..ko starši ne marajo tvojega fanta..

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

BeJbIk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a BeJbIk@ » 27. Okt. 2009 16:11

živjo..
kaj naj naredim..
moji starši ful neki ne marajo mojega fanta..z njim sem že..2 leti..a to so mi povedali zdaj..
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 27. Okt. 2009 16:14

pa so ti povedali zakaj ga ne marajo?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Okt. 2009 16:15

hmm, pa so ti povedali zakaj ga ne marajo? Če niso, jih kr vprašaj!
Se pravi da so ti šele zdej povedali da ga ne marajo, kaj pa prej, se niso srečevali z njim? Ali se jim je šele zdej zameril? Jz , če bibila na tvojem mestu bi se v vsakem primeru pomenila s starši in poskusila najti skupni jezik, sklenit nek kompromis , pa jim povedat da ga maš rada pa da ti velik pomeni, no v tem stilu :)
Sej te čist razumem, situacija more bit res bedna :? Sama na srečo nimam teh težav, ga majo radi kot bi bil njihov sin :D
BeJbIk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a BeJbIk@ » 27. Okt. 2009 16:24

hmm..ja reki so mi , d pač k ni olikan..k pač je ustav in ni pozdravu..d pač to ni fajn..in kej vem kej vse..kr neki..in sm mu pač povedala, in mu je res ful zamoril..in je reku d ne bo več nit k men pršu, k je že pej ful jemu tak filingg kok ga ne marajo..:( in res mi ni ql..prow faaqq..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Okt. 2009 16:29

jah po dveh letih zveze neki težijo :? ne morem verjet. Ja itak mu ni cool hodit k tebi, če pa čuti in zdaj po novem tudi ve, da ga ne marajo... Poskusi se lepo pomenit s starši, druga ti ne morem rečt, sej se ga bodo že navadili in ga sprejeli, prej al slej, samo vztrajna morta biti :)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 27. Okt. 2009 16:30

Pogovor se z njemu in z svojimi starši. Rekla si, da ni pozdravu. Hja normaln da če pride v hišo tvojih staršev ali te pripelje domov, da starši pričakujejo, da jih bo pozdravil. Poleg tega, pa sta skupaj dve leti, in nevem zakaj je tak problem rečt nekomu Dober dan. Nikakor, da bi zagovarjala tvoje starše, ampak navsezadnje verjetno niso kar tako prišli do sklepa, da ga ne marajo, ampak najverjetneje tu zadaj tiči kakšen razlog za takšno mnenje staršev o tvojem fantu.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 27. Okt. 2009 16:36

ok res ni lih lepo, da ni pozdravu, sam starši si pa tud neb smel vsake take stvari jemat k srcu, pa ne rabš mu lih vsega govort, kar tvoji starši pravjo o njemu, ker s tem samo dolivaš olje na ogenj. mislm,da je to res ena malenkost in, da se bo vse skp umiril.
P.S. Ful mi je všeč avatar od TOM-lady :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Okt. 2009 18:13

BeJbIk@ napisal/-a:hmm..ja reki so mi , d pač k ni olikan..k pač je ustav in ni pozdravu..d pač to ni fajn..in kej vem kej vse.

ja kaj še vse? glej. če ne poveš zakaj se gre ti težko pomagamo. nočem bit enostranska, ampak če so ti komaj po dveh letih starši to omenili, so očitno bili potrpežljivi in so morda mislili, da bo kaj boljše (če je blo kaj slabo). ne vem.
ampak če nima že osnovne olike- pozdravit- potem se jaz vprašam kakšen človek je on.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Okt. 2009 18:32

BeJbIk@ napisal/-a:hmm..ja reki so mi , d pač k ni olikan..k pač je ustav in ni pozdravu..d pač to ni fajn..in kej vem kej vse..kr neki..in sm mu pač povedala, in mu je res ful zamoril..in je reku d ne bo več nit k men pršu, k je že pej ful jemu tak filingg kok ga ne marajo..:( in res mi ni ql..prow faaqq..

bedaaa, ker vem kakšen je filing, k jz kdaj kej slišm čeprou malenkosti, in to po 4 letih..no comment.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 27. Okt. 2009 20:34

tud mojga mama ne mara, mu pravi, da je idiot, da sm se pokvarla zarad njega ( pa ne kadim, pijem tej pa tej , kakršnakoli druga substanca ne obstajapr meni...) ampam mama je rekla, da njega ne želi k hiši, ubistu ga noče v družini in nevem kaj še... in tako že 2 leti pač mame ne pozdravla, ko jo kje sreča, niti ne pozdravi mama nazaj, niti me ne posluša, če mam povet kaj v zvezi z njim... noče vedet nič o njemu, pravi da zanjo nebo nikoli nič. če pač bomo kdaj skup družina, se bo pač menla, tip se sicer nebo meno z njo, niti ne bomo kje skupaj. ampak takšna moja mama pač je, v vsem vidi slabo, in me sploh več ne moti, da se z mamo ne menita... mi2 shajama normalno. bi blo lažje, če bi lahko še on prišo kda h meni, ampak tud to gre... z fotro hodita na pir, moj mu pomaga pri delu... ampak mama za nič ne ve, kr bi nastau direndaj...

tako da ne se sekirat, če bota popustal bota, drugače pa vi2 le uživajta :)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 28. Okt. 2009 10:30

No js bi takšno zvezo kr težko furala, če bi jo sploh lahko. Starši mi veliko pomenijo, prav tako partner, in če se med sabo ne bi razumeli, bi blo men to ful čudn. Pa nikakor ne gre za to, da bi moral ustrezati staršem, ampak, da ne morejo med sabo vspostaviti spoštljivega odnosa, potem pa tud :roll: Seveda v takšem primeru ne bi upala pomislit na čas, ko bodo prišli otroci, moj partner in moja mami pa se ne bi razumela, otroci slej kot prej to opazijo, in ker njihova domišljija dela 100/h iz tega ne sledi nič kaj dobrega. Je pa to zgolj samo moje mnenje, glede odnosov staršev in partnerja.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
MateSLO
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a MateSLO » 28. Okt. 2009 11:53

Če doma niso srečni ker si si našel partnerja in si srečen ob njem, potem ti pač ne želijo sreče v življenju. Vse druga je pomembno. Pa naj bo to denar, ugled, služba..... samo da nisi srečen in da je njim všeč.
Simple as that.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 28. Okt. 2009 12:01

MateSLO napisal/-a:Če doma niso srečni ker si si našel partnerja in si srečen ob njem, potem ti pač ne želijo sreče v življenju.
Simple as that.

No js pa mislim,da ne moreš to tak posloševat. Verjetno imajo starši kak razlog, da partnerja ne marajo oziroma imajo takšno mnenje o njem, kot ga imajo. Sej veš, ko si zaljubljen, marsikaj spregledaš, medtem k te starši slej k prej želijo opozoriti, saj nam želijo le, da bi bili srečni. Odvisno, eni starši se bolj, drugi manj vtikujejo v življenje svojih otrok. In mislim, da je večina takšnih staršev, ki želi svojemu otroku vse najboljše, in prav iz tega razloga, pač določeni starši povedo svoje mnenje o partnerju, pa četudi je to mnenje negativno. Za vsako stvar obstaja nek razlog, tak pač je v življenju.
MateSLO
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a MateSLO » 28. Okt. 2009 12:07

Glej takole je. Pač vse kar želi otrok je da si srečen zanj - samo pri takšnih stvareh se potem vidi koliko ti privoščijo.
Njihovi nameni gor ali dol - tebi je všeč in to je vse kar bi moralo biti važno ...

Potem jim pa ni všeč ker nima prave šole in ker ne bo imel nikoli miljone € na računu ... ah. :roll:
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 28. Okt. 2009 12:16

No to so pa potem že druge stvari.Nisem vedela, da takšni starpi tudi obstajajo. Navsezadnje pa kot pravim, nek razlog mora bit, da so starši proti tvojemu partnerju. Verjetno si ne kr tak zmislijo, brez razloga, ta pa ni zate in ga bom sovražil :roll: Nek razlog je, ampak ponavadi ga mi sami ne opazimo ali ga nočemo opazit, in potem so starši najslabši.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]