Kako biti bolj aktivna pri seksu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CinderellaBell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a CinderellaBell » 20. Nov. 2009 16:37

... pa sej ne da ne bi nič migala, samo ponavadi se mu čist prepustim in uživam, on pa naredi večino dela :)

Torej, če tema že obstaja me napotite nanjo...

Problem: V katerih položajih fantje najbolj uživajo ko je aktivno dekle... se pravi da pač ležijo pod nami...

Je pač klasični položaj woman on top, pol vem da moj uživa v reverse cowgirl položaju, samo jaz bi rada še kšnga drugega "sprobala"

Drugače sem bolj sramežljive sorte (do zdaj sem bila samo z 1 pred njim in je bil skorajda vedno misionarski), samo on prebudi v meni nekaj kar ne vem opisat... pripravi me da sprobava skorajda vse... in rada bi mu "vrnila" za vse užitke

Ok... hvala za napotke in nasvete ;)
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Nov. 2009 17:40

hm js sm se to večkrat sprašvala. samo kej druga ko da ga jahaš al pa da mu ga fafaš itak pomoje ni...mogoč doggy style pa da se sama gor natikaš in je on pri miru. sej si ziher aktivna, ga lupčkaš, grizeš, božaš, stiskaš...to tut šteje :D

mam pa tut jst en problemček, ki se mal navezuje mogoč na tvoje vprašanje.

torej s tipom sva končala dva mesca nazaj (bil je moj prvi), od takrat sem bla še z dvema (večkrat). samo problem pri men je, da sicer je blo fajn, ampak men je tok nerodn... ne morm se niti pripravit do fafanja, niti tiča ne upam vzet v roke, ampak si sam želim da greta čimprej u mene in steče akcija.... predigre sploh ne morm začet... se počutim kot klada tam, tip nardi vse, jst mu ga pa niti potegnt ne morem :S

si ful želim se sprostit, sam ne vem zakaj se ne morem... mogoče zato, ker vem da ne seksam iz ljubezni in da se hočta tipa sam spraznit in mam pol veliko zavoro v glavi. kok nej to premagam? ne rečt prosim naj si najdem resnega tipa in se zaljubim, ker se nočem... vsaj trenutno ne. seksala bi pa rada.
alkohol sicer pomaga, sam ne morm v nedogled pijana seksat :S čeprav je faaaajn :D

upam da je bla kera v mji situaciji in mi bo dala kak namig.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Nov. 2009 18:21

rebelgirl napisal/-a:upam da je bla kera v mji situaciji in mi bo dala kak namig.

Ajejej. :(

Zavestno bi rada seksala, ampak imaš podzavestne prepreke. Ni magične rešitve. Edini način je, da tvoja podzavest sprejme, da ni ovir, da si to res želiš, in da začne sodelovati.

Ampak podzavesti ne moreš kar tako preprogramirati.

Lahko jo deloma zatolčeš z alkoholom, ampak na dolgi rok ti to odsvetujem. Tako si lahko narediš resne težave.

Ravnaj v skladu sama s sabo. Sprejmi svoje omejitve. Širi jih počasi in pomalem; ne predaleč, ne prehitro.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 20. Nov. 2009 18:25

a bivšemu si po ga vlekla?? tko je blo pa pr men pa mojmu bivšmu. predigra sam on mene, pol pa takoj akcija, jst ni šans, da bi ga v usta vzela, ker še nism takrt. pol sva šla iz unim narazen in sm zdej že 1 let pa pou z drugim. pa tut njemu ga nism fafala, sam z roko pač. pol k sva pa seksala ene 3 mesce sm si pa pač rekla: glej, če on mene, zakaj nebi še jst njemu. neki časa sm rabla, da sm pogum zbrala, pol je pa šlo. sej, kaj se pa lohk zgodi, ugriznu te ne bo. sam on bo bol uživou. sam ne razmišlat kaj pa če..., nared! če ti pa ne paše, pa pač tega ne delej.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Nov. 2009 18:54

alwaleed: najbrž imaš prav ja. samo ne vem kako sem lahko tako smotana... najbrž res rabim samo čas pa se bo uredilo.

smootka: itak da sem mu ga, pa fuuul z veseljem. zdej mi je pa to tko..odveč. sploh se ne morm privpravit vzet ga v roke, ker vem da ni od /bivšega/ in da me tadva ubistvu sam za seks izrabljata... in se sploh ne morem do predigre pripravit. kak sem to zdej zmedeno napisala :(
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 20. Nov. 2009 19:04

ja sam če se ti počutiš izrabljeno, potem si moraš v glavi porihtat, da gre tukaj tut za tvoj užitek. če pa to ne gre, potem si pa mogoče taka kot jaz in pač nisi ustvarjena za one night stand. jst vem, da ne bi mogla (nisem in tut ne bom).
sej po eni strani tut ti njiju izkoriščaš ampak le, če v tem uživaš in to hočeš. če pa temu ni tko, pol je pa brezveze neki seksat sam zato da seksaš. če ti ni lagodno, še zmerej obstajajo drugi pripomočki s katerimi se lahko zadovoljiš. ampak to je pa že druga tema :wink:
CinderellaBell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a CinderellaBell » 20. Nov. 2009 19:05

Hm... jaz nisem najbolj navdušena nad fafanjem... ne vem... al pa pač preprosto nisem prepričana če pravilno to delam :S "sigh"

Mnja, saj položajev je veeeeeeeeeliiiiiik... velik že sprobanih, ker res eksperimentirava... pol pa guess da bo rev cowgirl prevladoval...

Drugače pa razumem ta del naj se čimprej spravi k akciji... s prvim fantom sem bila ista... malo oz. nič predigre...
Po moje je to odvisno od tega kaj ti partner pomeni... meni moj pomeni vse, cel svet in bi res vse nardila zanj... in to kako se ujameva v postelji je neverjetno... točno ve kako mora v kakšni situaciji reagirat, kdaj hočem nežno, kdaj mi paše bolj na hard...in predigra je super... zdaj samo čakam da se spraviva sprobavat kake "seks toys" :P
Tudi poveva si med seksom kaj bi rada... (wow, zdaj pa pogrešam lubija :( , njegovo nežnost :/)
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 20. Nov. 2009 19:33

Bistveno je, da se sprostiš! Morda se lažje sliši, kot to res naredi, ampak drugače boš težko resnično uživala v seksu in na splošno v spolnosti.
Te ovire v glavi, ki jih imaš, moraš počasi odstraniti. Če boš pa še dolgo imela probleme s tem, si pa poišči kakšno knjigo, preberi kaj o tem.

Glavno je, da se k spolnosti spraviš z mislijo o užitku, k nečemu, česar se veseliš in te zadovoljuje. Pozabi na kakršnekoli morebitne misli o tem, kako pa sedaj izgledam, kaj si on misli, sem v tem položaju ok... Karkoli te pa muči, da ne delaš v redu (npr. fafanje), se pa pogovorita. Spontano naj steče pogovor o tem, kot o katerikoli drugi temi. Enako naj tudi ženska pove, kako ji najbolj ustreza, enako kakšno rečeta o najljubših položajih... Težko se bosta lepo ujela, če vaju bo oba sram govoriti o seksu ali se bo zdelo komu noro, da kaj reče o tem. Kar tako pa nekdo težko kar sanja, kaj je drugemu res fajn.

Kateri položaj bi naj bil najboljši? Če si v tistem, ko si na fantu (ki ga tudi omenjaš) - kaj delaš? Po feelingu! Prepusti se in uživaj! Težko dobiš od nekoga točne inštrukcije, kaj točno početi. Če res ta tip sedaj v tebi prebudi tvojo seksualnost, potem ti marsikaj ne bi smelo več biti problem in bi se morala sprostiti ter uživati! :D
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 20. Nov. 2009 21:00

rebelgirl napisal/-a:

torej s tipom sva končala dva mesca nazaj (bil je moj prvi), od takrat sem bla še z dvema (večkrat). samo problem pri men je, da sicer je blo fajn, ampak men je tok nerodn... ne morm se niti pripravit do fafanja, niti tiča ne upam vzet v roke, ampak si sam želim da greta čimprej u mene in steče akcija.... predigre sploh ne morm začet... se počutim kot klada tam, tip nardi vse, jst mu ga pa niti potegnt ne morem :S

si ful želim se sprostit, sam ne vem zakaj se ne morem... mogoče zato, ker vem da ne seksam iz ljubezni in da se hočta tipa sam spraznit in mam pol veliko zavoro v glavi. kok nej to premagam? ne rečt prosim naj si najdem resnega tipa in se zaljubim, ker se nočem... vsaj trenutno ne. seksala bi pa rada.
alkohol sicer pomaga, sam ne morm v nedogled pijana seksat :S čeprav je faaaajn :D

upam da je bla kera v mji situaciji in mi bo dala kak namig.

ful si mogla bit zajlubljena u tipa d se u dveh mesecih ze zelo na veliko fukaris okoli....sori temu jst ne pravim ljubezen
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Nov. 2009 22:37

firex whatever. mal neumno sodit o čustvih ljudi ki jih niti ne poznaš, niti ne veš v kakšni vezi so bli. bla je neskončna ljubezen, bla je izigrana naivna deklica, je bla in zdej ni več in jst živim naprej, ne pa objokujem nekaj kar je blo z njegove strani osnovano na lažeh. ok?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 20. Nov. 2009 23:05

rebelgirl napisal/-a:smootka: itak da sem mu ga, pa fuuul z veseljem. zdej mi je pa to tko..odveč. sploh se ne morm privpravit vzet ga v roke, ker vem da ni od /bivšega/ in da me tadva ubistvu sam za seks izrabljata... in se sploh ne morem do predigre pripravit. kak sem to zdej zmedeno napisala :(

dokler imaš v glavi, da si 'izrabljena za seks' :eek: verjetno ne bo šlo. Sej verjetno veš da sta za seks potrebna dva? :D
Dva potrebna če smo natančni... :twisted:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 21. Nov. 2009 1:01

rebelgirl napisal/-a:firex whatever. mal neumno sodit o čustvih ljudi ki jih niti ne poznaš, niti ne veš v kakšni vezi so bli. bla je neskončna ljubezen, bla je izigrana naivna deklica, je bla in zdej ni več in jst živim naprej, ne pa objokujem nekaj kar je blo z njegove strani osnovano na lažeh. ok?

nic ne sodim sam opomnim kako si napisala.
ampak ti ce si ga imela tako neskoncno rada tega ne pozabis v 1 ali 2 mescev tudi ce on zajeba vse usaj jaz tako mislim ce imas cloveka neskončno rad to ne zamenjas tako kot srajco.
toda kot pravis tvoj lajf tvoje odlocitve
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Nov. 2009 5:41

rebelgirl napisal/-a:sploh se ne morm privpravit vzet ga v roke, ker vem da ni od /bivšega/ in da me tadva ubistvu sam za seks izrabljata... in se sploh ne morem do predigre pripravit.

Mogoče pa seksaš z napačnimi. Zakaj bi ga pa morala fafat tipom, pri katerih imaš občutek, da jim ni mar za tvoj užitek, ampak samo za svojega? Zakaj bi sploh seksala s takimi tipi? Smisel seksa je, da uživata oba. Tudi če sta samo fuck buddyja.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Nov. 2009 5:43

firex napisal/-a:ful si mogla bit zajlubljena u tipa d se u dveh mesecih ze zelo na veliko fukaris okoli....sori temu jst ne pravim ljubezen

firex, ne seri. Tukaj se rešuje probleme drugih. Ni potrebe, da bi temo še dodatno obremenili s tvojimi kompleksi.
CinderellaBell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a CinderellaBell » 21. Nov. 2009 9:58

firex: Jaz piznam da sem bila s tipom 6 let, saj v eni drugi temi pišem o tem... in sem ga pustila ker več nisem zmogla... In sem rabila le 2 tedna da sem ga prebolela (kar kaže na to da najina zveza že zelo dolgo ni bila tisto tapravo) Zdaj sem pa v srečni zvezi z drugim... čeprav je minil le 1 mesec kar sem bivšega pustila...

V mojem primeru gre za novo ljubezen, ker srcu ne moreš ukaazovati... hočem povedati pa to, da je od posameznika odvisno kaj čuti, kako čuti in kdaj... Zagotovo pa nihče ne more vedeti prave zgodbe in občutkov rebelgirl kaj jo je privedlo do tega...

Sam ne se prosim "kregat" zdaj, oki? ;)

Pa back to topic: Guess da mi preostanejo le standardni, reverse cowgirl pa stol položaji... hm... če oa izumiva kaj novga vam pa javim;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov