Mu gre samo za seks?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tachy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
Pozdravljeni! Sm nova na tem forumu tko da se zlo opravičujem če sem odprla podobno temo ki je že bila, kljub temu da sem prečekirala vse ostale. Namreč čist sm že obupana ker nevem več kam se nej obrnem po kakšen pameten nasvet.
Pred enim letom sem na maturantskem izletu zabluzila z enim tipom. Rekla sm si da se bom zabavala ne glede na posledice zato sem šla z njim tudi med rjuhe. vedla sm da je bla to samo avanturica in da iz tega ne bo nič čeprau mi je biu tip neznansko ušeč. ko pa sem prišla iz izleta mi je poslau sms da bi se še kej vidla in sprejela sem ponudbo. s kolegicami smo šle k njemu na morje (k je meu manjšo žurko) in tm sva bla skupi ker pa je biu preveč pjan nism hotla z njim sexat...nasledn dan smo šle domou in sva rekla da se še slišva... potem pa ni več poklicu...nobenga sms-ja...nič. ker zahaja v podobno družbo kot jst sva se vidla še ene 2x na zabavah ampak kot da sva kolega in to je blo to. ker mi pa to še po 6ih mescih ni dal miru sem mu poslala sporočilo na facebook in napisala kok nama je blo takrt lepo...nazaj pa mi je odpisu da ful nisem fer ker mu pišem take stvari ker ma punco. ok uredu...nism več pisala. potem pa sva se spet srečala na eni zabavi kšna 2 tedna nazaj, takoj sva se začela pogovarjat in pršla na temo, kaj je blo takrt med nama. use sm mu povedala kar mi je pršlo na pamet in je reku da mu ni blo nikol useen zame in da je vedno velik čutu do mene, tut k je meu punco, me nikol ni mogu pozabt, da sm mu bla vedno neki posebnga itd. potem me je prosu za prevoz domou in reku če bi šla k njemu sam na 2 lupčka (ker sm mu že prej povedala da kej več ne mislm met z njim) in sm rekla OK. potem sva se še pr njemu pogovarjala in sm mu rekla da sploh nevem kaj nej od njega prčakujm in je reku da lahko probava bit skupi (pač kot par). nasledn dan mi je poslou sms in sva si pisala še ceu dan, in tut rekla da se bova dobila kej ta tedn...ampak se nisva ker je meu obveznosti na faksu (izgovor?)....in spet je tko kot takrt...nehu je pisat, klicat...če mu jst ne bom več pisala (ker sm mu že velikrat in je lepo odpisu, sam nočm pa bit vsiljiva) mi tut on ne bo in tko bova zgubila stike...
zakaj pol neki govori kok še po enm letu čut do mene in da bi bla skupi, potem se pa nč ne potrud in nč ne nardi??? ni mi jasno...a se mu gre sam za sex al kaj jst vem
Pred enim letom sem na maturantskem izletu zabluzila z enim tipom. Rekla sm si da se bom zabavala ne glede na posledice zato sem šla z njim tudi med rjuhe. vedla sm da je bla to samo avanturica in da iz tega ne bo nič čeprau mi je biu tip neznansko ušeč. ko pa sem prišla iz izleta mi je poslau sms da bi se še kej vidla in sprejela sem ponudbo. s kolegicami smo šle k njemu na morje (k je meu manjšo žurko) in tm sva bla skupi ker pa je biu preveč pjan nism hotla z njim sexat...nasledn dan smo šle domou in sva rekla da se še slišva... potem pa ni več poklicu...nobenga sms-ja...nič. ker zahaja v podobno družbo kot jst sva se vidla še ene 2x na zabavah ampak kot da sva kolega in to je blo to. ker mi pa to še po 6ih mescih ni dal miru sem mu poslala sporočilo na facebook in napisala kok nama je blo takrt lepo...nazaj pa mi je odpisu da ful nisem fer ker mu pišem take stvari ker ma punco. ok uredu...nism več pisala. potem pa sva se spet srečala na eni zabavi kšna 2 tedna nazaj, takoj sva se začela pogovarjat in pršla na temo, kaj je blo takrt med nama. use sm mu povedala kar mi je pršlo na pamet in je reku da mu ni blo nikol useen zame in da je vedno velik čutu do mene, tut k je meu punco, me nikol ni mogu pozabt, da sm mu bla vedno neki posebnga itd. potem me je prosu za prevoz domou in reku če bi šla k njemu sam na 2 lupčka (ker sm mu že prej povedala da kej več ne mislm met z njim) in sm rekla OK. potem sva se še pr njemu pogovarjala in sm mu rekla da sploh nevem kaj nej od njega prčakujm in je reku da lahko probava bit skupi (pač kot par). nasledn dan mi je poslou sms in sva si pisala še ceu dan, in tut rekla da se bova dobila kej ta tedn...ampak se nisva ker je meu obveznosti na faksu (izgovor?)....in spet je tko kot takrt...nehu je pisat, klicat...če mu jst ne bom več pisala (ker sm mu že velikrat in je lepo odpisu, sam nočm pa bit vsiljiva) mi tut on ne bo in tko bova zgubila stike...
zakaj pol neki govori kok še po enm letu čut do mene in da bi bla skupi, potem se pa nč ne potrud in nč ne nardi??? ni mi jasno...a se mu gre sam za sex al kaj jst vem
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
očitno je samo to, da pač noče imeti kaj z tabo... sm mela primer, ko sma bla z tipom 3 mesce skup, pa mu nisem dala... in pač sam šla narazn, kr se me je navelčo. in čez pou leta se s5 menima po msnju in on bi rad, da se dobima, kr me ni pozabo, me pogreša... in itak ženska naivnost, ko sm pač misla da bo kaj več s5, grem do njega, me sprve začne poljubljat in reče da me hoče... in seveda ni prišo dauč, kr se mu nism pustla. pa sm mogla it domov, on mi oblubi da se oglasi in... kurca se je... ne na mobi ne na msn... tej se naj pa j***! pusti ga, preboli, tak ki se te na tak način izogiba, ne prinaša nič dobrega!!!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni tudi ni nč jasno.
najbrž je tip še ful mlad in ne ve kaj hoče, se mal špila okrog, podjebava.
če ga boš direkt vprašala, in pritisnila ob zid, da naj ti pove kako in zakaj, ti ne bo nikoli povedal. se bo počutil napadenega, da mu neupravičeno težiš in bo zbežal. Pomojem najboljše da pozabiš.
najbrž je tip še ful mlad in ne ve kaj hoče, se mal špila okrog, podjebava.
če ga boš direkt vprašala, in pritisnila ob zid, da naj ti pove kako in zakaj, ti ne bo nikoli povedal. se bo počutil napadenega, da mu neupravičeno težiš in bo zbežal. Pomojem najboljše da pozabiš.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jz mislim da je dobil kar je želel (se pravi sex).
Očitno ne namerava imeti kaj resnega s tabo, te samo vleče za nos in zapravlja tvoj dragoceni čas...glede na to da je že eno leto minilo od takrat ko sta prvič bila skupaj... Tak da bo najboljše ga pozabiti in iti naprej.
Očitno ne namerava imeti kaj resnega s tabo, te samo vleče za nos in zapravlja tvoj dragoceni čas...glede na to da je že eno leto minilo od takrat ko sta prvič bila skupaj... Tak da bo najboljše ga pozabiti in iti naprej.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
da je vedno neki čutu do tebe? Ta si pa upa ... da gre take streljat
On bi rad.. sam da sta v kolkor dobrih odnosih, da se lah kdaj.. ko mu bo.. čez 6 mesecev ali 1 mesec, posexata.. žalostno ampak najverjetneje resnično.. In vedno bo našel kak izgovor ipd., na tebi pa je, ali boš verjela ali ne.. S tem ko ti laže, te žali..
On bi rad.. sam da sta v kolkor dobrih odnosih, da se lah kdaj.. ko mu bo.. čez 6 mesecev ali 1 mesec, posexata.. žalostno ampak najverjetneje resnično.. In vedno bo našel kak izgovor ipd., na tebi pa je, ali boš verjela ali ne.. S tem ko ti laže, te žali..
Zadnjič spremenil marypa, dne 25. Okt. 2009 19:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
še dobro da ji ni reku, da jo ljubi in da se bosta poročila
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hm, kaj lahko narediš? Nič.
Ne piši mu, čeprav ti odpiše. Pusti, da ti sam piše ali te pokliče. Če te bo, super. Če te ne bo, pa tudi ni konec sveta. Obnašaj se do njega čist normalno, na zabavi pusti, da on pristopi do tebe. Ne vsiljuj se mu.
Vseeno pa ne upaj preveč, da ne boš še bolj razočarana.
Ne piši mu, čeprav ti odpiše. Pusti, da ti sam piše ali te pokliče. Če te bo, super. Če te ne bo, pa tudi ni konec sveta. Obnašaj se do njega čist normalno, na zabavi pusti, da on pristopi do tebe. Ne vsiljuj se mu.
Vseeno pa ne upaj preveč, da ne boš še bolj razočarana.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- tachy
- Sramežljivka
ja sej mislm da mate prou...po eni strani škoda no, ker sva se tok dobr ujela....spet bom rabla doooug časa, da ga bom pozabila in pol se bova kje srečala in bo spet začeu isto in ženske ker smo naivne (no usaj jst...priznam ) mu bom nasedla, ker se mu ne morm upret...
pa direkt sm mu povedala kaj si mislm o njemu, ker vem da tok manipulira s puncami, ampak nazaj mi pa odgovori tko, da sm lahko pol samo še tih...prou kot da bi meu že vnaprej pripravljene odgovore...res čudn
nism pa sigurna da se mu gre sam za sex, če mi je reku da bi biu rd z mano....al pa tipi res čist use rečejo, sam da spravjo ženske v pojstlo
pa direkt sm mu povedala kaj si mislm o njemu, ker vem da tok manipulira s puncami, ampak nazaj mi pa odgovori tko, da sm lahko pol samo še tih...prou kot da bi meu že vnaprej pripravljene odgovore...res čudn
nism pa sigurna da se mu gre sam za sex, če mi je reku da bi biu rd z mano....al pa tipi res čist use rečejo, sam da spravjo ženske v pojstlo
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
Sem mela eno podobno izkušnjo pa vseeno mislim, da je najbolje tako kot je rekla *mala*.. Probi ga čimbolj ignorirat in če te res hoče, bo se že potrudil in on tebi pisal .. Pa vso srečo, ampak namenov očitno nima resnih, glede na njegova dejanja .. Sladke besede so eno, dejanja pa drugo
Glede tega, ko se pa srečata .. Ja, res je težko, ampak če maš trdno voljo in v glavi to, da nič ne bo se je brezveze slepiti .. Samo mučiš se
Glede tega, ko se pa srečata .. Ja, res je težko, ampak če maš trdno voljo in v glavi to, da nič ne bo se je brezveze slepiti .. Samo mučiš se
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
čuftika napisal/-a:Jz mislim da je dobil kar je želel (se pravi sex).
Se strinjam z napisanim. Kaj lahko storiš? Ne nasedaj mu če tudi te on pokliče, če te hoče imeti se bo za to moral potruditi in to mu moraš tudi povedati. ok če on tako hoče sta lahko še na vezi ampak absulutno se mu pa ne smeš predat, pa tud nč lupčanja:) Kaj je pa z njegovo punco???
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
- tachy
- Sramežljivka
ne sej punce nima več
drugač pa ja, tut jst mislm da bi se mogu mal potrudt zame...sam se mi pa zdi da so fantje dandanes polni sami sebe in se jim sploh ne da trudt
velikokrat prebiram moške izjave v cosmotu: "raje vidim, da ženska naredi prvi korak", "zakaj mora moški prvi poklicati" itd.
mal sm tut razmišlala da če mu gre res samo za sex, bi pa mogoče tut jst to sprejela in bi se mogoče potem razvil v kej več...
drugač pa ja, tut jst mislm da bi se mogu mal potrudt zame...sam se mi pa zdi da so fantje dandanes polni sami sebe in se jim sploh ne da trudt
velikokrat prebiram moške izjave v cosmotu: "raje vidim, da ženska naredi prvi korak", "zakaj mora moški prvi poklicati" itd.
mal sm tut razmišlala da če mu gre res samo za sex, bi pa mogoče tut jst to sprejela in bi se mogoče potem razvil v kej več...
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
ne ne, tega ti pa ne priporočam, ker tle se loh ful zapleteš, če boš ti pol začela neki čutit do njega, on pa (bog ne daj) do tebe ne. jaz na tvojem mestu raj ne bi tvegala s tem. Lej, če mu je kej do tebe, se bo že potrudu in se brezveze tolažiš s tem, da tipi raj vidjo, da ženska pride do njega. Mislm, da si ti že dost nardila, da bi še slep dojel, da bi ti neki mela z njim, nasledn korak je njegov...brezveze v neki silt. Če bo hotu, bo že sam kej naredu. Sorry, upam, da nism preveč ostro to napisala, js tko govorim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov