogoče so res fantje, s katerimi se družim še preotročji in padajo samo na neke p****k, ki sam lepo zgledajo u glav pa nimajo nč.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 07. Feb. 2010 17:06

ne se sekirat. bo že prišel taprav trenutek, ko bo obema srček poskočil.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Feb. 2010 17:08

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]