Leta in št. spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Vem, da obstaja že tema s podobnim naslovom, ampak me zanima kakšno je ,,zaželjeno'' št. spolnih partnerjev, ki jih je fant/punca imel-a pred vami in koliko se vam zdi že veliko (glede na starost).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
zanimiva tema!
Meni osebno se zdi cifra 10 in več ogromna pri partnerju starem tam okoli 25. Zaželjena mi je čim manjša cifra, kar pa ne pomeni zdej kr 0 ker pol bi to pomenilo da nima ravno izkušenj, ki se sevada ne morejo meriti z številom partnerjev, ampak z dolžino zvez, vsaj pomoje, ne trdim da je izkušen tisti ki je imel 50 punc , pa vse so ble avanturce za 1 noč, ker pomoje ni. Idealno št. partnerjev mi je tam do cifre 5, to še lahko "pogoltnem"
Meni osebno se zdi cifra 10 in več ogromna pri partnerju starem tam okoli 25. Zaželjena mi je čim manjša cifra, kar pa ne pomeni zdej kr 0 ker pol bi to pomenilo da nima ravno izkušenj, ki se sevada ne morejo meriti z številom partnerjev, ampak z dolžino zvez, vsaj pomoje, ne trdim da je izkušen tisti ki je imel 50 punc , pa vse so ble avanturce za 1 noč, ker pomoje ni. Idealno št. partnerjev mi je tam do cifre 5, to še lahko "pogoltnem"
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
pri mojem partnerju me ne bi najbolj pritegnio če bi vedela da je pred mano imel več kot npr 5 spolnih partneric .. pri 17,18 letih. no odvisno je s katere strani gledam. če je že tako ima več izkušenj in potem je bolje zame. Z druge strani pa... lahko to nekaj pove o njem.odvisno v kakšnem odnosu je bil s partnericami.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men je pa to čist nepomemben podatek, dokler ne gre za neke skrajnosti (v + in v -). bolj kot številka se mi zdi pomembno, kako je do nje prišel. sama nisem nikol spraševala po konkretni številki, ampak me je bolj zanimalo če je kdaj katero prevaral itd. pa še to ga nisem zasliševala na začetku, ampak tekom pogovorov v zvezi... bolj bi me zmotilo to, da je zadnji dve punci prevaral, kot pa npr. to da je spal z 20imi.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Nikoli se nisem pretirano obremenjevala s tem. Je pa res, da tudi nisem na kakšne ekstreme naletela.
Bi me pa veliko bolj motilo, če bi vedela, da je varal svoje punce v resnih zvezah. Na primer: nekdo lahko reče, da je seksal samo z dvema - to pa sta bili dolgoletna punca in tista, s katero jo je varal. Takoj dobi minus točke pri meni.
Na splošno pa sem vedno gledala "celoten paket" in se nisem kaj preveč ubadala s tem podatkom.
Mimogrede - če nekdo ve, da drugega motijo "ekstremne številke", se pa enostavno zlaže, da si ne ustvari negativnega vtisa pri željeni osebi.
Bi me pa veliko bolj motilo, če bi vedela, da je varal svoje punce v resnih zvezah. Na primer: nekdo lahko reče, da je seksal samo z dvema - to pa sta bili dolgoletna punca in tista, s katero jo je varal. Takoj dobi minus točke pri meni.
Na splošno pa sem vedno gledala "celoten paket" in se nisem kaj preveč ubadala s tem podatkom.
Mimogrede - če nekdo ve, da drugega motijo "ekstremne številke", se pa enostavno zlaže, da si ne ustvari negativnega vtisa pri željeni osebi.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 3 krat.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js sm 21,5 pa sm mela 4, od tega sm z zdejšnjim tipom 3 leta pa pol, pa s prejsnjim sm bla dve leti, pa s prvim sm bla leto in pol, pač edn je biu čist tko.... moj fant pa pred mano še ni biu z nobeno pa je najbolši do zdj, res, še zdj ne morm vrjet aja pa še to morm povedat, v srednji šoli so me ful opravlal pa mel za kurbo, s tem da sm mela takrt 2, pa nikol nism ful menavala tipou pa tko...nč tazga nism počela in zdj k mau razmislam, jih mam js se zdj mn kokr so jih mele ene ze u srednji soli in res zanima kaj jih je takrt napeljeval na to, kasna sm js?!
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
~NIA~ napisal/-a:kolk jih je preveč ne morm rečt, mi je pa premalo eden ali nobeden pri 20+ letih.
Meni se pa recimo to ne zdi nč takega. Kr če zvem da nekdo pr 20+ ni še bil z nobeno/nobenim, si ne mislim da je ta človek luzr, nesposobn, da velja za grdega oz. lepše povedano neprijetnega videza (to sm izpostavla zato kr poznam več takih 90+ kilskih žensk, k bi lahko že veljale za kurbe glede na število pridobljenih spolnih partnerjev v manj kot 1 letu) in še bi lahko naštevala. Mogoče se eni držijo tega, da pač bojo samo s "tapravim" al mogoče eni niso taki, da bi kr z vsakim skočili v postlo, za grmom, na wc al kamrkoli pač.
Js ne bi upala s kr enim k mi je samo všeč, nimam pa nč proti tistim k se zadovoljijo že samo z ne-preveč-slabim človekom. Zame more bit neki več, neki posebnega in predvsem me more res grozno privlačit (samo na 2 taka sm naletela - očitno mam visoke kriterije (vsaj v primerjavi z drugimi)).
Tudi js dajam bolj na to kko je človek pršu do tiste številke, kot pa številka sama. Če enim paše zakaj pa ne?
Sploh pa visoko število sp. partnerjev, za moje pojme, ni pogoj za dobr seks. Vsakemu paše drugo.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
*kayka* napisal/-a: jih mam js se zdj mn kokr so jih mele ene ze u srednji soli in res zanima kaj jih je takrt napeljeval na to, kasna sm js?!
verjetno da zavist
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Po moje v tej temi ne bo dosti nekih konkretnih odgovorov. To je osebno vprašanje in vsak posameznik ima svoja merila. In ta merila so odvisna od več dejavnikov...karakter, izkušnje, odprtost, dojemanje vsega skupaj, mogoče tudi vzgoja in okolje...
Primer: tip ima 22 let, imel je eno resno zvezo in samo s to punco je seksal. Je resen, ne mara avantur, je družinski in želi partnerko s katero se bo razumel in zanjo bi naredil vse. Sreča punco staro 19 let in ta mu pove, da je do zdej spala s petimi. Njemu bo to nesprejemljivo.
Drugi fant star 22 let je žurer, nima nič proti avanturam, imel je 5 resnih zvez...sreča to isto punco in se mu zdi idealna.
Enako je pri ženskah...in po moje tu ni nič narobe eni so takšni drugi drugačni...
Pomembno je to , da se najdeta dva s podobnimi pogledi, da ne bi en ob drugem trpela.
Primer: tip ima 22 let, imel je eno resno zvezo in samo s to punco je seksal. Je resen, ne mara avantur, je družinski in želi partnerko s katero se bo razumel in zanjo bi naredil vse. Sreča punco staro 19 let in ta mu pove, da je do zdej spala s petimi. Njemu bo to nesprejemljivo.
Drugi fant star 22 let je žurer, nima nič proti avanturam, imel je 5 resnih zvez...sreča to isto punco in se mu zdi idealna.
Enako je pri ženskah...in po moje tu ni nič narobe eni so takšni drugi drugačni...
Pomembno je to , da se najdeta dva s podobnimi pogledi, da ne bi en ob drugem trpela.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Men je pa popolnoma vseeno. Zakaj bi pa to moglo sploh kako merilo za bilokaj bit? Tak, ko je napisla vanesa: lahko da enim pač ne paše kr z nekom bit ampak hočejo res nekaj posebnega in iščejo the one. Če bom jaz the one pa res ne bom mel nič proti.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov