Neresen fant?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:04

Pozdravljeni!

S fantom sva skupaj 2 leti in pol. Zadnje 4 mesece pa se dogaja naslednje: ko je s frendi, mi nikoli ne dviguje telefona, ko se zmeniva da me pokliče zaspi ali pa pozabi, nekajkrat je zaspal tudi ko bi moral priti k meni, nesramen je do mene....potem mi pa reče, da se ne bo spremenil in da naj to sprejmem. ampak jaz tega ne morem sprejeti. nič nebi rekla, če bi se to dogajalo zmerno. to se dogaja VSAK DAN. Govori mi da se prehitro razjezim in da sem prečustvena.
Se mi samo zdi, da je fant postal neresen?

Kaj naj naredim? POMAGAJTE!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:11

Malce pretiravaš. Ko je s frendi ga ne kliči- noben fant ne rabi punco, ki ga skoz preverja :? In ja, včasih se kaj preprosto pozabi, očitno ima še kakšne druge misli, kot to kdaj te mora poklicat in ja, včasih je človek enostavno utrujen in ga zmanjka.
Če se pa zmeri dogaja, pa preprosto nehaj klicat, bo že sam poklical ko bo hotel.

Kako je nesramen do tebe? To je lahko zelo relativno.

Sicer pa nisem del vajinega razmerja, da bi vedela v kakšni količini je fant neresen.

Sicer me pa malce spominjaš na bratrančevo punco, ki ga pokliče vsake pol ure. In seveda če jo on pozabi poklicat, je cela scena.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:14

Priznam da maš prav. In sama se vsega tega zavedam. Vem da ga ne smem preverjati. Samo si ne morem pomagat. :S In večkrat sem že puskušala, da ga ne bi poklicala ko zaspi ali kaj, pa enostavno ne zdržim in ga pokličem.
Nesramnost....večkrat ko govoriva po telefonu mi reče: zakaj moram govoriti s tabo?, kaj bi rada?....
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Jan. 2010 20:16

kolikokrat na dan ga pa kličeš?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:18

zmenjeniva sva, da se slišiva 3 krat na dan. ampak če se ne javi, ga kar naprej kličem. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:22

Glede na njegov odziv oz. nesramnost se bojim da je že prepozno za popravljanje zadev. Ker jaz takih odgovorov nebi prenašala.

Lej, prej ali slej bi vsakemu človeku v taki situaciji prekipelo od tega "teženja" s strani partnerja. Skoraj vsakemu bi šlo na živce in se znajo tudi čustva ohladiti. Kar se bojim da so se fantu že.

Meni se zdi dogovor, da se slišita 3× na dan trapast (a imata še ure zmenjene? :D). Zakaj tak dogovor?
Pa ne kliči ga, če se ne oglasi. ODNEHAJ. Očitno je zaseden in bo že poklical, ko bo videl telefon, ali pa ko bo prost in imel čas. Nič ne pomaga, če ga 100× kličeš.

Preprosto nehaj ga klicati! Pusti da te on. Pa četudi te prvi dan ne bo, ker še ne bo dojel, da ga ti pač ne boš. Zaposli se s čim, da ne boš skoz v telefon gledala in razmišljala o tem da ga pokličeš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Jan. 2010 20:24

jooooj, pa kakšna pravila so to? najbrž mu najeda, če ga kličeš samo zato ker sta tako zmenjena. "zakaj moram govorit s tabo? in kaj bi rada?" te najbrž sprašuje zato ker mu res ni jasno, zakaj si ga spet poklicala, če mu nimaš kaj za povedat.
to da si ne moreš pomagat da ga ne bi preverjala je pa smešno. probaj ne pritisnit zelene tipke na mobitelu, sej ni tako težko.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Jan. 2010 20:24

Ojej. Mislim, da ni važno kolikokrat ga kličeš, pa koliko si ti želiš biti z njim itd. Punca... tip kaže eno totalno nespoštovanje. Ne javlja se, ''zaspi,'' ko bi moral priti k tebi in te, ko se slučajno pogovarjata, sprašuje, zakaj se mora pogovarjat s teboj? :eek: Veš... če ga res preveč kličeš in ga omejuješ in mu težiš in si sploh huda pijavka (Recimo, da veš, da je na pivu s kolegom, pa vseeno kličeš, kar je denimo že tretjič isti dan in potem ga kličeš po 20x dokler ne izklopi telefona in si želiš, da bi dan imel 25 ur, da bi bila lahko DOVOLJ skupaj) on pa ti je ŽE razložil, da ga to moti in da ima občutek, da ga dušiš, potem okej... razumem, da izgublja živce. Ampak ne na takšen način. To je poniževalno! Koliko je pa star in kako nezrel, da se ni sposoben resno pogovoriti? Če se pa te zadeve ponavljajo konstantno in bi ti samo rada obdržala vsakodneven, normalen kontakt, potem pa res ne razumem, kako to, da se še nista usedla in resno pogovorila. Mene ne bi nihče več prepričal, da je tako vedenje normalno in ne glede na moje vednje sprejemljivo. (Razen, če res hudo pretiravaš, kot sem navedla primer zgoraj. :wink: )
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:26

Saj sem poskusila večkrat. Ampak ne gre. :( Vedno se bojim, da bo mislil da je kaj narobe in me ne bo poklical. :S
Če bi ga pač pustila malo pri miru in bi počakala da me bo on klical in tako naprej....mislite da se bo najin odnos popravil in se fant vsaj malo spremenil?
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:28

Star je 24 let. Ko se želim usesti in pogovoriti mi on odgovarja samo z "ja", "ne" ali pa "v redu". Kot da bi govorila sama sebi.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Jan. 2010 20:30

iz tega kar si napisala ne vidim razloga, da bi se on kaj spremenil. težiš mu in ga omejuješ, njegove reakcije se mi sploh ne zdijo grozne.
kakšno nespoštovanje - ker je ne pokliče, čeprav sta se že 3x v tistem dnevu slišala? al pa da se ne javi, ko ga 20x zapored kliče ko je s kolegi? men se ne bi dalo ukvarjat z njo.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:31

rinca napisal/-a:iz tega kar si napisala ne vidim razloga, da bi se on kaj spremenil. težiš mu in ga omejuješ, njegove reakcije se mi sploh ne zdijo grozne.
kakšno nespoštovanje - ker je ne pokliče, čeprav sta se že 3x v tistem dnevu slišala? al pa da se ne javi, ko ga 20x zapored kliče ko je s kolegi? men se ne bi dalo ukvarjat z njo.

mislim da si spregledala...zaspi ko se zmenima da se dobiva ali pa pozabi. zdi se mi, da to ni kar tko.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Jan. 2010 20:31

Jah, če je pršlu že tku daleč mu poskuši kontro stiskat. Pa pač ne klicat pa boš vidla kuk mu je dejansko do tega, da se slišta, sta skupi.. Mogoče ga je pa minilo in ne najde poti, kako ti to pokazat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Jan. 2010 20:32

Aha. Malo več jasno. :D Ti dovovori začnejo s časom delovati kot neka prisila, kot obveza... kar pa ni prav! Pokličita se, ko čutita potrebo, da govorita eden z drugim!
Na tvojem mestu bi ga tako kakšna dva dneva pustila povsem pri miru in čakala na njegov klic/reakcijo/odziv. In potem se bi pogovorila z njim, mu povedala kaj sem opazila pri njem, zakaj me moti njegovo spremenjeno obanašanje itd.
Pa še nekaj.... kako je bilo pa prej? Sta bila ves čas toliko na vezi?
Predvsem pa; zveza mora biti nekaj, česar si želiš, ne nekaj, kamor so te dobesedno zavezali... :wink:
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:33

Damyanchyka napisal/-a:Jah, če je pršlu že tku daleč mu poskuši kontro stiskat. Pa pač ne klicat pa boš vidla kuk mu je dejansko do tega, da se slišta, sta skupi.. Mogoče ga je pa minilo in ne najde poti, kako ti to pokazat.

večkrat sem ga že vprašala če je za to, da greva narazen. pa mi vedno reče, da ne.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]