Sem pripravljena?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rutica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2009
Opravičujem sem vam ker sem vas spravljala ob pamet. Z Janjo sem se odkrito pogovorila. No neki me pa vselih zanima. S fantom sva se odločla(soglasno) da je čas za sex. Ampak on je reku da ne bo nosu kondom ker menda ni isto. Jaz ne vem kaj naj nardim. Kaj bi vi naredla na mojem mestu.
Hvala
Hvala
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Če ne bo nosil kondom (mater, pa slovenščina!), si omisli kak drug način kontracepcije, če seveda nočeš zanosit.
Če pa ti tabletke in podobno ne dišijo, pa bo najbolše da on kar lepo odigra vlogo enga odgovornega človeka in si natakne tisto gumo gor!
To bi jaz nardila na tvojem mestu. =)
Če pa ti tabletke in podobno ne dišijo, pa bo najbolše da on kar lepo odigra vlogo enga odgovornega človeka in si natakne tisto gumo gor!
To bi jaz nardila na tvojem mestu. =)
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Glede na tvoje poste nisi pripravljena niti na to, da zapustiš hišo, kaj šele na seks. Ta fant najbrž izkorišča tvojo zmedenost in misli samo nase. Najprej si uredi življenje in se nauči imeti rada, potem si boš našla nekoga, ki te bo imel rad.
Mislim, da ni fer, da v vseh postih omenjaš imena svojih bližnjih!
Mislim, da ni fer, da v vseh postih omenjaš imena svojih bližnjih!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
heh, rutkica misli da smo vsi na tekočem z vsemi njenimi posti in dogajanjem v njenem življenju
lej, emm... sem šla mal brat tvoje ostale poste.. mal morš še zrastit, uživaj življenje, drži se, vse bo ok. če se odločiš za spolnost, počni to varno. ne zaupaj kar vsakemu, pazi nase, ker drugi ne bodo nate.
lej, emm... sem šla mal brat tvoje ostale poste.. mal morš še zrastit, uživaj življenje, drži se, vse bo ok. če se odločiš za spolnost, počni to varno. ne zaupaj kar vsakemu, pazi nase, ker drugi ne bodo nate.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
punkie_ napisal/-a:tvoj fant je velik egoist. jaz nebi seksala z njem. samo za njegov užitek mu gre, zate pa mu dol visi. srečno v taki zvezi.
se strinjam ...
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov